![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
in sfarsit am facut si eu jocu sa mearga , are cineva idee de unde pot lua si eu toate nebuniile pentru joc , un site undeva inafara de cel de pe care am luat pach-urile , ca daca stau cate 500 sec pentru fiecare download .......
|
Poftim
LE:tot nu vrea sa mearga :)) dar nu m-am mai uitat sa vad daca a postat cineva.Scuze de acest post aiurea |
da asa e maryus eu am zis de 2.2.1:)
|
Quote:
|
Quote:
Bafta tuturor celor care inca mai joaca,eu nu prea am mai jucat ca ma enerveaza la culme ca nu-l poti juca frumos,fara coduri,sa te poti plimba in oras,fara sa stii ca la urmatorul colt poate iti da crash. :) |
1 Attachment(s)
Astea sunt butoanele de la suspensii
|
ms mult !
|
Quote:
|
nu pot sa fac printuri mi apare imaginea neagra si dak fac la dextop merge:-?? am incercat si cu un program da tot legat de print cu ajutoru windowsului si tot nu merge:(
|
1 Attachment(s)
Frate te ajut eu :) deki 1-downloadezi frapsu de aici 2 intri in el si setezi la screenshot unde sa-ti salveze pozele si sa le salveze in jpeg 3 intri in joc apesi F10 si gata poza :) SPER CA TE-AM AJUTAT :) :-)
|
:(( nu merge am incercat si cu program si tot negru imi apare nus dc :-S
|
4 Attachment(s)
si de la mine cateva poze da nui prea stralucita masina:D
|
Se pare ca de azi pana la vacanta am luat pauza.........pt ca a inceput scoala si am nevoie de niste medi mai cat de cat.......si nu mai prea am timp pt jok dar bafta voua sper ca pana cand o sa revin si eu o sa fie gata loganul sau cv proiect romanesc.........va sault pe toti:*:*:*
|
1 Attachment(s)
..........
|
Quote:
+Respect ;) |
Quote:
|
:lol::rolleyes2
|
7 Attachment(s)
Un Mitsubishi 3000 GT :D Are cineva niste cauciucuri low profile pe 21"?Sau niste jante pe 20"?Cu tot cu cauciucuri low profile? :D
|
4 Attachment(s)
Ma plimbam si eu cu Mercedesul8)
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
:D:D:D:D
|
@izki,poti urca si tu te rog masina?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Sal dai si lui sal pui pe forum urmeaza acesti pasi---->Cand scrii ceva aici dai click pe Go Advanced---> apoi dai click pe Manage Attachments si acolo iti apare casuta aia si dai upload pui acolo masina si apoi dai upload ala mai jos si astepti sa se puna si ai uploadat!Bafta.
Si uitati un alt Mercedes:X:twisted: |
@PlayerSUD - daca ai schimba enb si ai baga o reflectie mai buna a jocului ar iesi niste shoturi perfecte
|
5 Attachment(s)
:D:D:D bunicel de cv?
|
RICE RICE RICE- lol 2 eleroane unu peste altu...doahhh
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poftim:!:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
izki .. nu e seful nostru, doar ca spre deosebire de tine are gusturi si e un jucator vechi de street legal racing ... si eleroanele tale se imbina ca NUCA-N PERETE!
|
7 Attachment(s)
Brabus W124 :twisted:
|
4 Attachment(s)
Mai am si eu ceva pentru voi un Audi A4 Quattro:-P Stock:D
|
Quote:
|
salut mi-am instalat 221 mwm si cnd dau sa pun motorul pe masina imi iese din joc:(( dc?
|
10 Attachment(s)
Un 560 AMG,si am simtit nevoia de a face ceva nou,asa ca am incercat sa fac un 560 AMG Low Rider,si avand in vedere ca am strica pragurile de vreo 3 ori pana am reusit sa ajung acolo sa fac poza,cred ca am reusit :D ;)) Ce parere aveti?Mai ales despre a doua masina,am facut bine incercarea de Low Rider,sau nu?
LE: Are cineva un ENB bun?In afara de cel de San Andreas,ca nu mi se vede bine :D |
salut ma ajuta cnv?:( la 221 mwm iau o masina pun alt motor v6 pe ea simi ese din joc dc?:((
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning