Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

sageata 18-06-10 12:24

Re: Cum sa agati o fata ?

ca sa fii sigur o verifici cu oglinda la gura. daca se abureste inseamna ca inca mai respira. atunci iei cutitul si il rasucesti adanca in inima. o sa galgaie un pic si dupa aia se ineaca cu sange.:twisted::twisted::twisted: dupa aia o iei o transezi si o "agati" la afumat. elodiaaaaaaaaaaa!!!!:lol::lol:

on topic: nu mai stiu cum se agata in ziua de azi o fata cu care sa convietuiesti "pana cand moartea te va desparti" de ea. cu restul fetelor.... banul. ah, ar mai fi o categorie de fete cu care sa traiesti in paralel cu consoarta. la alea iti trebuie multa "abureala" la inceput. dupa aia trebuie sa ai nervii tari. ar fi multe de spus referitor la categoria "amante".

22VIN 18-06-10 15:32

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3450086)
on topic: nu mai stiu cum se agata in ziua de azi o fata cu care sa convietuiesti "pana cand moartea te va desparti" de ea.

Greu sageata, greu:lol:. 'Tui ceapa masii ca muncesti de nu mai stii de tine pana sa iasa ceva:lol:

StreetStyle22 18-06-10 21:41

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3449973)
Inca ceva...dupa ce esti sigur ca nu mai misca, o poti agata de ghidon la bicicleta, portbagaj la scuter, capota la masina. Agato cat mai artistic, sa vada toata lumea ca tiai luat trofeu.

As face o mica paranteza
O prinzi de capota de la masina..ca sa nu mai ai nevoie de autoblocant..daca femeia e grasa..ai tractiune mai buna...daca e uscata..o poti pune pe post de eleron.:rolleyes2

nea_gogu_de_la_gaze 18-06-10 22:21

Romance is dead:lol::lol:

Mustang 18-06-10 22:22

A ajuns PLM si aici. :lol:

KAY_ 18-06-10 22:37

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3451473)
A ajuns PLM si aici. :lol:

Noroc cu Sageata ca e mai sensibil din fire , chiar pune suflet cand scrie :-)

nea_gogu_de_la_gaze 18-06-10 23:12

PLM e un nou curent de agatat?:lol:

sageata 19-06-10 01:03

Quote:

Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze (Post 3451588)
PLM e un nou curent de agatat?:lol:

e un scaunel pt. domnisoare:lol:

nea_gogu_de_la_gaze 19-06-10 09:26

Din ala care "impunge" nitel,ii place sa se joace de-a v-ati ascunselea:lol:

sageata 19-06-10 10:26

Quote:

Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze (Post 3452134)
Din ala care "impunge" nitel,ii place sa se joace de-a v-ati ascunselea:lol:

dap, cu bilute fluorescente.:lol::lol:

nea_gogu_de_la_gaze 19-06-10 16:03

Vorbim de licurici desigur...licurici cu capsuni,banane si mai nou cica si branza

Trixi 19-06-10 16:27

toate ca toate...da' branza???:shock: sau poate s-a scos omul in asa fel ca a dat vina pe noile trenduri de arome.

22VIN 19-06-10 16:41

Quote:

Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze (Post 3452994)
mai nou cica si branza

wtf:|

nea_gogu_de_la_gaze 19-06-10 16:41

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 3453035)
toate ca toate...da' branza???:shock: sau poate s-a scos omul in asa fel ca a dat vina pe noile trenduri de arome.

Probabil,totusi insa imi e greu sa cred ca exista indivizi de genu celui din American Pie care in loc de placinta ar folosi o mare bucata de cascavea,sau mai rau ceva in burduf:???:
Nu stiu de ce,dar am o presimtire ca noua aroma se va vinde cel mai bine in Franta :lol:

ZaNe94 19-06-10 21:52

eh astia combina si ananasu cu salamu, ce o sa mai fie?!?! rosii cu bulion? seminte de floarea soarelui cu ardei iuti? portocale cu mustar?

All times are GMT +2. The time now is 20:46.

- Copyright 2026 4Tuning