![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Noi pe la 22-23:00, cat a plouat
|
http://videonews.ro/action/viewvideo...-la-Constanta/
eu am fost prin oras era ok .. am trecut si pe la soveja desii treceau doar jeep-urile ... pe tomis .. pe la dacia .. oricum aveam barca si colacu cu mine ;) |
nici alti :)) erau sinistrati la 100km..de cta.
|
1 Attachment(s)
hahahaha ce noroc pe unii :))
Politia calare ;) |
am vazut unu, dadea burn-out in fata mea... mi se par cam aiurea. nu au capacitatea de a se strecura in trafic precum o motocicleta si nici confortu sau stabilitatea unei masini.
|
si totusi .. sunt asa de cool :P
|
dar nu vad ce rol au in cadrul politiei rutiere? :)
|
E simplu ... daca un logan a costat 75000 de oiro , ia gandestete asta cat a costat! Si iti dai seama de ce a fost akizitionat
|
Daca in seara cu ploaia, traficu jalnic, ei imparteau amenzi.. se intelege nevoia tot mai mare de fonduri..
Quote:
Quote:
sursa |
sunt mai late ca un smart ... nu prea se pot strecura prin trafic cu ele dar dau bine pe strada ;)
|
ma daca e sa ne uitam in jurul nostru , la ce se intampla pe litoral de cativa ani , sindromul pare sa fie " show`ul "
si daca ne costa 400.000 de euro braziliencele ce dau din cur la cazino de ce sa nu avem si 2 3 spidere de show pe strada ? pana la urma , daca e s`o luam altfel , arata bine , duc cu gandul catre o oarecare modernizare a politiei ( ceea ce nu e rau , zic eu ) . daca ash avea 150 prin statiune si posibilitatea sa sar usor de 220 la cea mai mica apasare a pedalei , si as vedea un vento sau un logan in retrovizoare mi s`ar cam rupe . asa daca vezi un spider.. poate ti se mai ia :) nust , zic si eu . |
si urmeaza o noua achizitie
|
detalii ?
|
seat exeo l-am vazut azi :D era pe platforma din pacate nu am avut cum sa fac poze :(
|
baietii de la seat vad ca se imprietenesc din ce in ce mai tare cu politia . cupra pe autostrada , acum exeo .. hehe o metoda foarte buna de a face publicitate :D
|
misto girofarul :D in rest..arata nasol :)
|
Pe ce data are loc fever-ul? Daca sunt off sterge-ti postul .
|
Daca nu ma insel anul asta fever-ul nu va avea loc... din pacate asta am auzit , cel mai bine sa ne raspunda Onu si Gabie de la xce
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
zvonuri? |
nu are nici o legatura . Champions of tuning e o chestie independenta , va avea loc 31 iulie 1 -2 august la Mangalia in portul turistic .
|
Dap si eu la fel stiam , mazare nu e pasionat de masini tunate , curse si etc , mazare doar de epoca.
|
oricum nu cred ca va avea prea mare succes evenimentul asta....
totusi .... de ce editia a II a .. prima cand a fost :)) ? ori nu am auzit eu de ea. si pana la urma..... cine sunt organizatorii ? |
Quote:
Succes nu va avea nici de data asta daca nu va fi promovat. Am vorbit cu un amic din Mangalia si habar n-avea unde si cum (e pasionat de masini si cam stie ce misca in tara). Din organizare fac parte si cei de la COX. |
Quote:
Se pare ca prea mare tam-tam nu se face, si nici prea mult timp nu mai e. Nu stiu ce succes va avea eveimentul asta. |
daca nu se anunta pe 4tuning...:D eu n-am auzit niciodata de evenimentul asta, dar sper sa devina ceva frumos in timp. poate de la anu'...
|
s`a incercat postare pe 4tuning .. si au fost sterse posturile .din cate stiu eu .. din cauza unor divergente mai vechi intre organizatori si moderatorii de pe aici ..
|
Quote:
E ca si cum s-ar promova acest forum in paginile revistei COX :rolleyes2 Va tin la curent aici daca mai aflu detalii. |
ideea de baza e ca se incearca timp de 3 zile sa se stranga la un loc 40 - 50 de masini cat se poate de complex tunate , masini care au luat premii prin tara . promovarea va incepe de pe 25 - 27 ca sa se prinda valul de turisti care vin la mare luni pt ca showul oarecum li se adreseaza . noi cam stim ce masini sunt , ce se poate face din ele etc, oamenii de pe strada habar n`au majoritatea. cand o sa stiu mai multe detalii o sa mai scriu si eu pe aici . chestiile certe pana in momentul de fatza sunt :
data : 31 iulie - 2 august locatia : mangalia portul turistic la restul inca se lucreaza |
Prin mangalia sunt puse afise cu evenimentul dar le-am vazut pe cosuri de gunoi deci nu stiu ce atentie se va da anunturilor.
|
bani putini..e criza:P
|
probabil selecteaza clientela ... numai cei civilizati sunt cautati .. cei care arunca gunoiul .. la cos ;)
|
Sau poate pentru cei care cauta in cosuri :)))))
|
ma .. eu zic altfel . ca`s mai impaciuitor de fel ... fiecare dupa posibilitati , fiecare cum se descurca . oricum tot respectul pentru o incercare care poate populariza cat de putin ..ceea ce suntem noi . car fanatics .. asa ca inteleg aciditatea si caterinca , poate indreptatita uneori ..dar sa nu le luam respectul datorat macar incercarii . deal ? :)
|
1 Attachment(s)
daca nici macar pe litoral , indiferent daca constanta sau mangalia, sau etc., nu se rezolva o mica intilnire de tuning, nus...
la noi dai 3 telefoane si se aduna 500 de bmw-uri intro parcare !!! si noi nu avem nevoie de fete in curul gol ca sa ne dam mare si am numarat cel putzin 50 de M3, M5 si M6 !!! Attachment 1016250 :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 |
Diferenta care o cauti e f simplua .... Munchen e Munchen ... Constanta daca are 15 M-uri , ca sa nu mai zic e30 M cred ca sunt 2 maxim si unu din ele este al tau din cate il tin eu minte ( P.S. sunt cel care a avut ct-69-pwr e30 albastru / visiniu )
N`avem noi atata noroc sa ajungem la standardele lor , cel putin nu mai devreme de 5 ani , si nici atunci pt ca asta ar insemna restu tarilor sa stea pe loc in acei ani fara evolutie in lumea tuning-ului |
E cineva dintre voi care isi face simtita prezenta pe la portul turistic?
|
Din cate am inteles 100% va venit FIXU senior cu audi TT cel rosu modificat , si cu magazinul lui de Auto Tuning Racing Cris
|
Quote:
dar nu este vb. numai de bmw, la noi toti isi prezinta masina, indiferent de virsta, vin si oameni "la casa lor" de 50 sau 70 de ani,... in romania daca ai peste de 30 de nai si masina "tunata" esti deja un fel de outlaw !!! problema este ca banii si virsta de obicei merg mina in mina,... :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 iar daca un "pusti" de 20 de ani isi ia un M-tech II pe ursuletz, este foarte mindru si de invidiat si isi prezinta masina, dar daca un posesor de cayenne isi ja genti de hamann de 15000 euro, nu vine el la nici o intilnire,... see yaa |
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning