![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Pe un forum strain prima reactie a fost: "How the fuck do they plan to ventilate the carbon-ceramic brakes on that Turbo?"
Adica "Cum naiba fac sa ventileze discurile pe Turbo-ul ala?":lol: |
saptamana trecuta a aparut si la baia mare un Porsche GEMBALLA 911 Turbo cu numere de maramures....ca sa fie pana in capat toate ok proprietarul mai are un TVR sagaris, un LAMBO si un SL55 AMG care il conduce nevasta-sa iar fiul domnului are un RX8....bla bla bla...NICE!!!
|
Am vazut un Mercedes-Benz SLR McLaren care a aparut de curand prin Miercurea Ciuc
|
A lui Zsolt nu ? :P
Z4M in Oradea dar nu am poze ... inca :( |
3 Attachment(s)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
frumos loganu ala de cupa :) .. imi place
|
1 Attachment(s)
nu e cine stie ce ... dar mie chiar mi-a placut :D ... poza e facuta in parcare la iulius mall iasi
|
Quote:
|
Quote:
toate sunt ffacute in bucuresti aston martinu loganu si mertzu :) ms pt aprecieri p.s. aston martin vantage se numeste |
1 Attachment(s)
Imi cer scuze da` a iesit mai "artistica" fara sa vreau!Eram in mers(in masina),putin captat de atmosfera :drunk: da` se intelege ce e!Frumos e alb,prea elegant! :-)
|
1 Attachment(s)
707 :lol: boing frate ...ce sa mai :rolleyes2
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
am si eu ceva poze de pe la baia mare....proprietarul e fost pilot de rally, a concurat atat in CNR cat si international!
|
4 Attachment(s)
ceva usuratic si din partea mea! ;)
|
frumos tvr-ul, avem si la baia mare un sagaris!
|
Veniti in ARAD copii......Murcielago LP640, 360 Modena, F 430, Gallardo, Hummere H2 multe si tunate, Escalade-uri si Navigator_uri, H1 limuzina, Mustang 2005, M3-uri, Porsche-uri si Masserati Quatroporte, Bentley Continental GT, Rolls Royce Phantom, Audi R8 si BMW-uri SI Mercedes-uri ultimu tip care se vad oriunde si multe masini tunate......
intrati pe forumu Arad la masinile din ARAD si convingeti-va! |
Quote:
-deci din postul tau sa intelegem ca romania se invarte in jurul aradului :lol: :lol: :lol: -si faza "Veniti in ARAD copii" nu stiu ce sa zic, ai tot viitoru inainte si nu e bine sa ti-l curme botu vreunei masini ,nu stii cum reactioneaza altu la cuvintele astea :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: |
Quote:
Nu, serios vorbesc...:D |
mama s-a transformat in gradinita topicul asta..
|
Baieti, e usor sa faceti misto de un nou-venit. Nu uitati ca si voi ati fost asa candva, la inceput. Nu am vazut pe vreunul sa zica - Amice, ideea acestui topic este sa punem poze, nu cuvinte. Pune ceva poze te rugam.
E mai greu sa fim diplomati si intelegatori, dar hai sa incercam va rog, ca e usor sa stergem tot, dar nu am invatat niciunul nimic. Ce ziceti? |
Quote:
Ei, cred ca majoritatea se uita la varsta celui care posteaza....dupa care, nu mai conteaza ca e bine ca e rau, tot ce zice e oarecum interzis.......been there before...and done that sometimes :oops: |
Hai sa termina cu OFF`ul....si eu ma uit zilnic pe acest topic! Espinoza a zis ca are toate pozele de pe acest topic ! Ce mai zici?
|
Quote:
|
Quote:
|
e modificata emblema de pe spate
|
2 Attachment(s)
Mercedes CL Carlsson
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Constantza .. McDrive ;)
|
Quote:
Si Romania nu se invarte in jurul Aradului:rolleyes2 Cum zici ceva, toata lumea sare cu gura si face misto...:rolleyes2 PROMIT CA REVIN CU POZE FACUTE LA UN SHOW DIN ARAD...SINGURELE CARE LE AM...UITATI-VA UNDE V-AM SPUS SI O SA VEDETI CA NU MINT..... |
Offtopic or Not: Am auzit din surse sigure ca IF XX LMB (cel cu SLR, 599GTB, Cayenne Turbo mai nou) o sa isi ia in curand masina de 800.000 euro, persoana respectiva nu a stiut sa imi spuna exact ce masina... Sunt curios ce si-ar putea lua ? Cam putin pt un Enzo si un Veyron, cam mult pentru un Koenigsegg... Voi ce ziceti ?
|
Pagani Zonda F este exact in zona asta de pret :D.
|
cateva din masinile din mures: 3 bucati bentley continental gt, sl 55 amg, cl 63 amg, ml amg, ferrari 360 modena, hummer H2 limmo, lincoln towncar limmo- 2, jaguar, aston martin db9, h3, h2, m3-uri, m5, o gramada de porsche. astea numai cateva din ele pe langa zecile de seria 7, s-uri, a8-uri, seria 6 si altele de genu asta. curata nebunie ce masini periculaose sunt in mures:rolleyes2
|
salut, ai ceva poze?:)..
|
din pacate nu dar o sa fac cateva in curand si le postez
|
nu-i nimic si in pitesti st 2 gallardo care apar mai rar una din ele e varianta Super Laguerra sau cum s-o scrie, bentley, slr, s65amg, maybach, 2 lincoln towncar limo si multe altele... in orice oras exista cate asa ceva
|
1 Attachment(s)
ceva micut....
|
Quote:
glumesc ... sincer eu cred ca e putin exagerata chestia cu 800.000, dar avand in vedere ce masini are deja nu se stie niciodata. Poate isi ia un Reventon (parca asa e Lamborghini ala editie limitata) sau o Zonda ceva ... cel mai probabil degeaba ne dam cu parerea pentru ca nu vom afla decat cand o va pune pe strada. P.S. Ti-am vazut TT-ul ieri seara in victoriei. Pare interesant kit-ul ... nu prea am avut timp sa ma uit ca ma cam grabeam. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning