![]() |
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
Multumiri din partea echipei...
Cat despre resize...am lasat asa pentru doritorii de wallpaper Semnatura...hmmm..i`ll think about it :D |
emy ai warn pentru inceput.
te rog din nou, inceteaza, tocmai scrisesem rugamintea asta cu doua posturi mai sus, era valabil pentru toata lumea. |
astea sunt poze smechere ? mie nu prea mi se par ,ori ai un aparat nasol ori nu stii sa le setezi
la prima poza este interesanta pozitia masinii si felul cum a fost facut poza ,dar in rest nnu ii scoate in evidenta nimic din val masinii vb cu emi si mai faci niste seturi de poze ca astea sunt parca pt incepatori ,adik pana si eu pot sa le fac asa , adik nu ma crezi iti arat niste poze facute la masinile care le am la vanzare .. si vezi diferenta ps : nu o lua ca pe o ofensa dar ceva undeva nu este bine :) iti multumesc ! |
let me explain something to you..
eu ca si fotograf sunt la inceputul drumului...nu am nici "aparatura" performanta si nici experienta... usor usor sper sa evolueze treaba.. ca sa intelegi dc sunt eu mandru de cele 2 poze de inceput..daca ti le arat pe cele originale...vei intelege motivul mandriei mele... nu o iau ca ofensa...criticile sunt bine venite..numai asa pot imbunatati.. oricum...IURESHUL e pe drum :D... |
mai al3xxx, omul trebuie incurajat, ajutat nu stropit. avem nevoie de asa ceva. deocamdata nu mai promoveaza nimeni masini pe la noi decat pt vanzare si nu pt show. cum apare una mai aranjata in bacau cum gata, vin criticile: "aaa, e kitch frate!". de aia moldovenilor le e greu sa se afirme ca nu colaboreaza. ArcTicfOcs, tine-o tot asa!
|
Multumesc sageata..dar totusi sa stii ca omu are si putina dreptate...nu`s asa ingamfat ca sa nu recunosc ca mai am de lucru...dar eu sunt mandru cu ce am reusit pana acuma..si cu timpu..o sa apara si mai bune :D..numai bine
|
Quote:
daca te-as putea ajuta vreodata cu ceva... numai bani sa nu-mi ceri.:lol::lol::lol: |
:D:D:D inafara de un photosession..nu prea ai ce altceva :D:D:D dar mai vb pe mess :P cand te prind
|
ai "aidiul" meu pe mess lasat pe privat, daca vrei.
|
Quote:
doar i-am zis niste chestii de care sa tina cont pe viitor , eu i-am zis in calitate de coleg de forum si nu de altceva ... nu vreau sa ii tai avantul dar sunt unele chestii la care a gresit si trebuie sa vada cum face ca alta data sa iasa mai bine ... stii tu practica ,practica, practica abia dupa aia vor iesi rezultatele si inca ceva mai incearca sa iei legatura cu baietii de pe forum care modifica poze ,sa le mai ceri un sfat ,o parere stii tu lucruri de care se tine cont Eu iti urez succes si spor la treaba !!! este bine sa avem un fotograf pe langa noi ,pana acum il aveam pe gabi dar acum ca e la bucuresti ,ne punem baza in tine :) |
artificios, da-i innainte, nu te sfii sa fii original, spor in blitz
|
Quote:
Deci, f0cs, ai o misiune a naibii de grea de indeplinit, dar cu rabdare, munca multa si critica constructiva o sa iasa treaba zic eu :D. |
aller anfang ist schwer"
|
eu nu vreau sa inlocuiesc pe nimeni..sa ajung la nivelul cuiva..eu vreau sa am stilul MEU...sa am nivelul MEU...
|
Quote:
f bine deci astept evolutia :))) glumesc :) mai pune si alte poze ,sa mai vedem si noi una alta si nu neaparat cu masini si altceva sa mai clatim ochii :) |
5 Attachment(s)
O parte din ele sunt deja existente pe forum..dar pentru cei care nu urmaresc alte topicuri sunt bine venite....nemodificate..doar fotografiate :lol:
|
Quote:
|
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))
|
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))
|
si pt amuzament putin.....
https://www.trilulilu.ro/Want3d/b44b578d6279ce |
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/35-constanta/91624-plimbare-devenita-sport-national-bdul-tomis.html
si un lucru destul de amuzant de la colegii din constanta :) |
foarte tare, si la noi functioneaza fix la fel, doar ca in loc de lupoaica e calul lui stefan cu tot cu stefan si cu rond, iar in loc de sala sporturilor e parcarea de la policlinica, in rest, fix aia :lol:
later edit: am studiat problema mai bine: nu e calul lui stefan, e iapa, ca n-are cu ce... |
Quote:
|
Quote:
|
man, nu se vede nimic sa stea tare pe acolo :lol:
deci, nu cred :lol: |
aveam impresia ca are ceva acolo.....nu stiu sigur...am sa analizez si eu...
|
are o.O atat
|
,,O" sau ,,olo"
|
n`am fost destul de clar? daca puneam _()_ era una...o.O e alta :)
|
deci diseara ne intalnim toti in parcare si analizam calul lui stefan cel mare sa vedem daca are daca n-are si tot asa :)))
da va plictisiti nu gluma :))))) sa vina cineva cu ruleta :)))) |
:))..merg pe olo.....
|
n-are fratele meu decat coa si anume ie :lol:
am studiat problema serios, ca un om plin de preocupari serioase ce sunt :lol: |
sa facem un nou topic si eventual un poll ???
|
nu nu, am verificat azi, in urma sedintei ad-hoc din parcare din seara asta, si concluzia a fost: n-are frate :lol:
|
de la frig!
|
nu nu, ca nici vara nu era, am discutat problema odata, ce naiba :):)
|
sufera de hongo pongo. s-a uscat si a cazut.
|
ce n-are? o o ? I ? oIo ? sau O?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning