Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/6619-discutii-membrii-crazy-drivers-bucuresti.html)

mirciu 14-08-07 23:47

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti

salut baieti.....scuze ca nu am mai intrat dar toata ziua muncesc iar noaptea ies cu masina ....sa ma plimb....nus ce sa va mai zic....
voua cum va merge ?sper ca bn :D
v am pupat

mirciu 22-08-07 17:21

....:)) acelasi discurs :))) ziua muncesc noaptea....mai nou dorm :((

aleks 27-08-07 12:57

semne de batranete mirciule? :):)

mirciu 29-08-07 00:55

nu chiar.....dar ma solicita sora mea dis de dimineatza.....si daca nu sunt fresh.....imi da boxu :P

am iesit vineri seara cu robertzel afara....sper sa mai ies si vinerea asta......se misca filiala asta de parca am avea roti patrate :)))

GMan 02-09-07 21:25

Important e ca se misca ! Vesnica replica : e pur si muove , precum pamantul :)!

mirciu 02-09-07 21:29

si acum vin cu o veste buna.....doreste un preten sa se inscrie in C D bucuresti :D vineri vine sa l testam....sa vedem daca este destul de CRAZY ....

dmo.mihai 05-09-07 04:15

vreau si eu sa ma alatur:D dak se poate ... permis am ... de la 18 ani si o saptamana.... de condus prima oara am pus piciorul pe pedala la 9 ani... ideea e k nu am mashina momentan...sper k in 2008 sa am si aceasta mult dorita mashina...pana atunci as vrea sa ma alatur unui club... sper sa se poata...sry dak am deranjat pe cineva bafta in continuare

aDytZa_1989 05-09-07 08:53

Quote:

Originally Posted by dmo.mihai (Post 1082140)
vreau si eu sa ma alatur:D dak se poate ... permis am ... de la 18 ani si o saptamana.... de condus prima oara am pus piciorul pe pedala la 9 ani... ideea e k nu am mashina momentan...sper k in 2008 sa am si aceasta mult dorita mashina...pana atunci as vrea sa ma alatur unui club... sper sa se poata...sry dak am deranjat pe cineva bafta in continuare

de deranjat nu ai deranjat pe absolut nimeni :wink:
da-mi ID tau pe privat sa vorbim pe mess sa iti mai spun ce si cum :wink: Numai Bine

Low_Ridah 05-09-07 11:21

Hop Tzop sar si eu paici ...Vad k lumea se mai misca :P....Bacaul ..poate ne vedem pe la IS ..pe la OSMS ..:P...cik se face oleak de Party...:)...

Asa baietzi ...miscatziva :D

mirciu 05-09-07 13:23

Quote:

Originally Posted by dmo.mihai (Post 1082140)

WELCOME DIN PARTEA MEA:d

aDytZa_1989 05-09-07 18:16

Quote:

Originally Posted by mirciu (Post 1082663)

domn presh mai traiesti :lol: :lol:

dmo.mihai 06-09-07 00:32

Quote:

Originally Posted by mirciu (Post 1082663)

ms mult...;)

mirciu 06-09-07 17:41

bai baieti.....cand o sa dau eu ortu popii.....o sa ma plangeti toti :p pana atunci......eu la noapte plec in vatra dornei sa mi aduc mama de la tratamente.......asa ca va pup sa aveti un weekend placut...si sper sa ne vedem toti la un cico...curand

dmo.mihai 06-09-07 17:43

bafta ai grija cum conduci :P

aDytZa_1989 06-09-07 21:19

Quote:

Originally Posted by mirciu (Post 1085437)
bai baieti.....cand o sa dau eu ortu popii.....o sa ma plangeti toti :p pana atunci......eu la noapte plec in vatra dornei sa mi aduc mama de la tratamente.......asa ca va pup sa aveti un weekend placut...si sper sa ne vedem toti la un cico...curand

bafta ma :lol: vezi ce faci nebunik. te pupa ala miku :wink:

All times are GMT +2. The time now is 05:21.

- Copyright 2026 4Tuning