![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
Nici pe psp nu e cine stie ce... mi se pare prea simplu... e sec. Ma enerveaza ca nici in seria asta nu au bagat drifturi. Nu inteleg de ce. Deci la juiced 2 (psp) imi plac la nebunie drifturile... Apropo anii de lucru de ar fi lucrat 2 ani la nfs pro street poate ar fi fost altcumva jocul. Nfs Carbon a iesit pe Pc in data de 09.11.2006 iar Pro Street in 22.11.2007. Iar daca au lucrat la Pro Street cand faceau Carbonu atunci nici nu aveam la ce sa ne asteptam.
|
1 Attachment(s)
Am si eu o rugaminte.Am nevoie de print screenuri cu vinylurile de pe e46.Cu cat mai multe unghiuri cu atat mai bine.Despre astea e vorba.Ms :)
|
Re: Poze cu masinile voastre din UG1 si UG2
https://www.youtube.com/watch?v=nYlDQHVmfcA Aici sunt toate masinile mele din UG2
|
Re: Best Score Need For Speed Pro Street
:???::shock:WOOOW CATE CALcuLE!!!!!
|
Re: Best Score Need For Speed Pro Street
you don't say...
anyhoo.. cum credeti ca ar merge nfsps pe un toshiba l40-18w (1.73 GHz, 1GB RAM, 128VRAM), daca merge.. si o idee cum sa transfer jocul de pe pc pe laptop, fara sa mai ard un dvd? nu stiu de ce nu merge sa vad pc-ul in retea :( |
Re: NFS Und 2...
Ma poate ajuta cineva...cum s-a fac rost de Peugeot 106 GTi in NFSU2 ???
Am gasit acest filmulet...https://www.youtube.com/watch?v=5Ddf2...eature=related multumesc;););) |
bv omule tocmai ai inviat un topic vechi de 1 an!!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@quick_silver-nu fi rau:lol::lol::lol:;) |
Are cineva vreo idee de unde se mai pot scoate ceva masini ptr joc? In afara de Energizer pack..........
|
4 Attachment(s)
:twisted:Am si eu un golf4 suparat,un ghostcar(sa vedem cn stie c masina este cea neagra) si un civic..O parere facute in Cariera la nfs ..!
|
Quote:
|
stie cineva cum bagi o salvare?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning