![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Quote:
Stii cumva daca se gaseste asa ceva in Dedeman sau magazine de acest gen? Scuzati off-ul. |
2 Attachment(s)
Eu am gasit cu 6 lei si e din Bucuresti. Cred ca saptamana viitoare in weekend o sa iau si eu. Sincer sa fiu nu stiu daca se gaseste in Dedeman sau alte magazine...de gasit cred ca trebuie sa se gaseasca undeva dar nu stiu unde :D
Am achizitionat si cauciucuri pentru jante 4xGoodYear Eagle 195/55/16 la un pret bun :D |
Hai cu ele sus :D.
Nu erau mai ok .50.16? |
Astept sa fie frumos afara sa pot vopsi jantele. La drumurile noastre nu stiu daca erau mai ok...dar astea le-am gasit si la un pret bun, 250 lei toate 4 :D
|
1 Attachment(s)
Astazi am cumparat vopseaua pentru jante...Am mers pe ceva mai clasic sa zic asa..
COD 205110 Renault...pun o poza informativa cu culoarea (asta am gasit pe net). PS: Ma gandeam cum ar arata loganul vopsit in culoarea asta :shock: |
Quote:
|
Inca nu...la sfarsitul lunii plec la munte si cand vin iau fonominul si ma apuc de treaba. Momentan vreau sa fac jantele
|
Quote:
|
Culoarea este gri (a jantelor, nu a masinii) :D
|
Quote:
Alegerea e buna, stii ca imi place, in genul am avut si eu. |
2 Attachment(s)
|
bai ai ales perfect culoarea jantelor or sa pice ca o manusa ! ... este o culoare care da bine pe orice jante !
|
15 Attachment(s)
@chyryCRY: Nu m-am gandit mult la culoare :D
Azi au fost gata si janteleeeeee. Luni bag cauciucurile pe ele si aia e :D. |
Frumos!:D Abea astept sa le vad pe masina:-).
|
Mersi. Maine le montez si pe masina :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning