Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Poze cu prietenele, amicele voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre.html)

LaMishto 06-12-05 23:45

2 Attachment(s)
my new one

needBrain 06-12-05 23:51

cu asta 2 copii sa faci mah :wink:
si...mai intra pe mess...mai usor cu gajicile :wink:

Psycho 06-12-05 23:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
bah femeia mea cred k vrea sa se ingrashe de craciun .. k cica a auzit k se taie porcu .. da ea se face cat scroafa ... ce`i de facut :) ??

si ea sufera de sindromu asta...eu pe zi ce trece vad cat mai multe \"pinguine\" imbracate in patrafire de fash si cu canishi in picioare(daca nu stii ce sunt aia intreab-o pe minirally,sau purtatori de purici)mancand ca spartele prin Bucureshti...o fi vreo campanie maggie noua...nu stiu ce sa zic...da vezi ca porci are relax de vanzare dinaia nebuni ultimu tip...cu carare pe mijlocu shoricului :wink:

aoleoo ... canishi d`aia am vazut si la noi ..in pewla mea ...

bah am observat k toate fetele puse aici pe forum sunt tinere .. pana in 27 . 30 de ani ... alea peste 30 de ani ... iti dai seamana k sunt batrane k au mustatza :)) ...

bah a mea .. sa zicem k are o scuza acum k are bacu are pewla mea ... da ... de la vara .. o leaga fratele de mashina si o alearga pana cand o ajunge la 12 kg pe un picior :)

needBrain 07-12-05 00:05

deci....sa inteleg ca tie iti plac fetele putin mai......multe? :wink:

Psycho 07-12-05 00:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
deci....sa inteleg ca tie iti plac fetele putin mai......multe? :wink:

cum frate mai multe .. daca sunt mai multe ... 2 .. 3 mi`ar place sa le iubesc pe toate deodata .. dar sa fie una si mai multa nuh .. apropos a fost si o emisiune pe discovery ... k am plasma la munk si asta urmaresc .. cu d`ashistia obsedatzi de astea grase .. bleascchh ce scarbosss ... ii daea sa crape in ea .. si nu o lasa se se mishte .. avea 300 de kg ... goooddd ... ce emisiunee ..

needBrain 07-12-05 00:20

pai si pt ce te-ai mai uitat daca era scarbos?

Psycho 07-12-05 00:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
pai si pt ce te-ai mai uitat daca era scarbos?

k aveam clientzi la cafea si nu puteam sa dau p spice :)

EvLSant0S 07-12-05 01:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LaMishto\"
my new one

mai buna era aia de dinainte , clar

LaMishto 07-12-05 06:36

soarta, nu le poti avea pe toate.. :lol:
oricum, la psihic nu se compara ;)

minirally 07-12-05 08:08

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
Quote:

bah femeia mea cred k vrea sa se ingrashe de craciun .. k cica a auzit k se taie porcu .. da ea se face cat scroafa ... ce`i de facut :) ??

si ea sufera de sindromu asta...eu pe zi ce trece vad cat mai multe \"pinguine\" imbracate in patrafire de fash si cu canishi in picioare(daca nu stii ce sunt aia intreab-o pe minirally,sau purtatori de purici)mancand ca spartele prin Bucureshti...o fi vreo campanie maggie noua...nu stiu ce sa zic...da vezi ca porci are relax de vanzare dinaia nebuni ultimu tip...cu carare pe mijlocu shoricului :wink:

aoleoo ... canishi d`aia am vazut si la noi ..in pewla mea ...

bah am observat k toate fetele puse aici pe forum sunt tinere .. pana in 27 . 30 de ani ... alea peste 30 de ani ... iti dai seamana k sunt batrane k au mustatza :)) ...

bah a mea .. sa zicem k are o scuza acum k are bacu are pewla mea ... da ... de la vara .. o leaga fratele de mashina si o alearga pana cand o ajunge la 12 kg pe un picior :)

orlando,te iei de canishii mei? :lol: hmm..cred ca iarna fetele au tendinta sa manance mai mult..cel putin eu..automat,ingrashat :D dragutza fata LaMishto,dar vba lu santos,mai frumushica fosta :wink:

CRyS` 07-12-05 09:25

Ma Andrei,tu vrei sa devii GIGOLO ROMANIEI?C`am des le schimbi!!!

aleks 07-12-05 10:33

bai frate, deci ma las de meserie, andrei e incredibil frate.
ce dreq le faci muah?
bag picioarele, omul le pormite k le ia de nevasta, nush ce dreq... :lol: :lol:
a si inca o kestie, mi se pare k e mai dragutza decat fosta... ( sper k n-am ratat vre-una dintre ele, si ca fac comparatie cu ultima pe care o stiu si restul ) :lol:

Mustang 07-12-05 10:53

subscriu la ideea lu' aleks...
ce le faci frate ??? le promiti...casa ??? ce le promiti ? :)

si eu ca si altii. :P mai buna era fosta ;)

LaMishto 07-12-05 13:25

Nu imi place sa fac promisiuni pe care nu le pot onora :lol: :lol:

Flow 11-12-05 14:14

2 Attachment(s)
iubita ! :o

All times are GMT +2. The time now is 19:45.

- Copyright 2026 4Tuning