Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   cafeneaua membrilor crazy drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/15087-cafeneaua-membrilor-crazy-drivers.html)

59AFA 28-09-06 18:24

Re: Facem si noi stikerele pt masini !?!?!?

Quote:

Originally Posted by cioky (Post 568639)
da eu nu stiu de ce o lalaiti atat?
sa faca cineva ceva...:) pt k baietii din bucuresti nu mai pot sa stea asa... k au venit oameni noi si tot intreaba de stikere si alte cele... si dupa ce k ne chinuim sa aducem oameni chiar si din alte cluburi sa plece din cauza la niste stikere amarate...
vreau sa zic k avem planuri marete:D adik dupa ce alegem sigla vrem sa facem stikere sa facem niste tricouri(sau bluze k a venit toamna) si alte chestii...
deci face cineva un pool sau cum s-o numi k sa putem sa votam? eu unu nu ma pricep k faceam...
facem o lista cu niste modele de stikere... si supunem la vot...
si stikeru parerea mea sa nu fie numai un simplu scris k mi se pare urat si toate cluburile au sigla rotunda... macar asa sa o facem si noi si daca vreti sa mai faceti si altceva reprezentativ e ok... de ex cum au cei de la anonimus semnu intrebarii ala si codu ala de bare... ceva de genu da macar sigla sa o facem prima oara
sper k nu v-am plictisit da m-am saturat:)

asa e cioky...masinile tipa dupa stickere...plus de asta , vin oamenii la pescarush si ne intreaba dak aici e vreun club sau suntem stransi asa aiurea...

MagicOne 29-09-06 10:22

Re: Facem si noi stikerele pt masini !?!?!?

ok, ca sa se stie am vb cu afa aseara, si o sa vb si in seara asta cand ne vdm, si o sa ne apucam sa facem amandoi ce ne taie capul, eu am sa fac si cate o mostra in culorile clubului, desi sincer sa fiu sunt culor cu care greu faci ceva reusit....

Slim29 29-09-06 13:59

Re: cafeneaua membrilor crazy drivers

mda dar pan akum nu ma contactat nimeni dar dak nu vor..asta e

ESPinoza 30-09-06 13:27

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 568039)
atentie mare, anunt foarte important:
intalnire genrala a tuturor membrilor crazy drivers, din toate filialele, la iasi, pe 22 octombrie, cu ocazia intalnirii membrilor 4tuning

va astept acolo, va pupa tata :lol::lol::lol:

aleks tu ai RRR la numar? cred ca te`am vazut in iasi . frumos bmw`ul daca e a tau

Yonut21 30-09-06 13:32

ESPinoza, numarul lui la masina este ADV :D (Aleks te salut pe aceasta cale :) )

59AFA 01-10-06 11:05

Re: Lume,lume ... atentie mare ...

Quote:

Originally Posted by cioky (Post 565244)
baieti eu m-am gandit...
daca vreti mergem pe 24-25-si 26 la mine la tara sunt vreo 70 de km pana acolo... drumul spre alexandria
nu sta nimeni acolo... suntem singuri aproape:)
facem gratare ceva... :) astept pareri

fara gratare..bautura la greu :D silm , ai zis k ma pui in cap , da? :P

Slim29 01-10-06 19:46

Quote:

Originally Posted by 59AFA (Post 571076)
fara gratare..bautura la greu :D silm , ai zis k ma pui in cap , da? :P

da mha da nu uit.. pai stai frate ce sunt io mi-am adus aminte si ffa si cvj vor sa o puna cu mine la bautura

Rebel_Boy 02-10-06 13:18

Cioky mergem la tine la tzara dar sa nu se lase cu scandal ... k stiu cum e pe la tzara ... k zic aia ca am venit sa le luam femeile :lol: ... am patito .. si 70 km nu sant multi .... :) .. mai vb

Slim29 02-10-06 16:37

eu zic ca super beton la cioky la tzara akum ramane dak vrea si alexblondu si cioky bineinteles

59AFA 02-10-06 18:01

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 572157)
Cioky mergem la tine la tzara dar sa nu se lase cu scandal ... k stiu cum e pe la tzara ... k zic aia ca am venit sa le luam femeile :lol: ... am patito .. si 70 km nu sant multi .... :) .. mai vb

pai dak sunt doar 70km poate sa iasa si scandal man :)) k dam cu fuga pana la bucuresti in ei :lol:

SV-05-YBG 02-10-06 21:56

Re: Tech Warrior

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 565418)
mai exista ceva din clanul tau stefan? :p

nu am mai verificat de ceva timp

alexblondul 02-10-06 22:08

deci .... unde mergem ... nu furam femei le f..... stii voi ... dar unde mergem mai baieti

ionutz_ubh 02-10-06 23:07

Ma sper sa imi repar si eu masina pana atunci,si ideea cu plecatul la tara la cioky eu zik k e geniala ,ne destrabalam si noi p acolo k si asa nu ne stie nici draq :D

59AFA 02-10-06 23:28

Quote:

Originally Posted by ionutz_ubh (Post 572832)
Ma sper sa imi repar si eu masina pana atunci,si ideea cu plecatul la tara la cioky eu zik k e geniala ,ne destrabalam si noi p acolo k si asa nu ne stie nici draq :D

pe noi nu..dar pe saracu' cioky...:rolleyes2

cioky 03-10-06 00:01

:)) daca vreti mergem acolo... eu sunt deacord k altfel nu va mai ziceam...
scandal nu o sa iasa acolo stati linistiti... asta daca nu va apucati sa-i luati la bataie pe aia k altfel nu e nimik... si in al doilea rand trebuie sa tina si vremea cu noi un pic... k sincer nu prea am unde sa va bag in casa pe toti :D da ne descurcam noi :)

All times are GMT +2. The time now is 18:34.

- Copyright 2026 4Tuning