![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
am yo poza cu solstice-ul ala negru din muncii! o pun maine! ;)
|
3 Attachment(s)
yo il pun aici! sper sa va placa! i mai pun niste poze cu niste jante super misto ale un Rover 75 din MR!
|
Un Maybach cu nr B-01-ADA vazut prin zona Vitan, credeam ca e al lui Becali ca are aceeasi culoare, da' m-am inselat
Un CLS 55 AMG pe la Unirii, probabil ca a mai fost p-aici postat. Scuze, n-am fost pe faza sa fac poze. |
Adamescu e greu
|
Care mai vazui la stiri 360 modena zdrobita si ajunsa sub ceva pod? Am vazut la stirile de dimineata, ca Ferrari-ul de la Paneuro Prahova a lovit 2 afise publicitare de marginea drumului si a ajuns sub un pod , omorand un om al strazii .... are cineva poze cu el intreg?
|
acuma..cred k mai greu se poate obtine o asemenea foto, cu ea intreaga :oops: :oops: :oops: :twisted:
|
am vz noul cl 500,2 buc range rover sport stormer,bentley azure alb(superb):D cum l prind fac poze
|
Din ce au zis stirile parca era 550 Maranello :???: Oricum cica masina nu era a soferului... era inprumutata...:|
|
stiu un 550 negru care nu are nr de rom..si un 575 rosu
|
ati auzit de accidentu din bucuresti cu FERRARI`ul , nu stiu 100% ce model. masina condusa de ceva angajat al unei firme :D era sa sara cu el in apa :D
|
pai nu a inregistrat nimeni cu tv tunerul sa vedem si restul???
|
|
2 Attachment(s)
mama ! 30 de minute sa vad cate pagini , nu mai umpleti ... please .. topicul aiurea, cu cayenne`uri stock sau mai stiu eu ce...
hai s-o dam in raritati .. nu trebuie sa fie neaaparat noi , sau .. sa fie rare si placute la ochi .. in fine pun si eu 2 poze, masina poate fi vazuta.. ... mai rar , ce-i drept, pe strada, oricum , senzatie ... e in buc masina ,so .. nu sunt offtopic, pozele nu sunt din buc :D |
si care sunt pozele ,alea desenate?
oricum angajatului care a rupt Ferarri-ul cred ca o sa i se rupa capul |
Quote:
si vezi ca se scrie ferrari ...nu feraRRi .. deh .. ce ti-e si cu ... masinile astea .. te-ar fi satisfacut mai mult daca vedeai masina pe strada in buc ? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning