![]() |
Re: Club TICO
1 Attachment(s)
Pentru George Mko in special...asa cum iti place grafica\????? e mai ok???? Astept si parerile altora:D
|
10 Attachment(s)
stie cineva unde imi repar si eu bara fatza si spate..si cam cat ma costa?multumesc.aaaa.si app...asta e batranica mea.are cateva puncte de rugina,semn clar ca trebuie sa rezolv si problema asta.daca stie cineva unde le fac si p-astea si cam cat m-ar costa....dau o bere:)si inca ceva : ceasul meu pleaca de la 50 km/h.ce trebuie facut?multumesc anticipat
|
Quote:
|
Quote:
|
hai ca imi bubuie si mie mintea, fundalul de la ceasuri pe verde metalizat (culoarea caroseriei) se pot face? si la ce pret?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite asta e verdele
|
1 Attachment(s)
@Nicu: crezi ca poti sa faci asa ceva? Asa le vreau si cu leduri portocalii in spate.
|
Quote:
|
Quote:
Daca pleaca acu de la 50km/h...trebuie sa faci urmatoarul lucru: dai jos opritorul negru al acului ca sa fie mai usor, sau il lasi acolo. Montezi acu 1mm sub opritor, apoi apesi de cadran in jos si tragi acu in partea de sus a opritorului, sau in cazul in care il ai dat jos, ridici acu, montezi opritorul si ar trebui sa iti indice corect. Poate sa difere de la bord la bord, cel mai bine verifici cu un GPS sau un telefon cu GPS. Asta este varianta cand ai dat deja acu jos si nu stii pozitia initiala. Daca acul nu a fost demontat niciodata, se da jos opritoru, notezi pozitia unde se opreste acu si il montezi la loc in aceeasi pozitie. Spor! Quote:
In concluzie: Negru, simplu si frumos! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
0721891750 Marius (cosmote).
|
1 Attachment(s)
Arata super, parca as lasa pictogramele in locul celor 2 scrisuri: temp si fuel iar fontul la km/h l-as micsora sau scoate complet.
In concluzie: Negru, simplu si frumos![/QUOTE] MKO asa cum este nu am mai avut tiimp sa scot si km/h da o parere.... care doreste asa ceva PM |
Quote:
|
Marti merg fara masina la Voluntari pentru discutii.
|
Ma ajuta cineva cu un set de roti daca voi ajunge la teste?
|
Cineva manaca azi un hot dog la IKEA?????
|
Quote:
Avem masini spalate si curate (sper), aparat foto bun si multa voie-buna. S-au anuntat: Sorizaro God Tank Mko Lef hig Sorin (0765.526.432) |
1 Attachment(s)
Da, curate :lol:
Curatarea de puncte de rugina de primavara e gata :D |
Ce bine arata nebuna. Nu vrei sa o schimbi, temporar, cu un tico verde cu numere de DJ? Poate cat sta la tine, trece si a mea prin tratamentul anti-rugina. :))
Vii maine? |
Facem schimbul dupa ce ii pun muzica :lol:
Astept vremea frumoasa sa comand subwooferele si sa ma apuc de treaba. In poze iese bine, in detaliu se vad cu ochiul urme de dupa rugina, dar m-am apucat si de alea cu corector si polish apoi. Nu pot sa promit pentru maine, depinde cat de ok trec de noaptea asta :twisted: |
Quote:
N-am avut drum pe la Craiova sa le fi schimbat cu celelalte de vara. |
Quote:
Am inteles. Ne gasesti in parcare la Ikea, incepand cu 16:00 |
Intalnire la ikeeeeeaaaaaa hai mai cu viata
|
Multumesc.
Voi avea nevoie de roti de Matiz din tabla cu anvelope de vara cu una din urmatoarele dimensiuni : 145/70R13 , 155/65R13 |
eu unu vin la intalnire!!!!!!!! facem lista?
|
Vezi ca e mai sus lista. Esti si tu acolo. Sa nu uiti, te rog, sa imi aduci piulita de roata.
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Share & Like daca gasesti pisica :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
M-am gandit sa imi colantez ticozaurul ...ma gandeam sa il imbrac in folie de carbon3D..stie cineva cam cat m-ar costa cu totul?ce imi recomandati?colantare sau vopsire?pe unde am intrebat,n-am gasit sa o vopsesc sub 2000 ron.si nu imi permit banii astia.multumesc anticipat Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Am pus si cateva poze din seara asta de la intalnire cu tanku meu pe muntele de gheata de la ikea din parcare :D SORRRIIIIIIIIIIIIIIIIN...hai cu restul de poze :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut , scuze daca gresesc postand aici ,
am un set placute frana 40 roni , si un cablu de km 35 roni , noi ptr cine e interesat lasati mesaj aici pe acest forum sau la ID de messenger dev.radika69 cablul de km are prindere la cutie cu filet piesele sunt de Tico , noi Inca o data imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie |
pana la urma s-a stabilit vreun sticker??? am inceput sa citesc forum-ul...am ajuns pe la pagina 111...dar am vazut ca era imaginea aia cu tico squad..a ramas aia?daca da...de unde fac si eu rost de un sticker?
|
10 Attachment(s)
Si pozele:
|
10 Attachment(s)
Partea a 2-a:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:24. |
- Copyright 2026 4Tuning