![]() |
Re: Facem si noi stikerele pt masini !?!?!?
Quote:
|
Re: Facem si noi stikerele pt masini !?!?!?
ok, ca sa se stie am vb cu afa aseara, si o sa vb si in seara asta cand ne vdm, si o sa ne apucam sa facem amandoi ce ne taie capul, eu am sa fac si cate o mostra in culorile clubului, desi sincer sa fiu sunt culor cu care greu faci ceva reusit....
|
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
mda dar pan akum nu ma contactat nimeni dar dak nu vor..asta e
|
Quote:
|
ESPinoza, numarul lui la masina este ADV :D (Aleks te salut pe aceasta cale :) )
|
Re: Lume,lume ... atentie mare ...
Quote:
|
Quote:
|
Cioky mergem la tine la tzara dar sa nu se lase cu scandal ... k stiu cum e pe la tzara ... k zic aia ca am venit sa le luam femeile :lol: ... am patito .. si 70 km nu sant multi .... :) .. mai vb
|
eu zic ca super beton la cioky la tzara akum ramane dak vrea si alexblondu si cioky bineinteles
|
Quote:
|
Re: Tech Warrior
Quote:
|
deci .... unde mergem ... nu furam femei le f..... stii voi ... dar unde mergem mai baieti
|
Ma sper sa imi repar si eu masina pana atunci,si ideea cu plecatul la tara la cioky eu zik k e geniala ,ne destrabalam si noi p acolo k si asa nu ne stie nici draq :D
|
Quote:
|
:)) daca vreti mergem acolo... eu sunt deacord k altfel nu va mai ziceam...
scandal nu o sa iasa acolo stati linistiti... asta daca nu va apucati sa-i luati la bataie pe aia k altfel nu e nimik... si in al doilea rand trebuie sa tina si vremea cu noi un pic... k sincer nu prea am unde sa va bag in casa pe toti :D da ne descurcam noi :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning