![]() |
|
Re: Cafeneaua Iesenilor Pe 4Tuning
Abia astept!!!! As vrea sa purtam o discutie daca ajungi.Vo r fi si masini modif acolo ...
|
Re: Masina pentru incepatori
punto..corsa.. polo pentru incepatori:)
|
19 iulie 2008...atunci sunteti asteptati la Onesti.....asteptam un raspuns pozitiv cat mai repede posibil...
|
Sunteti invitati in numar cat mai mare la Piatra Neamt Vineri 05.09.2008 la intalnirea saptamanala . O ultima intalnire mai marisoara inainte de inceperea scolilor si facultatilor! Invitati din mai multe orase apropiate;) Din Sv vor veni cativa baieti...
|
Cred ca putem veni macar cativa, dar nu vineri. Majoritatea avem munci, iar seara la 9 e intalnirea noastra saptamanala. Acum, nu cred c-ar fi o problema s-o facem impreuna, dar nu se prea poate cu serviciul. Mai trebuie sa ne si intoarcem. Pe sambata/duminica ar fi o treaba.
|
Re: Masina pentru incepatori
dupa parerea mea, un golf 3- golf 4, maxim 1600 cilindrata e ideal de condus . si daca oricum nu te dau banii afara din casa, poti sa o tii linistit cativa ani si s-ar putea sa nu mai vrei sa renunti la ea.
...proprie experienta. |
salutari iesenilor iubitori de masini si de tuning. am si eu o intrebare.
un garaj de inchiriat nu stiti? |
Quote:
|
Stiti vreun loc unde se imbraca volanul in piele?as vrea ceva mai calitativ...
|
stie cineva vreo pisicuta de vanzare ( e36 ) ?
|
inmatriculata ori nu?
gasesti cate vrei pe unde vrei.. conteaza ce motor sau cate usi.. in rest.. no problem ;) daca vrei sa vezi repede una. .mergi pana pe Poitiers vis-a-vis de spalatoria autoned .. e chiar la intrarea in autohaus (sau ce o fi ala) o pisicuta de vanzare... sau poti incerca alte site-uri de profil vanzari auto ;) sau mobile.de :D |
era langa Rodotex o pisicuta coupe cu 3000e inmatriculata recent, motor de 1,6, si fara ac! an fab 93-94 parca
|
Salut, scuze de o disparitie subita, Acum am revenit la scoala cu forte noi, masini noi si mai multi:)) daca se mai face vreo intalnire mi-ar face mare placere sa venim si noi.
|
aproape in fiecare seara: fundatie sau rond agronomie sau cuza.
|
Quote:
ar trebui sa mai ai numarul meu de tel... in caz de ceva, dai un tel... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning