![]() |
Re: Live for Speed
1.[JDM]-Anonim
2.[RM]●Seral 3.[RM]•An0 4.RZT.RO Ciprian 5.[RM]•STANCED 6.SideSmoke°DeNyS41 7.SideSmoke°Dorifto 8.JumySan |
Cursa a fost aseară la ora 18:00 pe data de 11/02/2012.
|
Va salut cu respect pe toti.
as vrea sa dau un vot in legatura pentru campionatul de drift care eu zic sa il facem vineri dupa ora 18:00 votu va consta in ora si zi ori vineri(alegeti ora) sau sambata (zic eu de la pranz orele 15:00-16:00) deja am ales lay-outul :) http://www.2shared.com/file/7hPDaT-p...aaaaaaaaa.html astept voturile voastre sa fie o ora pentru toti p.s. cine vrea sa se inscrie sa o faca:) p.s.s inainte de a te inscrie,gandestete, si nu fi neprezentabil salut, numai bine! |
1.SideSmoke°DeNyS41
eu votez sambata la ora 16:00, ca sa fie toata lumea acasa.... |
Eu as vrea dupa 17:00, daca se poate. Eu lucrez si am program zilnic de la 7:00 la 16:00...
Daca se poate sambata dupa 17:00 ma bag si eu. |
oke 2 voturi sambata dupa 16 ar fi ok eu pot oricand:P
|
Dupa 17!! :rolleyes2
Ma gandesc ca nu are nimeni treaba sambata seara la ora ~18-19. Sa fim seriosi, cine pleaca la carciuma / club / orice altceva de la ora aia?? |
Quote:
sambata, ora nu conteaza |
1 Attachment(s)
Am jucat si eu putin pe el. Nici eu nu prea am inteles mare lucru, dar am crezut ca problema e la mine.
Mie mi-a placut mult asta, de pe Lislon. |
Quote:
|
Quote:
|
layoutu`l este disponibil pe 5553
|
Vrea cineva licenta de LFS S2 ? Accept plata prin moneybrookers.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
votez sambata dupa 18:00 atunci ajung de la munca si uitati un layout facut de mine sper sa va placa poate jucam pe el
|
1.[JDM]-Anonim
2.[RM]●Seral 3.[RM]•An0 4.RZT.RO Ciprian 5.[RM]•STANCED 6.SideSmoke°DeNyS41 7.SideSmoke°Dorifto 8.JumySan 9.DanyDrift |
nu are rost sa va mai bateti capu cu layouturile ca deja am ales...e acela care l-am pus eu;)
poate alta data:) |
Quote:
|
Mda, e perfect. Eu nu am 6b...
|
mda cer scz...asa trebuia sa fac...deci
serv se va face pe 0.6b cine nu il are aveti acilea un mic tutorial urmati pasii cu atentie!!! http://racemaniacs-lfs.blogspot.com/...-tutorial.html iar layout se afla:89.112.3.207 port:5553 |
iar layout se afla:89.112.3.207
port:5553[/QUOTE] si parola care e? |
parola este 1
|
Anunt ca campionatu a ramas sambata la ora 18:00
se poate da drumul la inscrieri |
Distractie pe Zapada 0.6b
4 Attachment(s)
Putina joaca pe zapada suntem cam incepatori. Astept comentarii .As vrea ajutor cu un videoclip daca se poate
|
Re: Distractie pe Zapada 0.6b
Quote:
|
Quote:
am incercat si eu sa intru , dar imi da reconnect mereu |
RMLucy sau GoPo
|
campionatul de drift s-a mutat pe serv
89.112.3.207 port:5599 versiune: 0.6b |
Quote:
Sper sa iasa ceva frumos chiar daca nu am mai mers de mult! bafta tuturor si asteptam cat mai multi.. distractia pe primul loc!! |
Lasati.mi id-ul vostru pe privat care puteti sa ma ajutati si pe mine cu 0.6b-ul!
|
1.[JDM]-Anonim
2.[RM]●Seral 3.[RM]•An0 4.RZT.RO Ciprian 5.[RM]•STANCED 6.SideSmoke°DeNyS41 7.SideSmoke°Dorifto 8.JumySan 9.DanyDrift 10.X Team Tataie |
|
|
Quote:
|
Live for Speed problema pedale !
Salut tuturor.Am o mare problema la LFS: nu pot sa setez pedalele pentru a juca!! Am intrat in Options-Controls-Axes am setat o axa pentru fiecare (acceleratie, frana si ambreiaj) dupa care cand ma duc pe Buttons1 si vreau sa setez pedalele,apas pe pedale dar degeaba...nu ma lasa pur si simplu jocul!! Ce e de facut?Orice sfat este binevenit!
Iulian iuliandraghici32 |
Re: Live for Speed problema pedale !
Quote:
Sa verifici, sa nu ai setat combined axis (pt acceleratie si frana), iar la ambreiaj sa fie selectat axis, nu button. Comenzile acestea le gasesti in partea de sus (Options/Controls). Numai bine! |
Pe ce server jucati?
|
IP: 89.112.3.207
Port: 5553 (Drift 6B) Port: 5554 (Drift Z28 - 6B in curand) Port: 5555 (Drift Z28) Port: 5556 (Drift 6B) Port: 5559 (Cruise 6B) Port: 5560 (Drift Z28) Port: 5599 (Race 6B) |
|
pfaaaaa ce ne facem? ii dam in judecata pastea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning