![]() |
Re: masinile modificate din bacau
Quote:
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
Quote:
ps: jale tare in parcare pe banatului!!!n-ai loc sa arunci un ac seara!! |
nu i`am mai facut nimic..si nici nu se mai face...
|
Deci nu vreau sa zic nimic aiurea..dar nu stiu de ce am impresia ca in ultima luna o singura persoana a fost implicata in toate ``mirchismele astea``..Si nu cred ca a fost persoana de care sa nu scrie el ceva..In fine...Nu mai zic nimic..Doar ca altadata era un forum linistit, pana sa vina prea maretul expert in tuning..La revedere..nu raspund la nici o replica pe Forum, are cineva sa imi spuna ceva, sa imi spuna LIVEEEE
|
Sti Aleks imi aduc aminte de o perioada, acum 2-3 ani, mai sti cati ne intalneam, iarna la cerculete, la stadion, ce multa lume venea, si era ok..Cand s-a facut intlnirea la Stadion si au fost peste 50 de masini, din toata Romania, cand se mergea la Suceava la Legale, la Iasi..In fine...Crede-ma ca este un MARE MOTIV pt care nu se mai intampla..Cum si Dragos a zis ca tine la munca lui poate asa tin si eu la munca mea, si nu cred ca am inceput sa scriu pe Forum ca sunt cel mai tare, ca am bagat 17 000 intr-un *** de Peugeot..Si cu care nu am mai mers de un an, pt ca asta e pasiunea..Cere sacrifici..Si acum o sa aud, ca da da tu ai bani si etc, pai cu bani e si intelegere si rabdare din partea atelierului unde iti faci masina se face tuning..Am scris cam mult, dar sti vad ca a devenit un fel de hi5 4tuning..
|
va trimit si voua un link ce l-am primit pe mess : http://www.parinti.com/Skoda_Octavia-t-25135.html
:)))))))))))))))) |
:))))))))))))))
tare faza cu hi5 ul poi si cine nu ne lasa sa ne mai intalnim iar ? |
:)))....probleme care le stiu...mai vin la noi exemple din astea...ba ca nu stiu unde sunt airbagurile...ba ca are niste troncaneli in partea drepta fatza si se descopera ca ar fi carcasele de la cd-uri...chestii din astea
|
Ce P#!4 mea va certati iar ma?? :lol::shock::lol:
|
de acord cu CRISTI_407 - LIVE sa fie ! nu mai folositi forumul pentru toate frustrarile ! spuneti in fata ce aveti de spus .
|
jmecher rau forumul :lol:
|
milica, ai dreptate, si stiu bine ce spui, asta e, era de asteptat...
dam inainte asa... |
as vrea sase termine cucarcotele astea odata. pentru tovarasii mei de cearta : daca vedeti ca eu tac ... ma abtin si o fac numai ca sa nu mai iasa certuri. Dar cand unii ma provoaca cam trebuie sa ma apar nu ? haideti sa incetam odata. nu am zis sa facem prietenie cu totii. Eu personal , pe unii care au fost magari nu ii voi mai baga in seama. In rest numai bine.
|
asta e si parerea mea si a tuturora cred...cred ca cel mai bine e sa nu mai bagam in seama pe unii oligofreni si sa ne vedem de tuning.....ca doar pe un forum de tuning suntem nu ..........
|
Quote:
deci danu le mai filmeaza si tu cand mai ai ocazii sa vedem si noi live cum se face , cum se explica si restul tactiii de a deschide capota sau de a vedea unde sunt airbag urile :))) ps : nu vreau sa par misogin dar parca ar merge putin ras si pe forum ca sa mai destindem atmosfera :)))) |
linkul ala e pe sectiune pe "femei" de vreun an si ceva, cred eu... vezi acolo comentarii tari :D
mi-am facut si user pe forumul lor special pt topicul ala :lol: |
Quote:
|
Quote:
poi hai sa ne facem atunci cate un id fiecare pe site si sa punem intrebari deosebite :)) cum se schimba roata de rezerva , cum se regleaza scaunele ,lucruri din astea :))) |
una din intrebarile care m-a inchis total a fost de la o gagicutza...marea intrebare a fost ea de ce nu poate pune si motorina in masina ei chiar dak e pe benzina...sa-i explic eu ca sa inteleaga si ea............
|
Am mai auzit eu una. O femeie face scoala pe Dacie si cand se urca in masina personala, marca straina, intreaba: "Dar la masina asta care-i ambreiajul?"
|
ce ziceti daca deschidem o noua discutie :
Masina pe care o am in prezent --------Masina la care visez ce parere aveti >???? |
f buna idea domnule tibi
hai ca incep eu ... o masina care as vrea f mult este un s600 w140 de prin '97 ,mi se pare mult mai frumos decat unul din modelele aparute dupa el si parca evidentiaza exact trasaturile firmei mercedes . nu visez aiurea da parca unu din asta e mai usor de achizitionat , da parca as visa si la un maybach :)) |
deci eu am zis , mai bn am gandit in felul urmator : punem o poza cu masina si datele ei din prezent si langa o poza si datele masinii din viitorul 'cel mai apropiat'
dar deschideti o noua discutie{thead} !!!! acum sa vedem !!!! |
Quote:
ok sunt de acord ia pune tu primu sa dai exemplu !! ;-) |
care mere la is pe 27?
|
fara indoiala ca vor merge toti pasionatii de tuning ! doar sunt 4tuning days nu ?
|
aham, pai in cazu asta creca va mere un om maxim 2.....
|
esti tu sigur de asta băi cristi ?
|
Dar cand e 4tuning days?
|
|
la iasi este 4tuning time, nu 4tuning days :-P
|
Quote:
|
cristi inceteaza cu intepaturile si apropourile, nu vreau sa mai vad asa ceva pe sectiune, te rog frumos.
va repet: daca aveti ceva de spus, mergeti live la oamenii cu care aveti ceva de impartit si rezolvati problema. stam intr-un oras care poate fi parcurs intr-un sfert de ora dintr-un capat in altul seara, deci va puteti vedea foarte usor. incetati sa va ascundeti in spatele tastaturii de cate ori aveti o nemultumire legata de unul din useri si rezolvati-va problemele ca niste barbati, iar daca aceasta solutie nu vi se pare potrivita, atunci abtineti-va din a provoca scandaluri pe care nu le puteti sustine. e valabil pentru toti colegii de forum, nu e doar pentru cristi. |
ok...............
|
eu vreau sa`l intep pe emi...ca nu m`a mai cautat sa`i fac poze =)
|
Quote:
****** |
Las ca va dau subiect de discutie...just w8 :D
|
poi hai mai repede pana nu se pierde momentul :)))
|
2 Attachment(s)
This is just the beginning :twisted:
|
Bravo man, foarte tari pozele, se vede ca nu degeaba esti membru EvL*Skillz :D ! Doua lucruri as avea totusi de adaugat: ar fi mers un resize si din punctul meu de vedere ar fi mers si o semnatura ceva mai mica, mai discreta care sa nu distraga atentia privitorului de la subiectul principal. Bine, cel putin asa vad eu lucrurile, fiecare fotograf are stilul si perceptia lui.
Asteptam si restul pozelor ! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning