![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
super, dak as sti sa lucrez si eu..........
|
niciodata nu e prea tarziu sa inveti ;)
|
bv cristi arata binisor.. dar totusi culoarea care ai puso p prag e mai mult roz dekt rosu :D
|
2 Attachment(s)
Am revenit si yo ... cometati-mi L3uL :D:D
|
Leul nu vad decat pleoapa ireala si rotzi plate in rest mi se pare oke ;)
aa da si vinylu` ala cu Injen sta in aer Bafta p.s.: in curand si de la mine o Acura Brush |
2 Attachment(s)
BMW E46 - 77-KOK :wink:
|
Quote:
dragutza gabi ;) |
2 Attachment(s)
Consider ca masina aceasta ee cea mai buna facuta de mine pana acum :rolleyes2 Comentatzi va rog :arrow:
L.E. : stiu ca am uitat sa vopsesc oglinda din dreapta :oops: o mica eraore care o sa o corectez |
1 Attachment(s)
Quote:
2. la spoilerul fata, aceeasi problema, cu aceeasi rezolvare. 3. capota, desupra grilei, se vede pixelizata. Incearca sa trasezi o linie (cu Line tool) neagra chiar pe marginea ei. 4. side ventu' ireal. Aici... nu stiu ce sfat sa-ti dau (poate doar sa lucrezi dupa un tutorial bun si sa-l faci de multe ori) pentru ca nici eu nu ma pricep prea tare la vent-uri. 5. cand ai facut selectiile pentru a vopsi masina, toate marginile au ramas ascutite, pronuntate (intelegi tu ce vreau sa zic). 6. de ce ai facut-o asa ridicata de spate ? :roll: |
Quote:
|
Ce spoiler de avion ma ??? Si jante plate ??? Luati-va ochelarii
|
Quote:
|
Quote:
Aci Gaby ! :-P |
Quote:
|
7 Attachment(s)
sall.azi e prima zii de cand m-am apucat de virtual yuning.si am facut cateva masini. aku e la inceput nu prea a rabdare la finisara ...ce ziceti e bine pentru inceput...???
|
nu e prea bine, dar totul are un inceput... incearca sa faci rost de elemnte la rezolutie mai mare si gaseste elemente kre se potrivesc mai bine k unghi cu masina care vrei sa o modifici.
scuze dak te-am jignit cu exprimarea mea "vulgara" leule ;) bafta tuturor ;) |
Quote:
de restu ce sa zic......acu am obs si eu la prag si la capota,poate ca observam mai repede daca nu eram asha de incantat de masina,chiar nu stiu dece imi place asha de mult :D oricum ms de sfaturi si data viitoare o sa tzin cont si de reflexii si de blur ;) aaa da si masina am ridicat-o asa pe spate ca vroiam sa o fac ca cele.....ce au rotziile ff mari pe spate de au sprint si se ridica pe 2 rotzi :D bine ca in spate trebuia ca sa ii pun vreo doua rotzi mai mici de sustzinere sa nu se dea pe spate :lol: dar nu am mai avut unde sa le bag sa se vada :D |
Quote:
|
4 Attachment(s)
hai ca pun si eu doua facute in seara asta
|
eXtreme ? :rolleyes:
* Cabrio BMW https://img244.imageshack.us/img244/8...atza4vm.th.jpg https://img145.imageshack.us/img145/3...copy3mq.th.jpg https://img145.imageshack.us/img145/3...eels6pf.th.jpg PS: nu-mi merge uploadul, d'aia am pus pozele pe ImagesHack. |
foarte misto gabi, dar tre sa recunosti k nici originalul nu e rau :D
|
2 Attachment(s)
nu ii facuta in detaliu masina da eu zic ca ii ok
|
@Ady Wpo culoarea e prea stridenta , ireala , e cam accentuata ..in rest ok ... spor in continuare .. si incearca mai mult tuning ... :D
|
@Gabi ... deci ... adevaru e ca si poza originala rupe stilu si ca e si mica astfel eventualele greseli sunt "invizibile"
sunt marfa modificariule dar sa stii ca jantele de pe a doua versiune is varza tot ... adik is dintr-un unghit cu totul altfel si reflexiile care se gasesc pe ele nu exista acolo in bg ... (faza asta cu jantele e adevarata daca vbm despre singura poza cu asemenea jante de pe 300c'u ala negru de la c&m care are cu totul un alt unghi ) |
mersi.de culoare chiar nu mi-am dat seama ca ar fii ireala,da de asta ii bine sa bagi poze mai vezi unde gresesti.de audi si de vw ce parere avetzi?cat despre tuning eu is adeptul tuningului discret si masinile le-am facut cam,cum mi-ar placea mie.
|
2 Attachment(s)
am mai facut ceva . hmmm. parca am mai evoluat...:))). oricum sunt praf
|
Quote:
|
Quote:
|
nu am copiat decat ( H k S ) de pa usi atat .
|
2 Attachment(s)
uite si originalele
|
urat loganu hatchback
|
2 Attachment(s)
mai am facut o masina. ce ziceti....merge...cat de cat .
|
mai era unu pe aici de facea 4 - 5 masini intr o zi....si toate aiurea....concentreaza te la una si fa ceva misto din ea......
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Acura RSX.......:arrow:
Astept pareri cat mai multe... P.S. Stiu k tubu d NOS e cam blurry dar.. :rolleyes2 |
Nitrous => Nu am nimic cu tubul daca tu vrei dar pe ce l-ai pus tu arata mai mult ca ciudat, la grila fata nu ai umbra pentru "limba" de la capota, ideea generala a masinii e frumoasa, cu chestiuta aia mica nu stiu ce e dar in rest e frumusica ! Aaaaa, vezi la far cum faci ca nu arata ok capota bad boy. In rest ok
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am facut umbra la "limba" aia de la capota...si am umblat putin si la capota bad boy la faruri acolo...chestia aia p care sta tubul ala de nos era o folie de aluminiu care arata foarte bine in portbagajul unde era pus si tubul ala de nos...dar dupa nenumarate DISTORT-uri si SKEW-uri a iesit cam aiurea... :cry:
|
^ Arata mai bine ! Oricum tot ma mai gandesc cu limba aia :-P. Ma bucur ca asculti de sfaturi !
|
2 Attachment(s)
Initial il provocasem pe PM pe DJ-ul, dar am facut pace din cate stiu eu, iar masina mea a ajuns asa, nu e mare lucru pentru ca am lucrat putin la ea. In prezent fac o Toyota Supra. E ceva simplu ( masina asta ).
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning