Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

catarsis 06-04-08 23:27

Re: CT-04-CPF - un Tico verde de Constanta

DOAMNE cum poti sa scri

SoundIdentity 07-04-08 07:38

Quote:

Originally Posted by catarsis (Post 1469945)
DOAMNE cum poti sa scri

cum pot sa scriu???intradevar scriu foarte repede dar cum scriu???

WOLFI3 08-04-08 18:36

Cred ca a vrut sa intrebe cum poti sa scrii atata??? Chiar a durat vreo 3 minute pana cand am citit-o!! NICI PE DEPARTE NU ESTI RAUL TOPICULUI....numai ca multi au perspective diferite....da asta-i asa corect...toti isi pun parerile!!!!
Ca tu nu te lasi, aia ii alta treaba, nici nu te lasa...cu asa trecut in tuning (nu ar fi frumos)!!!
Oricum masina e foarte ok!!! Body kit-ul este unicat in romania!!!! NIMENI ALTA nu are asa ceva si de asta poate sa fie mandru proprietarul...!!!!

........::::::::BAFTA BAIETZIIII!!!!::::::::........

catarsis 08-04-08 22:12

ma refeream la faptul ca, cratima si virgula iti sunt complet straine;

WOLFI3 08-04-08 23:23

Care-i problema cu treaba asta...?? Nici eu nu folosesc virgula....mai bine pun "....".....semnul ca ma gandesc cum sa-l critic pe celalalt!!!;) Daca vreau sa scriu virgula si cratima....ma-nbat ca nebunu si la sectie dau procesu verbal..;)

Quick....niste poze cu interioru?? Nu am rabdare sa caut pe cele 123 de pagini unde ai postat pozele...MS

quick_5hifter 09-04-08 00:35

5 Attachment(s)
:shock:@BLU: atasez 3 poze cu interiorul, insa dupa ce am facut aceste poze, am mai retusat cate una-alta...iar maine mai trebuie sa-mi vina o comanda de plastice.

Interiorul este momentan anost, dar macar l-am pus la punct provizoriu cat sa nu-mi mai fie sila sa urc la volan (fac abstractie de bordul gaurit de.... pietzarul ala "inventiv" care si-a batut joc de toata masina inainte sa o cumpar de la el).

Am recuperat mocheta (o spalare buna si....mai vedem), am aplicat 2 presulete din cauciuc (albastre :oops: ) cu rol mai mult practic decat estetic, am vopsit mai multe repere cu spray negru mat (cotierele de la geamuri, ornamentele dintre fata de usa si chederul de geam, ornamentul de la baza schimbatorului, cel de la frana de mana si cel din spatele franei de mana, precum si cele de jos de la picioare, langa usa) si am montat scaunele strans de tot, nu se mai balanseaza deloc...

Mai am cateva mici nemultumiri: imbusurile de la pedale sunt cam varza, nu prea mai pot sa le strang (:arrow: necesita nituri), mocheta este inca gaurita in locul de odihna picior stang sofer (:arrow: tabla striata de aluminiu, cand voi gasi "en detail"), iar fetele de usi nu se mai aseaza cum e normal, "bradutii" aia nu se mai intepenesc cum trebuie... probabil din cauza ca noile fete de usi sunt din mdf de 4 mm, iar vinilinul ala mai adauga si el ~2 mm la grosime...

@Sandu: nu m-au suparat deloc criticile tale, ci m-au pus pe ganduri...mai ales in legatura cu jantele... initial am vrut sa montez alte jante pe Tico, dar am renuntat... imi arati pozele alea promise? :D
Despre Golf-ul tau nu am ce zice, degeaba te plangi ca nu l-ai incarcat cu fibra ca nici nu e nevoie, e superb asa cum a iesit!! L-am admirat si l-am si pozat cand am fost la Roby dupa masina mea, pe atunci nu erau gata spoilerele...
Intrebare: tu mai ai arcuri pe el? dar amortizoare?? nu de alta, dar am observat ca intre roata si aripa nu puteai sa bagi 2 degete, iar cand m-am apasat pe masina, nu s-a clintit nici 2 mm :shock:

Sa fiu sincer, Polo-ul mi-a placut si mai mult, era foarte bine proportionat... si nimic exagerat pe el. Nu ca la Golf ar fi ceva exagerat :-)

Nu ma uita cu pozele alea, please! :D

:!::!::!: PROBLEMA :!::!::!:

IMI INTRA APA IN MASINA CAND PLOUA, IN ZONA PEDALEI DE ACCELERATIE GASESC MEREU BALTA... DE LA CE AR PUTEA FI???

Geo_ZGA 09-04-08 11:08

intrebare, ca nu mai stiu daca ai spus sau nu: geamurile electrice sunt din acelea universale care se monteaza pe macaraua originala a masinii? sau sunt de la vreo alta masina?
in rest... nu am ce sa mai zic, masina imi place enorm, cu exceptia scaunelor, la care nu imi place culoarea :) prietena mea nu vroia Tico, dar dupa ce i l-am aratat pe al tau pe forum si la 4tuning days... si-a schimbat parerea :D

Mustang 09-04-08 19:14

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1474371)
:!::!::!: PROBLEMA :!::!::!:

IMI INTRA APA IN MASINA CAND PLOUA, IN ZONA PEDALEI DE ACCELERATIE GASESC MEREU BALTA... DE LA CE AR PUTEA FI???

Ma interesez si poate gasesc un raspuns. ;)

quick_5hifter 09-04-08 21:47

6 Attachment(s)
@Mustang: daca afli ceva, te rog sa-mi spui :-)

@Geo: geamurile electrice sunt speciale pentru Tico, nu prea se gasesc in Romania insa in catalogul de piese apar si motorasele, si plasticele care le acopera... de gasit, gasesti in Bucuresti la dezmembrari (eu de-acolo le-am luat, prin Topser) iar montajul se face in felul urmator: scoti manerul de deschidere manuala a geamului, scoti fata de usa, montezi motorasul (are deja prinderea pe usi, adica 3 gauri cu filet, doar il prinzi pe pozitie); pe urma decupezi fata de usa pe conturul motorasului, o aplici pe usa, iar in locul unde se monta manerul interior va veni prinsa cotiera care acopera si motorasul...cu prinderea in cele 2 suruburi ale manerului "vechi" si inca un surub suplimentar, pe care nu e obligatoriu sa-l pui. Practic, motorasul vine in jurul axului de deschidere pe care venea si "vechiul" maner de deschidere manuala, iar in interiorul usii nu ai de ce sa umbli, macaraua ramane aceeasi.
A, da, mai ai un mic hop: sa identifici firele de + si - din micul manunchi de 5 fire din dotarea instalatiei...

Ma bucur ca-ti place Tico :D si nu imi explic de ce nu-ti place culoarea scaunelor :rolleyes2, nu e nici stridenta si nici prea "batraneasca", face un contrast interesant cu exteriorul...poate o sa-ti placa mai mult cand termin cu tapiteria (bord etc.). PS: in realitate, tapiteria are culoarea din prima poza atasata, sau in orice caz foarte apropiata.

@evribadi: Azi am mai facut cate ceva, si anume:
-am decupat o portiune din "buza" aripilor sa nu mai lovesc cu rotile in ele la denivelari; am facut si cateva ture de oras, nu mai sunt probleme din punctul asta de vedere :lol:;
-am eliminat un scartait enervant generat de traseul esapament, scartait existent inca din 2004 cand am luat masina;
-am taiat nuca originala (cu tot cu o bucata din tija metalica) si am montat nuca imbracata in piele (7 lei achizitia, 70 lei imbracamintea :lol:);
-am receptionat ultimul set de plastice comandate...acum pot sa le trimit pe toate la tapitat :arrow:

Snapy_xxl 09-04-08 22:05

1 Attachment(s)
Ca sa fiu un pic carcotas :twisted: :twisted: Ce s-a intamplat acolo? :(

WOLFI3 09-04-08 22:10

Nuca e chiar facuta la comanda???Pielea ma gandesc nu era scumpa.....imbracarea ei te-a costat 70ron??
Oricum...bine zici nu e nici prea stridenta culoarea pielii...nici prea batraneste!!!!
Stii cum se numeste?? PERFECT!!!!
Spor la munca!!!!!!

SoundIdentity 09-04-08 22:58

salut man ;)
in 1 rand imi pare foarte bine ca nu te-am suparat si imi iei sfaturile ca si o provocare ;)
asa tre capu sus si baga mare...nu tre sa sciopatezi la primele incercari...iti zic si ti-am mai spus:si eu poloul l-am facut de mai multe ori pana a ajuns in stadiul final :D

cu golful si suspensiile mele rigide......dupa cum am spus ca am cateva ''javre''' la activ terminate am invatat tuningul optic il incepi cu jantele suspensia si locasul rottilor si cursa suspensiilor .....ceea ce inseamna latire aripi sa nu iti frece rotile si sa poti culca caroseria pe jante ;) ..fara tampoane de blocaj cum fac allti sau taiere de telescoape ....

uite tot uit de poze dar promit ca ti le arat recent !!!!!!!!

catarsis::: omuletzule...nu te lega de caligrafia mea..is io mai primitiv scriu ca un bou dar stiloul meu e surubelnitza si patentu .....al tau care e???daca esti pe un forum tuning te legi de caligrafii sau ce mormant ai pomenit acolo sau de stiinte practice fizice nu scriptice???????? daca faci pe poetul sau caligraful inseamna ca ai gresit forumul ..,,,stii ce e un surub de 5??sau stii silabe si propozitii???mi plin podu de asemenea oameni

catarsis 10-04-08 00:29

ar trebui sa-ti faci un control pentru ca esti lipsit de coerenta in exprimare;trebuie citit de 3 ori postul tau ca sa inteleaga omu' ce vrei sa zici;ramai la surubelnita ta si nu mai abera aiurea despre cat de versat esti tu in ale tuningului;

SoundIdentity 10-04-08 07:24

Quote:

Originally Posted by catarsis (Post 1476311)
ar trebui sa-ti faci un control pentru ca esti lipsit de coerenta in exprimare;trebuie citit de 3 ori postul tau ca sa inteleaga omu' ce vrei sa zici;ramai la surubelnita ta si nu mai abera aiurea despre cat de versat esti tu in ale tuningului;

vezi aici gresesti: ceea ce se scrie aici se intelege din 3 cuvinte nu ca sa citesti la maxima atentie ceea ce e scris :P asta e ca si stiinta ..daca nu inveti nu stii..

Snapy_xxl 10-04-08 09:18

Hai mai baieti, putina disciplina ce naiba!

All times are GMT +2. The time now is 20:45.

- Copyright 2026 4Tuning