![]() |
|
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
cat cai in caruta inhamat? :))) ( https://www.youtube.com/watch?v=9DW_jvxbDQs )
|
Quote:
|
nishte oameni cu o ambitie mare! felicitari! totusi e greu sa faci un urs sa iasa in evidenta la un "sshou", avand in vedere ca 50%din masinile prezente la o expozitie sunt ursi!
nu prea imi place capota, o sa arate mai mult a PORC decat a URS. dar asta e doar o parere personala! |
Quote:
|
Am zis k e doar o parere personala, nu vreau sa supar pe nimeni si nici nu vreau sa ma bag in munca altora! Sper sa iasa bine si tu/voi sa fii multumit la final, pana la urma asta conteaza, sa va placa voua!
P.S. masina e frumoasa,mi-a placut mereu dar nu ar fi ok sa se strice acum cu capota! ti-am zis ce imi inspira mie! |
Eu ma mir ca masina mai are capota... ma asteptam sa umble cu ea fara capota sau cu capota gaurita .
|
Ce mai conteaza frate cum e capota cand o vezi cum arata,cum fuge cum se aude si cand te uiti la motoru ala si toate alea pe acolo....capota aia o sa o uiti si nu o saii dai importanta.
|
Quote:
in al doilea rand capota o sa fie foarte bine lucrata(dintr-o singura piesa , undeva la 3,5 kg greutate) de un profesionist in domeniu nu de "modificatori in fibra" care taie si prind cu nituri. cea ce s-a aratat pana acum in poze a fost doar mulajul nefinisat , din dorinta sau placerea de a arata celor interesati cum s-a facut totul pas cu pas. |
mai copii mosului, nu va mai ambalati atata ca nu are rost opinia unui om care nu stie sa aprecieze. eu va zic si in sepcial iti zic LAF-ule ca de cand ma stiu am avut o slabiciune pt ursuleti dar de cand urmaresc evolutai bijuteriei tale am luat-o razna de tot, am turbat mai rau ca ursu tau. si crede-ma ca incep sa fac tot posibilul sa achizitionez si eu unul si usor usor sa ma apuc de el.
Mult respect pentru tine si echipa ta care duc la bun sfarsit acest minunat proiect si multa sanatate in continuare, ca asta e cea mai importanta, sa mai vedem ursi ca astia pe strazi, ca astia ne incanta vederea, cel putin mie ca nu ma prea int de restu lumiii. inca o data RESPECT |
Quote:
|
Quote:
|
vine vine si cand o venii sa mor de nu dorm cu el in garaj :)) sa nu ii fie urat mancaiasi curu lui. Ursuletu e in Campina la un parc auto al unui tovaras, imatriculat 2.5 12v. tree doar sa se umple bugetu si ma duc sa il salt. AHHH dabia astept. mersi mult si sa stii ca s-ar putea mai mult ca sigur sa va treziti cu mine pe cap :D. bafta multa
|
Quote:
Dany,Ady,spION,si toata brigada 8) respect maxim pt munca depusa;) ADY..urs nu mai vreau,cred ca ramane varianta turbo pe japoneza...asta deja e visu tau nu mai e al meu :lol::lol::lol: ,plm sa vad cum fac de bani sa-ti indeplinesc visu .. k m-ar tenta si pe mine...dar facem un vis k lumea macar Porma plec cu SUPERMAN sa salvam orasu .. da dany ?:))))))))))) |
Quote:
1.Ai sa vezi la 4Tuning Days ca nu e greu deloc sa iesi in evidenta cu un urs la show!Echipa Bavaria M.G. pregateste 3 ursi pt eveniment!Daca avem noroc vine si al patrulea!Din cei trei unul va fi in expo si doi afara la fum! 2.Vad ca stai in Berceni!Poti da o fuga la noi garaj sa vezi capota!Si dupa aia sa spui ce e porc,urs avion!Nu de alta dar s-a depus multa munca,nervi si bani la proiectul asta ca sa vii tu si sa spui niste abureli de genul celor de mai sus! 3.Kidu-le daca mai plimbi tu Batmobilul prin zona tare imi este mie ca japonezei tale o sa ii faca transfuzie cu nitel sange german Dr Ady! Bafta! |
Quote:
Dany cand o duci la soft ? |
| All times are GMT +2. The time now is 12:22. |
|
- Copyright 2026 4Tuning