Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

Skma 21-05-06 15:03

Re: Diverse discutii

Don-u e om de baza ;) ! Don-ule da stii unde casa studentilor ca daca e te duc io la Doamna Buzoianu ca ia se ocupa ca tot am restanta la Economia Intreprinderii ca asta preda doamna :lol:

Gabi 21-05-06 15:34

Problema sta in felul urmator... Am vorbit cu momo, dar el a zis ca nu stie nimic de Casa Studentilor (adica nu stie sa existe asa ceva in Ploiesti), desi pe faxul primit la agentia din Craiova scrie clar:
Quote:

FROM: Casa Studentilor Ploiesti

TO: Casa Studentilor Craiova
momo, te rog, daca nu crezi ca te descurci, spune-mi.

DONU: thanks de ajutor! Ramai, totusi, pe faza. E posibil sa renunte momo. Cat despre tura prin oras... renunta :P ca ele, in mod normal, ar trebui sa fie in Ploiesti la ora 12:00, dar nu se poate, asa ca trebuie sa ajunga in cel mai scurt timp la CS.

Skma 21-05-06 15:50

Casa studentilor este vis-a-vis de facultatea din Ploiesti ;)

DONU' 21-05-06 16:44

Da man, lasa pe mine ca stiu unde e casa studentilor, no problem.
Sunt de incredere stai linistit! :)
Imi pare rau ca nu au timp de un suc ca mergeam cu ele undeva.
Si voi nu mai sariti ca arsi asa ca stiu foarte bine unde e casa studentilor :p, smecherilor, ati vrea fuga sa mergeti si voi.
Masina e pregatita pentru fete, spalata, aranjata, asa ca no problem :)

Skma 21-05-06 16:50

Io am dat indicatii pentru ca Gabi a spus ca Momo nu stia unde e Casa Studentilor cu toate ca invata la vreo 100 de metri de ea :lol: :lol: :lol:

shantzu 21-05-06 17:56

gabi e zic sa stabilesti cu donu' ;) e mai de incredere asha parca :mrgreen:

Pitu 21-05-06 20:38

donule furi femeile lui gabi ? :)

momo 21-05-06 20:59

gaby stabileshte atunci cu Donu' ca eu sincer n-am auzit de Casa Studentilor aia.

@shantz ai stat tu la curu' meu sa vezi daca poti avea incredere in mine sau nu? frate spune-mi ca poate ai stat si eu nu stiam...

Manson 21-05-06 21:03

gata mah... nu va certati aiurea....

tng 21-05-06 22:39

Quote:

Originally Posted by nicolasnyck
am si eu o intrebare cum pot intra intr-un club de 4tuning chiar daca nu am masina?????

cum adica club de 4tuning ?

poti intra intr-un club chiar daca n-ai masina, ca simpatizant ;)

Gabi 22-05-06 01:02

Nu se pune problema asa. Nu m-am gandit nici o clipa ca DONU' ar fi mai de incredere ca momo, sau invers. Nu se pune problema vreunui viol, sau alte acte barbare :lol: asa ca nu imi faceam sub nici o forma griji.

Am hotarat cu fetele sa ia un taxi de la gara - DONU' a spus ca CSul este la 5 minute distanta - si asa ramane.

Oricum, va multumesc pentru sprijinul pe care ati vrut sa mi-l oferiti; n-o sa uit! :wink:

bogdan_wrc 22-05-06 08:38

Quote:

Originally Posted by djvibe
ptr bogdan_wrc: ce masina ai?

Golf IV TDI. mai exact TDI-daca te ajuta. :D
dar nu scrie pe spate. ma batea gandul sa pun la panarama un 1.4 sau 1.2 (stiu ca nu exista pe Golf asta) dar parca nu imi vine.. :d
tu ce masina ai? la liniutze nu ma bag.
parca am zarit un Logan prin oras culoarea aia si cu stickerul din avatar... :shock: :rolleyes2
merci' Don.

bogdan_wrc 22-05-06 08:42

ps: baietzi nu va mai bateti...ca o sa castig EU.
anyway..ce concurs e de vin asa multe Miss.. vreau si eu sa vin la el (ca admirator, nu participant.. :P :P). are cineva mai multe date..bilete..etc?

DONU' 22-05-06 10:36

Nu stiu man, am impresia ca e treaba UPG-ului la care cei care nu sunt studenti nu au ce cauta.

GABI! Eu ce fac frateee, mai astept fetele sau ce fac?
Da si tu un raspuns!

Gabi 22-05-06 11:49

DONU': le-am dat numaru' tau de telefon in caz ca nu se descurca, dar daca CSul e asa aproape cum ai spus tu, nu cred ca e vreo problema sa ajunga cu taxiu'.

Inca o data multumesc si promit ca n-o sa uit ajutorul vostru! :wink:

All times are GMT +2. The time now is 19:58.

- Copyright 2026 4Tuning