Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

sNap7 14-04-08 11:25

Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA

F.R.Sonic spune-i la frateto ca eu eram ala cu Skoda care-l tot blitzuia ieri in Deva :lol:

SpYk3 26-04-08 22:13

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

Paste Fericit Tuturor !!!

Hristos a Inviat !!!

xxdadixx 29-04-08 00:34

Sarbatori fericite la toti. Si-a revenit forumul:dance:

SpYk3 29-04-08 12:16

a facut indigestie acum de pasti cred ca :lol:

sNap7 29-04-08 22:16

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 1505788)
a facut indigestie acum de pasti cred ca :lol:

Gluma-i gluma da am facut eu o indigestie ieri de-mi venea sa-mi iau scalpu, de la niste mici. :mad:

SpYk3 29-04-08 22:33

nashpa omule

driver_xs 29-04-08 23:27

1 Attachment(s)
ce urare frumoasa am primit de Pasti 8)

fratzika 01-05-08 22:54

Am vazut in seara asta prin Hunedoara un coupe de culoare galbena sau alb cu ceva neoane pe dedesubt.....ce e cu el???Masina parea sa arate destul de bine...cred ca e un Accent Coupe...daca nu ma insel....da ture...

SpYk3 01-05-08 23:09

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 1509965)
Am vazut in seara asta prin Hunedoara un coupe de culoare galbena sau alb cu ceva neoane pe dedesubt.....ce e cu el???Masina parea sa arate destul de bine...cred ca e un Accent Coupe...daca nu ma insel....da ture...

sincer e un fiat.
Cred ca de asta zici (old pics)
P.S. Dadea ture.A oprit in fata la "Rafa" sa-si dea impresii,a ambalat-o pana in 4000 de ture cred :lol: si nu a facut nimic.Miroasea numai a ambreiaj :lol:
Fitze+Impresii = Combinatie Proasta

fratzika 01-05-08 23:47

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 1509989)
sincer e un fiat.
Cred ca de asta zici (old pics)
P.S. Dadea ture.A oprit in fata la "Rafa" sa-si dea impresii,a ambalat-o pana in 4000 de ture cred :lol: si nu a facut nimic.Miroasea numai a ambreiaj :lol:
Fitze+Impresii = Combinatie Proasta

oooo, ok, nu arata rau masina....e fiat coupe....merge kit-ul dar se putea si mai frumos...

SpYk3 02-05-08 00:17

Mda e faina masina are si un blowoff valve de ti-e mai mare dragu sa auzi cand schimba viteza...pacat de sofer ca am auzit ca cam plin de impresii(zic din auzite)Il cheama/sau are porecla "Ceapa" sta in bloc cu CityStar ...

r27kul 02-05-08 00:20

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 1510115)
Mda e faina masina are si un blowoff valve de ti-e mai mare dragu sa auzi cand schimba viteza...pacat de sofer ca am auzit ca cam plin de impresii(zic din auzite)Il cheama/sau are porecla "Ceapa" sta in bloc cu CityStar ...

Suna oke masina,insa soferu'....:boxing:

Kedy 02-05-08 10:27

pacat e e vreo 4000 taxa de prima inmatriculare in rest masina e super si daca nu ar mai rasuna manelele din ea ar fi si mai frumoasa ;)

BAD-GUY 02-05-08 13:59

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 1510427)
pacat e e vreo 4000 taxa de prima inmatriculare in rest masina e super si daca nu ar mai rasuna manelele din ea ar fi si mai frumoasa ;)

Cam cat valoreaza si ea pe dincolo...tre sa fi nebun sa platesti taxa...din cate am inteles eu el cere 15000 E ,dar ma gandesc ca la banii aia plateste si taxa :)

SpYk3 02-05-08 14:02

mai bine imi iau un golf 5 de 15 000 E

All times are GMT +2. The time now is 07:36.

- Copyright 2026 4Tuning