Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

CT-07-APV 13-09-07 00:18

Re: Constanta - Accidente

Astazi la pranz la intersectia Izvor cu Dorului (parca) doua Dacia 1310. Incepatorul care de altfel a fost vinovatul facea stanga si nu a vazut ca din fata vine masina si au facut poc. Nu au fost victime si nici avarii foarte mari

Psycho 15-09-07 19:31

azi era unu cu mortaciuni la scoala 27 ;)

ct-13-SHP 16-09-07 08:35

2 Attachment(s)
aseara pe la 03 noaptea intre poarta 6 si km 4....pe unde trece traseu 2...un accident destul de urat intre 2 dacii 1310....unu dintre ei era incepator...el fiind si vinovatul...nu a acordat prioritate la o intersectie si a fost lovit in laterul de celalalt conducator care circula regulamentar...bine ca nu a fost mai grav si nu s-a lasat cu victime,doar avarierea grava a celor 2 masini....am facut si niste poze dar nu prea sunt ele asa clare...

GRIGO 23-09-07 18:46

Aseara pe mangaliei la real pe la 1.30
accident cumplit ...totul s-a intamplat in spatele meu la vreo 20 de metri am vazut taxiul trecand cu viteza dupa care in oglinda am vazut un nor mare de praf si bucati din masina sarind ...
taxiul (opel astra) venea dinspre agigea cu viteza mare a pierdut controlul masinii si a intrat intai in stalpul cu semafor dintre benzi dupa care a intrat pe contrasens lovinduse frontal cu un breck .....
cam ce a urmat se vede in filmuletz ...imagini socante ....
nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca plecam cateva secunde mai tarziu de la sala sporturilor ....
urmariti filmuletul pana la capat .....
am ajutat la scoaterea soferului din taxi ....
el era cel mai grav ranit ... avea pielea de pe cap luata ... nu stiu daca a supravietuit cand l-a luat salvarea mai respira ....
nu reusesc sa urc filmul pe forum dar in pun pe youtube ...
https://www.youtube.com/watch?v=pEBPOOnBVhk

DyZ 23-09-07 23:46

mergeti la intersectia mamaia cu mircea ... si o sa vedeti un seat leon nou cu nr de strainatatea am impresia ( negru ) care a daramat gardu si sa proptit chiar in bloc ...

sonykel 24-09-07 02:09

cred ca e tot ala de a daramat si gardu la aqua... asta e omu iubeste gardurile altii femeile el e cu gardurile :))

GRIGO 24-09-07 11:31

Quote:

Originally Posted by Victorio (Post 1114886)
filmul acesta ar trebui prezentat tuturor vitezomanilor inraiti......ca de fiecare data knd calca pedala la fund sa faca impresii, sa se gandeasca la consecinte....pun pariu ca soferu taxiului avea cu putin peste 20 de ani

daca va uitati atenti la inceputul filmului se vede pasagerul din dreapta breckului cum este scos jumate pe parbriz si se chinuie sa iasa ....

leonard 24-09-07 19:42

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 1115533)
cred ca e tot ala de a daramat si gardu la aqua... asta e omu iubeste gardurile altii femeile el e cu gardurile :))

ala care a daramat gardu la aqua nu e leon:) ci ibiza... in nici un caz model nou:P

peter 24-09-07 22:18

pfuai ce accident...:| cum a ramas ala in parbriz

Psycho 30-09-07 11:26

cine a daramat stalpu ala din curba din port ??? cum urci ??

LKS 30-09-07 19:46

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1125826)

:D :D ... aaa...vantul :D

Scoop 30-09-07 20:12

Vantul ce numar de inmatriculare are?

ADDOstreet_racer 30-09-07 20:36

Are cineva date despre accidentul din Anda ,,,,,,,,,erau o Dacie 1310 , o Astra si un Tir implicate parca

ct-13-SHP 02-10-07 13:38

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1125826)

stalpu ala e daramat de vre-o 2 luni...o tipa din spania care urca in curba ..cica s-a aplecat dupa telefon si a pierdut controlul masini si s-a proptit in el...asta s-a intamplat pe la 6 dimineata...eram acolo...a facut masina praf....noroc ca nu a cazut stalpu pe masina...

Skyppy 03-10-07 12:47

3 Attachment(s)
Acc. de la iesire din Tuzla spre agigea

All times are GMT +2. The time now is 18:39.

- Copyright 2026 4Tuning