![]() |
|
Re: Club astra bertone
@Marius - Da-mi un id de mess si vb acolo sa vedem daca te pot ajuta.
Salut |
Marius, o problema des intalnita la bertone cabrio sh este insuficienta / lipsa uleiului din sistemul hidraulic. Se rezolva destul de usor cu o simpla completare, la un service specializat. Te-ai gandit si la varianta asta?
|
7 Attachment(s)
salut baieti postez ceva poze noii mi e mi a facut pui bertonu si ala mic e de vanzare 8ooron
|
adica 8.000.000 in bani vechi :shock:
|
Quote:
|
@coni - Sa-ti traiasca,dar pe bune chiar e 800RON:shock: . Cam scumpi puii astia:D
Mai bine muncesc eu la ei decat sa-i iau gata facuti :D |
Coni "ala micu' " e pe amestec cu methanol si benzina sau e pe baterii?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
masinuta e cu motor termic metanol si benzina eventual chrosen are3,5 cp si e buna de drifturi
|
multumesc pt raspuns..m-am gandit sincer si la uleiul din hidraulica dar mi-l arata intre limite normale"minim si maxim" in recipientul din portbagaj,dar chiar dc ar fi ramas fara ulei ,macar i-ar lasa geamurile jos at cd apas butonul pt decapotare..dar ea nu lasa geamurile jos decat la capotare,la decapotare nu face nimic,decat tiuie exact k si cum as avea frana de mana netrasa si am avertizeaza sau k si cum nu as decupla manerul..deci ma gandesc eu k dc nu ar fi avut ulei nici nu ar fi capotat-o!probail e ceva inainte,pe parte elecrtica..nus tiu,zic si eu..uitati un id de mess pt cei care ma pot ajuta: [email protected] (mai ales pt "shorty me" care mi l-a si solicitat!
|
@Marius - o sa adaug ID-ul tau si cand o sa avem timp vorbim ca eu am tot cabrio si am avut si eu niste aprobleme cu masina dar de alta natura. In caz de ceva iti dau si om care sa iti repare problema.
|
k "shorty me",ms frum..azi am fost la un service bun sa arunce o privire dar degeaba..intr-adevar a zis k problema mea e de natura electrica pt k merge capotarea(deci implicit hidraulica) numai k nu a gasit senzorul sau contactul care nu o lasa pe ea sa o capoteze!undeva e un contact imperfect ceva dar unde???
|
iar in cazul in care nu ii dau de cap cu ajutorul tau,iti cer o persoana care le are cu adevarat la genul asta de prpbleme!ma bucur k nu e pe parte hidraulica k aia chiar e grav dar uite k si un senzor(contact) oricat de mic intrerupe tot..unde o fi oare?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning