![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
stai calm ca sunt stan patitu .. iti va trece .. vine alta .. .. dupa aia vine alta .. stiu ca te vei gandi la prima dragoste .. aia nu se uita niciodata .. daca e scris sa fiti impreuna o sa fiti .. dar un sta in loc .. viata trece pe langa tine si pe ele le doare-n pi*da ...
|
mi-am luat-o tocami acum de sarbatori. tre sa trec peste. e greu dar asta e. nu vroiam sa ma alatur "clubului" celor care sufera. dar nu e mereu asa cum vrei...
|
binei ai venit in clubul nostru .. stai calm ca se va rezolva si la tine ;)
|
count me in ;)
~X( |
Quote:
Parca incercai sa mentii treaba - daca tin minte era vorba de relatie la distanta, nu? |
da. cu tot ce am facut si cat am luptat am pierdut lupta. dar nu si razboiul. nu vreau sa transform topicul in chat dar am vevoie de sfaturi. nu stiu ce sa fac pt a o recuceri. trebuie sa existe ceva care sa o faca sa se intoarca la mine. tin prea mult al ea. e totul pt mine...
|
Intre noi fie vorba, trebuie sa stim motivul pentru care ti s-a dat verde ca sa stim ce sfaturi am putea sa iti dam...
Oricum, ca prim sfat - indiferenta multa din partea ta un timp: aia doare cel mai tare... Cu toate ca este si cea mai grea decizie. Daca te tii scai de capul ei, nu prea rezolvi nimic. |
Quote:
De recastigat, problema de imaginatie, io am zis ca daca ma paraseste iubita actuala, ma duc cu mariachi acasa si ii cant pana ii trece supararea. Da numai dau idei ca poate va treziti cu vaza in cap. |
Quote:
|
ca un prim sfat nu incerca nimik acum....lasa un timp sa treaca si incearca dupa.
|
dupa spusele ei ar fi neglijenta mea. fara sa vreau bineinteles. nu mi-am dorit o clipa sa o neglijez. problema majora este lipsa comunicarii. toate miscarile imi erau limitate. sincer este o harababura in capul meu de nu mai stiu pe ce lume traiesc. o sa fac ceva,dar mai tarziu. las sa se calmeze spiritele.
|
Ok succes gabi si sa mai zici ce se intampla. Succes
|
hai sa iti dau un sfat .. de la stan patitu ;)
incearca si fa ce iti sta in putere pentru a va impaca .... nu te culca pe o ureche .. asta daca o mai iubesti si simti ca merita sa faci pentru ea toate astea .. daca ti se raspunde cu indiferenta ( cum am patit-o eu ) .. renunta .. nu merita .. nu iti consuma energia pentru ea .... eu dupa ce m-am despartit de a mea dupa 10 ani am fost termina ... dar incet incet am trecut peste .. acum cand o vad nu ma mai afecteaza cu nimic nu imi mai sare inima cum imi sarea inainte .. sau daca vedeam ca e cu unu pe strada nu ma mai apuca pandaliile ... e o perioada grea .. nu sta inchis in casa .. iesi cu prieteni chiar daca nu iti arde iesi ca uiti .. incearca sa vorbesi si nu depsre ea .. nu te interesa despre situatia ei .. si nu asculta vorbele asa zisilor " prieteni " .. am vazut-o cu unu cu altu ... incearca sa iti vezi de ale tale ca poate nu te merita ..la concluzia asta am ajuns eu .. si stai calm ca roata se intoarce .. de aia ii zice roata ... spunea o prietena ... si atunci o sa o ai tu la degetul mic si vei vedea ce bine e ... stiu ca e greu .. stiu ca nu iti vezi viata fara ea ai 23 de ani ... eu am 24 merg pe 25 ... sunt in lume lucruri mai grele si dureri mai mari decat o despartire .. intradevar durerea sufleteasca nu se compara cu nimic .... preferam sa-mi scoata unu doi dinti decat sa ma despart de ea era totul pentru mine .. o veneram .. dar din zeul ala care il veneram ... a ami ramas doar soclu atat ... nu mai e nimic ... au mai ramas amintirile si clipele frumoase pe care nu ti le poate lua nimeni .. nu trai in trecut ... iti vei face ra .. ce frumos era ce mishto era cand eram acolo nu .... la cac@t ... nu te merita .... o sa vian una ... candva ... cand nu stiu ca si eu o astept care iti va lua mintile si vei uita complet de ea .. nu va mai fii nimic la fel .. nici sex-ul nici sentimentele .. ai grija sa nu iti faci in jurul tau un scut si sa nu lasi pe nimeni sa se apropie ... va incerca sa iti arate ca poate fara tine ... ca a trecut peste tine ... vrei sa te creada un papagal ..?? arata-i ca poti si fara ea... ... si hai sa iti mai zic ceva .. tu daca iesi cu 3 - 4femei esti jmecher ... ea nu e .. la ea se zice ca e altfel .. tu ca barbat .. ti-o inmoi .. te-ai sters si te doare la basca .. va fii greu prima data cand o vei face cu cineva .. pentru ca nu e la fel .. nu face la fel .. dar .. e ok .. nu incerca persoana pe care o vei avea alaturi sa o faci ca ea .. fiecare are alt caracter .... iti faci rau .. ia-o asa cum e ea ... nu incerca s o modelezi dupa fosta .. si vei descoperii alte lucruri pe care cu fosta nu le-ai experimentat .. poate sentimente de care tu nici nu stiai ;) sper ca nu te-am plictisit :) dar sunt sta patitul si inca sunt al inceput si eu am 6 - 7 luni ... dar incet incet lucrurile s-au asezat si la mine ... nu incerca sa te refugiezi in alta relatie .. daca nu simti ca merita si ca esti pregatit ... pentru ca iti vei face tie rau ,,, si ei ... celei de-a doua si stii ceav femei sunt la cac@t ... ai si tu mandria ta si arata-i ca ti se rupe pulloveru de ea ... si un alt lucru care ai putea sa il faci .. aratai ce a pierdut .. ;) .. isi va da seama de ce a pierdut intr-un final .. cand va da cu capu` si se av lovi dar s-ar putea sa fie prea tarziu tu sa ai pe altcineva sau sa nu o ami vrei ca ai trecut peste ea ... prima iubire nu se uita niciodata .. si basmele .. cu pana la adanci batraneti .. sunt basme ... femeile sunt sirete , perverse , curve , profitoare , sufletiste , miloase , nesimtite , gingase ... si lista poate continua .. dar ele trec dintr-o stare in alta cum treci tu dintr-o camera in alta .. important e sa fii in garda ... ma duc sa mananc ca v-am scris destul :) .. si mi se facu foame .. am avut o noapte grea .. si mai urmeaza cateva :D si un sfat asa ca de la barbat la barbat ca ai 23 de ani ... f u t 3 tot ce prinzi .. vremea lu ala micu trece si iti va parea rau peste cativa ani ca nu ai facut ceva ..mai bine sa iti para rau ca ai facut ceva .. nu ca puteai face si nu ai facut .. acelasi lucru e valabil si pentru relatia ta cu fosta si ce vrei sa faci sa va imapcati ... gandeste-te daca merita .. sau nu ... la mine nu mai merita .... am facut destule ... timpul le rezolva pe toate .. dr lasa urme ;) |
Pofta buna :)). Meriti o masa copioasa ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
- Copyright 2026 4Tuning