![]() |
|
Re: AMG vs. M vs. RS
Quote:
Designul la A7 e oribil, e un fel de panamera cu audi badge si oleaca restilizat. |
Apreciez inovaţiile, dragostea de maşini şi dorinţa de a crea noi clase pentru a ne servi plăcerea de a conduce ( a se citi disperarea de a mai scoate nişte cash din buzunarele cumpărătorilor, cu orice preţ) dar noul trend cu maşini foarte urāte, sub formă de struţocămile gen X6, Panamere sau diverse GT-uri umflate pe spate ca şi cum ar suferi de probleme la coloană efectiv mă face să-mi doresc industria auto a anilor 80-90: break-uri, berline, compacte, supersportive, jeep-uri şi motociclete.
Alegeai ce-ti plăcea, ce-ţi permitea bugetul şi aici se concentra toată bătălia pentru dezvoltare şi inovaţie, nu īn diverşi Quasimodo schilodiţi de designeri gay demenţi. |
Quote:
|
R-klasse ti s-a parut prince charming??? :)
|
Nici nu stiam ca exista pana acum, nu am vazut pe strada asa ceva.
|
Exact la el mă gāndeam, este unul parcat aici pe lāngă mine şi-l văd zilnic, nu reuşesc să īnţeleg motivaţia celui care a dat atāţia bani pe el...
|
Am vazut ca este un esec comercial pentru Benz, nu mi se pare groaznic de urat, este urat pentru un Mercedes asta este adevarat. Probabil o sa renunte la el, inteleg ca a fost creat pentru piata nord americana mai degraba decat pentru europa.
|
Quote:
|
Quote:
|
A klasse este ok,nu este urata, nici ciudata, nici inutila. B klasse este cam acelasi lucru. am mers in Germania cu asa ceva, daca ar trebui sa imi cumpar o masina de oras de clasa ei cu fwd probabil ar fi o optiune, imho este mult mai aratoasa decat seria 1 de la bmw sau decat audi a2.
|
Decat Audi A2 cu siguranta dar A2 in niciun caz nu este in clasa cu Seria 1 sau B Klasse, acolo se vorbeste de A3 si imo arata mai bine ca amandoua.
|
r class-ul mi se pare o masina frumoasa. a si b class nu pot spune ca mai bine nu se fabricau.conceptia a class-ului cred ca este una destul de buna. o masina mica, de oras dar incapatoare pt dimensiunile ei. fac pariu ca daca era coupe toti eram inebuniti dupa ea.b class-ul e in aceeasi categorie cu zamfira parca? zamfira toti o vad ca o masina utila, si b-ul e lafel. cu un plus la design din punctul meu de vedere.cred ca sunt destui care dau pretul de premium pentru cele mai sus enumerate chiar daca sunt cutii de chibrituri si noua nu ne plac. sincer ca lansarea R-ului ma asteptam sa aiba succes, chiar am ramas uimit afland ca a fost un esec. stiu ca am citit odata despre r class ca exista si o varianta amg care fusese retrasa pentru ca nu aveau comenzi.
irimia, promotorul de la local kombat avea un r class chiar decand aparuse.acum nuj daca mai are tot aceeasi masina |
Rodius wannabe :))
Frumooos! |
Daca tot vorbeam despre testul comparativ Car and Driver (nu e inca disponibil pe site) un mic scan din revista (eu stiu castigatorul, nu aveam niciun dubiu :) dar astept publicarea pe site ):
___________________Audi RS5____________ BMW M3!__________CTS-V________________ http://www.bimmerpost.com/forums/att...5&d=1280029322 |
............................
https://www.youtube.com/watch?v=eJ_RT...layer_embedded |
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning