Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

Geo_ZGA 10-04-08 10:34

Re: CT-04-CPF - un Tico verde de Constanta

quick, cu scaunele e chestiune de gusturi... :) nu imi plac cum vin cu verdele de pe masina. ca parere personala, eu as fi optat pt o culoare mai spre portocaliu (am zis mai sus galben, am gresit). probabil ca ai si tu dreptate, dupa ce va fi terminat interiorul in aceeasi tenta, va arata mai bine :)
si cu geamurile mi-ai explicat degeaba, ca eu am cielo :P eu te intrebasem de cele universale fiindca ma bate gandul sa-mi cumpar pt fata si cautam o parere a cuiva care are pe masina... se pare ca nu te-am nimerit :D
merci oricum si spor la treaba.

Pmc78 10-04-08 22:39

eu nu stiu daca post asta este facut sa tinem cont de gramatica. aci lasam pareri de masina care vrea gramatica sa ne scuteasca.
ps man masina mie imi place nu am apucat sa o vad bine din interior. bafta multa

GEF style 14-04-08 23:50

ne vedem pe 17-18 mai la 4tuning days cluj???

Mustang 17-04-08 14:47

Quote:

Originally Posted by Pmc78 (Post 1478232)
eu nu stiu daca post asta este facut sa tinem cont de gramatica. aci lasam pareri de masina care vrea gramatica sa ne scuteasca.
ps man masina mie imi place nu am apucat sa o vad bine din interior. bafta multa

Ia trage matale un ochi pe aici: https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii/55109-esential-scrie-corect-limba-romana.html

Se vrea gramatica, pentru ca sunt multi analfabeti aici, iar toti idiotii din presa si toti habarnistii din afara ne vor denumi pe toti analfabeti.
De aceea se incearca educarea userilor 4tuning. ;)

Quick ... Din pacate nu am gasit pe cineva sa imi dea o explicatie pentru problema apei. Caut in continuare. ;)

Geo_ZGA 17-04-08 15:37

benzina sa fie de vina? eu nu cred ca exista asa ceva de genul "toate matiz-urile scot apa pe espament" :lol: adica, daca e frig afara, ok.. sa zicem. dar daca e cald si tot "scuipa"... nu ar mai avea de unde sa fie condens.

dreaq 17-04-08 17:53

Te-am vazut azi pe pod la Ovidiu , mi-a sarit in ochi masina de la 500 m :).Foarte misto culoarea dar cred ca o sa ai probleme cu cirezile de vaci :lol:

dreaq 17-04-08 18:04

N-a mai mers sa editez... in legatura cu apa de la pedale ...toarna niste apa pe ea si vezi ce garnitura nu e buna.Nu stiu ce modificari ai mai facut la ea dar e un manson de cauciuc in compartimentul motor prin care trec firele spre interior.Daca nu-l mai ai vezi sa nu-ti intre pe acolo apa.

Daca era SX mai putea sa fie de la furtunul stergatorului de pe spate dar vad ca tu nu ai .

Mustang 17-04-08 18:11

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1489796)
benzina sa fie de vina? eu nu cred ca exista asa ceva de genul "toate matiz-urile scot apa pe espament" :lol: adica, daca e frig afara, ok.. sa zicem. dar daca e cald si tot "scuipa"... nu ar mai avea de unde sa fie condens.

1. cred ca ai gresit topicul.
2. daca ramane apa in toba ... nu prea mai ai ce sa ii faci. ;)

Geo_ZGA 18-04-08 10:56

da, scuze... :lol: chiar am gresit... citisem despre probleme cu apa "scuipata" pe toba si dupa, am citit si ultima ta fraza... fara sa vreau am facut asocierea :( scuzele mele de offtopic Quick

SoundIdentity 24-04-08 00:29

salut
tzi-am promis cateva poze cu golfu 2 care doar l-am culcat la pamant si kit original sa vezi ce fac doar niste jante :):) mai am ceva fain pe el doar nu e pozat urmeaza si iar iti arat ;) szia

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...89#post1499789

Most_Wanted 24-04-08 17:21

Aseara am vazut tico .....sincer se vede frumos pe strada ...

TM32CIP 24-04-08 19:08

daca bine imi amintesc ..... CPF era taxi be4 :) nu faci un colaj depoze cu before si after ? :D

sorin_sorin95 25-04-08 23:40

Quick de 3 zile sunt si eu mandrul posesor al unui Tico si as avea si eu o rugaminte la tine daca se poate sa-mi arati cum ai adaptat sinele la scaune?

quick_5hifter 06-05-08 18:47

@Sandu: multumesc pentru poze! E superb Golful, chiar nu mai are nevoie de nimic altceva...daca as gasi si eu astfel de jante pentru Tico, ar fi excelent, insa eu am distanta intre prezoane 4x114,3 si nu am nici o sansa sa gasesc un astfel de model pe 13-14 :sad:

@Most_Wanted: cred ca te-am vazut si eu (in zona "Doi Cocosi"), daca nu cumva era fratele tau :rolleyes2:?:

@CIP: da, era taxi, dar nu mai am poze cu el de pe vremea aia :sad: cred ca totusi as putea sa fac niste poze cu un Tico alb, stock langa Tico-ul meu ca sa se vada diferenta intre cum il vreau eu (verde, cu jante mari si bodykit) si cum il vrea RAR-ul (alb, simplu, cu jante mici) :lol:

@Sorin: scuze de intarziere, eu sunt plecat din localitate in ultima vreme si nu am internet acolo unde m-am "mutat"; sinele de la scaune nu am umblat deloc la ele, in afara de cateva gauri in sinele care au maneta de reglaj; fiind amplasate la nivel diferit (sina dreapta fata de sina stanga), am folosit cate 2 bucati de teava rectangulara pentru fiecare scaun, dimensiunile tevii fiind de aprox. 40 mm / 60 mm, taiate la lungime de 100 mm (s-ar putea sa gresesc...dar revin cu dimensiunile exacte cand voi avea timp). Poti vedea niste poze aici: https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf/page-81.html

Cat timp am fost plecat am mai facut cate una-alta la masinuta, mici maruntisuri necesare: am confectionat o incinta "la ochi" pentru subwooferul patrat, am montat un amplificator (tot Hifonics, provizoriu, urmeaza sa-l pun pe cel de 5 canale), am mai strans suruburi, am aplicat coliere de plastic pe unde am avut nevoie, am mai pus suruburi acolo unde lipseau etc.
Acum sunt bucuros ca am muzica pe ea, asa cum e :D

Surprize nu mai sunt, vreau sa ma concentrez pe lichidarea datoriilor si apoi imediat pe montajul motorului...si in tot acest timp, sa evit orice contact cu Politia si RAR-ul :yikes:

sorin_sorin95 06-05-08 23:32

Mersi mult pentru detalii ,abia astept sa vina weekend-ul sa ma apuc de scaune.
Si tot de "vina" ta am ajuns sa-mi cumpar Tico vizualizant treadul de la inceput.

All times are GMT +2. The time now is 19:31.

- Copyright 2026 4Tuning