Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

banzay 04-05-10 08:18

Re: Club CIELO

750 de ron vazusem fuzete cu totul, 5 prezoane, discuri de 280 parca, punte spate cu discuri, etc de opel vectra c20let parca. Adica doar sa le pui pe masina :)

E o investitie dar se cam merita :) cauta la anunturi opel.

B62ZIW 04-05-10 09:07

Multumesc pentru raspunsuri...
Etrierul cel vechi nu am cum sa-l curat... ca am fost la un mester cand mi-a ramas blocata roata pentru ai face ceva sa mai pot merge cu masina... si mi-a pus un etrier SH cat pt 100Km, iar de pe etrierul meu nu a putut sa-mi scoata nici placutele de ruginit ce era...
Din ce mi-ati explicat voi am 2 variante:
1. In caz ca si discurile sunt uzate schimb cu totu'... etriere, placute, discuri, jenti... pun de Executiv sau Espero (a mai zis cineva)... ce-mi recomandati?
2. Daca discurile sunt OK caut sa pun acelasi tip de etrier... ce modele se potrivesc si sunt mai bune?
Care este treaba cu puntea spate cu discuri? Se pot pune pentru a avea frane si pe rotile din spate? (sigur masina nu are asa ceva)
Ar suna interesant... Cat m-ar costa afacerea asta?

fashionboy01 04-05-10 09:17

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 3324287)
man cred ca glumesti cu unele preturi, eu oricum nu cumpar ca sunt adeptul pieselor noi, de ex un amortizor nou e 120 lei si tu vrei 70 pe el, o pompa de benzina e 150 lei si tot asa.....nu ma bag aiurea dar sfatul meu ca sa le dai mai repede mai rectifica preturile.

:-j deja te-ai bagat...puteai sa o rezolvi cu un PM
__________________________________________________ ________________
Cand lumea-i de la tzara...tot continua

ALEX_BZN 04-05-10 10:24

Nu am zis-o cu rautate, dar alea nu ai cum sa le vinzi la preturile cerute de tine, ia-o ca un sfat prietenesc.

fashionboy01 04-05-10 11:31

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 3332014)
Nu am zis-o cu rautate, dar alea nu ai cum sa le vinzi la preturile cerute de tine, ia-o ca un sfat prietenesc.

in fine nu ma int parerea ta.eu am zis un pret si cumparatorul vine cu alt pret.daca imi convine ok daca nu asta e
oricum nu cred ca pt asta este topicul asta deskis.ciao

ALEX_BZN 04-05-10 11:59

Pai normal ca nu e topic de vanzare, mai bine le pui la bazar, eu oricum nu iau piese Sh la masina mea, deci nici pe mine nu ma intereseaza oferta ta....ti-am mai zis era o remarca...asta e ultimul meu post in legatura cu ce vinzi tu. bafta la vanzare;)

87-bob 04-05-10 15:08

Quote:

Originally Posted by B62ZIW (Post 3331778)
Multumesc pentru raspunsuri...
Etrierul cel vechi nu am cum sa-l curat... ca am fost la un mester cand mi-a ramas blocata roata pentru ai face ceva sa mai pot merge cu masina... si mi-a pus un etrier SH cat pt 100Km, iar de pe etrierul meu nu a putut sa-mi scoata nici placutele de ruginit ce era...
Din ce mi-ati explicat voi am 2 variante:
1. In caz ca si discurile sunt uzate schimb cu totu'... etriere, placute, discuri, jenti... pun de Executiv sau Espero (a mai zis cineva)... ce-mi recomandati?
2. Daca discurile sunt OK caut sa pun acelasi tip de etrier... ce modele se potrivesc si sunt mai bune?
Care este treaba cu puntea spate cu discuri? Se pot pune pentru a avea frane si pe rotile din spate? (sigur masina nu are asa ceva)
Ar suna interesant... Cat m-ar costa afacerea asta?

ZIW daca ai bani pune i etrieri de executive ca e cel mai bine si a pus un coleg de serviciu cu jantele stock,pe 13 dar trebuie discuri ventilate si atat si oricum masina are frane si pe spate,asa cum e ea acum;)

B62ZIW 04-05-10 16:35

Quote:

Originally Posted by 87-bob (Post 3332757)
ZIW daca ai bani pune i etrieri de executive ca e cel mai bine si a pus un coleg de serviciu cu jantele stock,pe 13 dar trebuie discuri ventilate si atat si oricum masina are frane si pe spate,asa cum e ea acum;)

OK, merci de sfat... O sa trec pe la magazinele de pe Lizeanu si sa intreb de discuri ventilate si etriere de Executiv.
...dar cu puntea spate cu discuri tot nu sunt lamurit, asa ca va trebui sa te cred pe cuvant

87-bob 05-05-10 16:45

Quote:

Originally Posted by B62ZIW (Post 3332954)
OK, merci de sfat... O sa trec pe la magazinele de pe Lizeanu si sa intreb de discuri ventilate si etriere de Executiv.
...dar cu puntea spate cu discuri tot nu sunt lamurit, asa ca va trebui sa te cred pe cuvant

ZIW chiar daca nu se vad masina are niste saboti pe spate ca d aia tragi frana de mana si tine:Dasa ca si in mers ei tin nu sunt ca placutele dar tot treaba aia o fac sabotii aia,la o anumita forta la franare tin si pe spate;)

tiolik 05-05-10 23:12

multumesc pt raspunsuri;
pe dreapta spate am rezolvat era rulmentul pe stanga spate insa nu am rezolvat e fuzeta dusa;
pe fata nu am desfacut inca si nici nu stiu ce fluiera;
sabotii sunt buni asa mia zis tata dar frana de mana tot nu tine
am mai rezolvat inca o problema cea cu portbagajul care mi se deschidea de la bas;
insa am alta acu la aeru conditionat daca nu turez masina imi scartaie cred ca cureaua si imi ia din puterea motorului destul de rau; si inca una este discul de ambreaiaj daca nu apas pedala cu putere imi caraie cutia mai ales la marsariere;
PS: masina are aproape 318000 :D

Andutu TZH 06-05-10 14:04

Quote:

Originally Posted by tiolik (Post 3337071)
multumesc pt raspunsuri;
pe dreapta spate am rezolvat era rulmentul pe stanga spate insa nu am rezolvat e fuzeta dusa;
pe fata nu am desfacut inca si nici nu stiu ce fluiera;
sabotii sunt buni asa mia zis tata dar frana de mana tot nu tine
am mai rezolvat inca o problema cea cu portbagajul care mi se deschidea de la bas;
insa am alta acu la aeru conditionat daca nu turez masina imi scartaie cred ca cureaua si imi ia din puterea motorului destul de rau; si inca una este discul de ambreaiaj daca nu apas pedala cu putere imi caraie cutia mai ales la marsariere;
PS: masina are aproape 318000 :D

Nu cred sa iti scartaie de la cureaua de ac,verific-o pe cea de la alternator,si in legatura cu vitezele poate o rezolvi cu schimbarea lichidului de ambreaj si aerisesti,cel putin la mine asta a fost,acum intra in viteze impecabil.Daca vrei te ajut eu sa il schimbi,am si lichid;)

tiolik 06-05-10 14:13

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3338511)
Nu cred sa iti scartaie de la cureaua de ac,verific-o pe cea de la alternator,si in legatura cu vitezele poate o rezolvi cu schimbarea lichidului de ambreaj si aerisesti,cel putin la mine asta a fost,acum intra in viteze impecabil.Daca vrei te ajut eu sa il schimbi,am si lichid;)

ne auzim pe sambata sa ne intalnim sa ne uitam pe la ea umpic si sa incerc si toba sport, daca imi place o pastrez daca nu o marit

fashionboy01 06-05-10 17:11

salut baieti am si eu o intrebare,,,am un cielo visiniu,as vrea sa fac de la dunga in sus o alta culoare dar nu am nici o idee decat un albastru deschis.sau sa pun o poza pe capota plafon si portbagaj...aveti vreo idee ?

http://j.imagehost.org/view/0285/Imag022

http://j.imagehost.org/view/0567/Imag015

ArG3nT0 06-05-10 21:11

mai bine lasa-o asa ca este mai bine parerea mea...dar gusturile nu se discuta...;)

fashionboy01 07-05-10 08:49

totusi as vrea sa ii schimb aspectul putin...sa fie mai ok :) oricum tot barca ramane,,,dar na

ArG3nT0 07-05-10 12:13

aspectul il potzi schimba prin un clean look o janta frumoasa...tu decizi ;)

fashionboy01 07-05-10 12:15

clean look ? sorry da nu ma prea pricep la cuvinte
este si culoarea mai nasoala...nu prea ai cu ce sa o asortezi

mike-fullspeed 07-05-10 20:52

Quote:

Originally Posted by fashionboy01 (Post 3341129)
clean look ? sorry da nu ma prea pricep la cuvinte
este si culoarea mai nasoala...nu prea ai cu ce sa o asortezi

Cand pui "clean" trebuie sa fie cat mai curata, fara bandouri, elemente cromate, etc! si prin urmare nu prea ai ce sa asortezi...
Mie imi place mult culoarea asta... ia incearca sa ii pui niste jenti mai mari si folie pe geamuri... sa vedem iti place?? :D

huge 07-05-10 21:40

una din culorile pe care le ai putea combina este negru!asta ca sa iti dau un exemplu!dar sunt de parere ca ar trebui revopsita si lasata asa(eu am vazut masina:D)si la vopsit poti incerca sa adaugi putina perla!succesuri!

banzay 07-05-10 22:07

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1264341213 -> Asta e vopsea perlata? Pe la mine prin oras unde intreb de perla la magazinele de vopseluri ei imi arata numai tampenie de vopsea deaia sidefata... :|

@Huge: am vazut ca te uitai de amortizoare: uite aici un link de la ta-technix tatechnix.ro/produse.php?pr=Amortizoare%20Sport&s=3 copy-paste la asta in browser. Ing3r si-a luat pt espero si zice ca sunt ok. Si pretul e destul de bun!

ing3r 08-05-10 00:18

Pai si nu sunt ok ? :D
Acum daca te lasi pe masina, de abia se clinteste. Aproape ca nu are balans deloc... :>

banzay 08-05-10 00:29

De la un fund pe masina sa vad daca are balans la mers zi de zi e diferenta :peace:

Hai mai nu stie nimeni sa imi dea si mie un raspuns vis-a-vis de vopseaua din linkul pus de mine? E perlata sau vopseaua perlata e cea sidefata (gen cameleon)? Sa stiu cu ce sa ma cert la magazin ca nimeni nu stie ce sa imi dea cand cer asa ceva sa imi fac vopseaua cu rahaturi dealea in ea.

mike-fullspeed 08-05-10 07:53

Din cate stiu eu aia e perla... nu sunt sigur! :D

fashionboy01 08-05-10 11:46

salut,asa pare...perlat...e ok vopseaua

fashionboy01 08-05-10 12:06

http://j.imagehost.org/view/0329/cielo_meu_tuning_praf

cam asta ar fii o poza de tuning :)) cu un program virtual...oricum e clar ca nu se asorteaza culoarea cu nimic

RaZVaN_17_06 08-05-10 15:55

Quote:

Originally Posted by fashionboy01 (Post 3343408)
http://j.imagehost.org/view/0329/cielo_meu_tuning_praf

cam asta ar fii o poza de tuning :)) cu un program virtual...oricum e clar ca nu se asorteaza culoarea cu nimic

De ce sa o faci in 2 culori?
Lasa visiniul acesta care este una din cele mai frumoase culori.
Dai si tu o folie, janta, nu prea mare ca arata ciudat.

Incearca un polish sa fie tinerica din nou.

fashionboy01 08-05-10 15:58

dap.ms pt parere...oricum cred ca asa o fac,,,in talon oricum este trecut culoarea ROSU...cred ca ar fi o idee sai dau un rosu aprins

AdrianSB 09-05-10 13:08

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3342534)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1264341213 -> Asta e vopsea perlata? Pe la mine prin oras unde intreb de perla la magazinele de vopseluri ei imi arata numai tampenie de vopsea deaia sidefata... :|

@Huge: am vazut ca te uitai de amortizoare: uite aici un link de la ta-technix tatechnix.ro/produse.php?pr=Amortizoare%20Sport&s=3 copy-paste la asta in browser. Ing3r si-a luat pt espero si zice ca sunt ok. Si pretul e destul de bun!

cea din poza e perla ... sidefata e cea gen cameleon ...

banzay 09-05-10 16:07

Mersi Adi! Stiu ca sunt vreo 2 tipuri din alea sidefate, dar asta cu perla o stiu. Numai ca la toate magazinele unde intrebam de perla si imi aratau ce inseamna pt ei (vopsea sidefata imi aratau) si le ziceam ca nu domne nu asta e perla, imi ziceau ca ei asta lucreaza si stiu mai bine :)

TheEnZo 09-05-10 16:51

Da in imaginea postata de tine masina este perlata.

Din ce stiu eu perla este practic un pigment ! adika cel putin asa am avut eu facut: vopsea pastel albastru metalizat pe masina , apoi data un strat de perla alba de 200% si apoi dat cu lac la sf ... eu am luat perla de la Klar. 0.7 litri.

banzay 09-05-10 16:56

2 Attachment(s)
Bine de stiut marca. Mai imi zisese un baiat, cel cu cielo frumos maroniu perlat parca, XWX ca a gasit la policolor in craiova. La noi aici la reprezentanta policolor cand am intrebat-o pe doamna de acolo inca un pic si radea cred :)

ce ziceti de grila asta? :) Mai trebuie finisata si vopsita... :)

huge 09-05-10 21:32

3 Attachment(s)
baietzi vopseaua perla nu e cea sidefata sunt multe tipuri de perla:violet,roz,albastru,etc/uite asa arata perla violet data peste vopsea(eu asa am facut)probabil nu sunt cele mai concludente poze dar cine stie observa diferenta!

AdrianSB 09-05-10 22:36

incearca pe http://www.paintwithpearl.com/ poate gasesti ce te intereseaza...

banzay 09-05-10 23:59

Siteuri ed prin afara am gasit, dar vreun magazin deasta online de la noi nu stiti? Eu nu am reusit sa gasesc asa ceva...

AdrianSB 10-05-10 06:18

prin respectivul site e aproximativ 16$ transportul pana in Ro ...prin priory mail ,iar prin express mail aprox. 21 $ :)

AdrianSB 11-05-10 05:34

stie cineva daca se potriveste chestia aia pe care sta bara spate (fagure parca:oops:) ,de cielo executive pe cielo hatchback ?:?:

ALEX_BZN 11-05-10 09:47

normal ca se potriveste...doar bara difera.....e mai scurta...eu asa cred.

Sobolanu*Original 11-05-10 17:57

fetele de usa asa cum vam promis

8 Attachment(s)
sper sa fie ok :D

run4fun 12-05-10 08:00

Eu am executive. Vreau si eu fete de GLE :help:

RaZVaN_17_06 12-05-10 08:56

Quote:

Originally Posted by run4fun (Post 3353383)
Eu am executive. Vreau si eu fete de GLE :help:

De ce?:D

All times are GMT +2. The time now is 00:37.

- Copyright 2026 4Tuning