![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
cine ma poate ajuta cu o chestie legata de arcuri? respectiv : alalteri am fost sa-mi pun rotile de vara si am observat un arc rupt pe spate trebuind sa schimb arcurile am gasit la un prieten niste arcuri care la inaltime sunt egale cu ale mele,dar ale mele au doua dungi albastre pe fiecare arc (eu 318is coupe) iar celelalte sunt cu 2 dungi verzi (un 320 in 4 usi) logic...singura diferenta intre ele ar trebui sa fie de duritate are cineva idee despre codurile de culori si care-i diferenta intre ele? |
Quote:
|
ca o parere a mea,sincer,cred ca ar trebui sa iti pui arcuri identice cu ale tale,pt ca dak sunt mai dure,iti da in articulatii si automat ti le uzeaza mai repede.repet,e o parere.
|
O sa postez si eu ceva ce am gasit pe un forum de afara, in legatura cu o problema comuna a motorului M52.
Daca auziti in timpul functionarii motorului un straniu sunet de "tic-tac" care este cam greu de localizat, solutia este cat se poate de simpla. 1. Localizati aceasta imbinare http://jackassofalltrades.com/ticker...11-002-072.jpg Aceasta este sursa ticaitului. 2. Izolati aceasta "valva" cu material cauciucat, asa cum se poate observa in poza urmatoare: http://jackassofalltrades.com/ticker...11-003-072.jpg Piesa pe care trebuie sa o modificati va arata asa: http://jackassofalltrades.com/ticker...11-001-072.jpg 3. Problem solved! Sursa: JackassOfAllTrades.com |
a schimbat cineva de pe aici volanta si discul de ambreiaj la un 325tds?
cat va costat ? |
interesanta faza cu consumu ..asa e ...k au scumpit astia ai dreaacu benzina ...vor sa ajunga la 5 lei ..prapaditii..
|
Quote:
|
Quote:
|
hai sa nu lasam topicul sa alunece. uppp!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Atasez poza . |
pai tot in manual am gasit-o si eu. l-am postat tot pe aici nu mai stiu pag.
|
care imi spune si mie cum se schimba becul de la scrumiera ? am tras de plasticul ala de deaspra becului dar nu am reusit sa il scot !
|
La e36 ? Suportul scrumierei are 2 holsuruburi negre din plastic. Le desfaci pe alea si scoti suportul. Il intorci si vezi ca suportul becului e infipt acolo. N`ai cum sa nu-l vezi pt ca are 2 fire in c u r. Succes
|
4 Attachment(s)
salutare , in usa din dr fata am gasit 3 mufe lasate libere si habar nu am de la ce sunt ,daca stie cineva in rog sa ne spuna :D masina nu are geam electric doar inchidere centraalizata
|
pai e preechipata cred. O mufa e pt geamuri, una pt oglizi, si una e probabil de la boxe
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning