![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
in rest masina e ok! |
2 Attachment(s)
hmmmmmmmm sper sah fie mai putzine grejeli :oops: :oops:
|
2 Attachment(s)
Se mai prosteste omu' :lol:
|
*MaNu05 - cand pui spoilere, praguri ... incearca sa le aduci la culoarea masinii ... vezi sa nu mai vopsesti gurile de aer ...
*Gabi - jantele mi se par neclare ... iar motoru care iese afara nu e deloc real ... |
*Gabi: umbra aia arata ca o pata de ulei :lol:
|
2 Attachment(s)
............................
|
*frost_dani: geamurile prea inchise la culoare, aceeasi janta si in fata si in spate, spoilerul fata cam descentrat si parerea mea e ca nu se potriveste un astfel de tuning pe un astfel de audi :lol:
|
2 Attachment(s)
sal`tare....adaug si eu un Camaro (vreau pareri si bune si rele)....sa precizez ca sunt incepator in VT
P.S. - daca "imprumut" jenti & alte chestii de pe alte masini virtuale dp forumul asta....sau alte forumuri....e vreo problema?? ca sa stiu!! :rolleyes2 :rolleyes2 |
*t1grul: in unele locuri se vede ca ai dat cu smudge, janta spate arata destul de ciudat... incearca sa iei din acelasi unghi cu masina jantele si nu... nu cred ca e o problema daca iei jante de pe alte masini de pe forum
|
2 Attachment(s)
am facut si eu un logan.....
asa ca....comentati.. brushul la bara fata a trebuit sa il iau de la alta masina....nu imi zice si mie nimeni cum sa folosesc pen tool pls... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mai poate ca nu dar dao drq k nici in halu asta de urat nu e.......:lol:
|