![]() |
|
Re: Caut melodie! :)
am ascultat azi la radio21 o noua melodie a lui Connecte-r.ceva gen tiganesc.o are cineva?
|
are cineva melodia.....va rog mult....
Lenny Kravitz - Calling all angels |
1 Attachment(s)
Quote:
......... |
Quote:
|
Gheorghe Zamfir are careva?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Morandi - Angels - Dj Optick & Ciprian Lemnaru
:-? |
Quote:
|
Quote:
abia acum am vazut`o :) ms mult ;) |
MELODIA MEA nu o are nimeni? :(
|
Quote:
|
Quote:
|
asa,aia o vreau :)
|
au scos cei de la africanism cu nu stiu cine o piesa noua marfa de tot o baga pe vibefm...? care stie cunoaste recunoaste pls:shock:
|
ma ajuta si pe mine cineva cu 2 mel
1.Agresiv & Shoby - din partea 2.Shoby & Bulgaru' - Avem tot |
Va rog sa ma ajutati sa gasesc o melodie, si anume: Dave Matthews Band - Busted Stuff. Multumesc anticipat!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Cineva stie numele acestei melodii cantata de Bon Jovi ? http://uk.youtube.com/watch?v=SK1TmzSk7ds ..sau mai bine zis...o are cineva pls?:D
|
1 Attachment(s)
10 caractere... :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
da Suzy asta e, deja facusem rost de ea!
Merci! |
as vrea si eu urmatoarele melodii :D
1. Natalia - Anassa (Remix) 2. Natalia - Anassa 3. Natalia - Cesaretin Varmı Aska 4. Natalia - Come Away With Me 5. Natalia - Ola T'Alla (Remix) 6. Natalia - Ola T'Alla 7. Natalia - Poses Fores 8. Natalia - The Melanholiso (Remix) 9. Natalia - The Melanholiso |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sunt f greu de gasit, cine le vrea, add Y! crm0412 ;) |
si... albumu "pacha man - contra curentului" il are careva? :lol: merci :-P
|
Va rog sa ma ajutati sa gasesc o melodie destul de greu de gasit, si anume: 8th Sin - Dreamqueen. Multumesc anticipat!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Caut si eu 3 melodii ...
Cine ma ajuta ? Codu Penal - 12 Runde Codu Penal - Rasa Noastra Codu Penal - Am fost Hot |
Lil Wayne - Da Drought 3 - Swizzy Daca o are cineva, up va rog frumos. :)
E : Daca aveti doar negativu e mai bine.. :) |
3 Attachment(s)
Quote:
|
lil' wayne-get high rule the world ...o are cineva? :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Buna! Caut de o gramada vreme o melodie a Loredanie Groza dar nu stiu titlul doar cateva versuri... Pls Help?
Iata versurile: "Uita ca pamantul e rotund Uita ca e... si e vant Si priveste si priveste ochii mei Adanci Hai vino sa uitam impreuna Tot ce este rau in univers Nu Nu nu se poate sa nu mai existe alt mister Ceasul meu Ceasul tau a sunat Hai uita totul, uita totul te rog..." Orice informatie e de folos. Asa ca va rog o mana de ajutor, ok? |
1 Attachment(s)
Am si eu o piesa, de la un mix cred, cine stie cum se numeste sa zica , raman dator :(
|
Buna! Caut de o gramada vreme o melodie a Loredanie Groza dar nu stiu titlul doar cateva versuri... Pls Help?
Iata versurile: "Uita ca pamantul e rotund Uita ca e... si e vant Si priveste si priveste ochii mei Adanci Hai vino sa uitam impreuna Tot ce este rau in univers Nu Nu nu se poate sa nu mai existe alt mister Ceasul meu Ceasul tau a sunat Hai uita totul, uita totul te rog..." Orice informatie e de folos. Asa ca va rog o mana de ajutor, ok? |
cauta si tu pe versuri.ro sa vezi ce melodie e, si dupa aia spune-ne, altfel.. nu prea te putem ajuta :)
|
o melodie cam asa: i love you, i want you, ................. i wanna be with you... bla bla
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning