Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21746-topicul-posesorilor-pasionatilor-bmw-e21-rechin.html)

sergiuMPower 24-06-10 08:34

re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)

Quote:

Originally Posted by LIVIUMARIN (Post 3453716)
AZI,L-AM VOPSIT,CATEVA POZE...

SUPER MASINA.....iar cu 2.5 24v o sa rupa asfaltul......sper ca mergi la SM la liniutze :D deabia astept sa vad cum merge un rechinash cu motorul asta.....SUCCES IN CONTINUARE.....salutare

05aBi 24-06-10 13:06

Deja m-am intins mai mult decat trebuia cu vorba ...
Pana cand nu ne vedem la start, tu cu un 2.5 24v stock, iar eu cu un 2.5 12v + chip, tu iti tii parerea ta, iar eu pe a mea pentru ca tot ceea ce discutam aici e vorbarie inutila.

sergiuMPower 25-06-10 16:52

Quote:

Originally Posted by 05aBi (Post 3466501)
Deja m-am intins mai mult decat trebuia cu vorba ...
Pana cand nu ne vedem la start, tu cu un 2.5 24v stock, iar eu cu un 2.5 12v + chip, tu iti tii parerea ta, iar eu pe a mea pentru ca tot ceea ce discutam aici e vorbarie inutila.

bine zici.......vorbarie multa .....dar daca tu nu stii decat sa pui CHIP la un motor atunci nu stiu ce sa mai zic.....APROPO:crezi ca firma asta care se numeste BMW.......EVOLUEAZA DEGEABA :)) ai noroc

05aBi 25-06-10 20:51

Din ce fraza ma rog ai dedus tu ca nu stiu decat sa pun CHIP ? ALOOOO, trezirea! In vreo 2 posturi am specificat ca diferenta de bani dintre motoare si din montaj, poti sa iti resoftezi calculatorul. Vrei sa spun de ce modificari sunt capabil sa aduc unui m20 ? Sau ce vrei sa spui ? N-am inteles aluzia.
Si vezi ca nu sunt numai 50 e, diferenta intre montaje. De banii aia iti echilibrezi cardanul, pe langa asta mai sunt suportii motorului, pompa de benzina ...
Iar daca ar fi sa pui m50, vitezometrul original poti sa-l arunci la gunoi, sau sa-l lasi acolo pe post de ornament, asta daca nu esti dispus sa mai investeti iar cativa banisori. Sunt destul de informat pe tema asta, pentru ca mai demult am vrut sa-mi pun si eu, iar calculele mele au ajuns undeva la 150e, pe langa diferenta de bani dintre motoare. Deci pe langa o resoftare, ai putea sa-ti pui si niste serpi, daca ar fi sa alegi m20-ul.

LIVIUMARIN 25-06-10 21:11

Quote:

Originally Posted by 05aBi (Post 3470329)
Din ce fraza ma rog ai dedus tu ca nu stiu decat sa pun CHIP ? ALOOOO, trezirea! In vreo 2 posturi am specificat ca diferenta de bani dintre motoare si din montaj, poti sa iti resoftezi calculatorul. Vrei sa spun de ce modificari sunt capabil sa aduc unui m20 ? Sau ce vrei sa spui ? N-am inteles aluzia.
Si vezi ca nu sunt numai 50 e, diferenta intre montaje. De banii aia iti echilibrezi cardanul, pe langa asta mai sunt suportii motorului, pompa de benzina ...
Iar daca ar fi sa pui m50, vitezometrul original poti sa-l arunci la gunoi, sau sa-l lasi acolo pe post de ornament, asta daca nu esti dispus sa mai investeti iar cativa banisori. Sunt destul de informat pe tema asta, pentru ca mai demult am vrut sa-mi pun si eu, iar calculele mele au ajuns undeva la 150e, pe langa diferenta de bani dintre motoare. Deci pe langa o resoftare, ai putea sa-ti pui si niste serpi, daca ar fi sa alegi m20-ul.

SALUT,eu am pastrat cv de pe rechin,s-a potrivit,in felul acesta am vitezometru,cu turometrul ,insa nu mai merge,primul,era ,cred ,analog
,iar acu ar fi nevoie de unul digital ,as putea cumpARa unul ,separat pe care sa il montez pe bord.a trebuit sa fac suporti ,pentru motor, ,noi,radiatorul,trebuie schimbat(NU SE POTRIVESC furtunele)trebuie facut esapamantul,toata coloana,tampoanele motor,sunt de pe e 34.bateria ,am montat-o in portbagaj,pompa de benzina ,e cea veche.

sergiuMPower 25-06-10 21:19

Quote:

ALOOOOOOOOOOOOOOOO la tine acolo pe zona e grava treaba:
-pe modificat de cardan eu dau 30lei nu 50EURO ca tine
-suportii motor daca ai habar stii de care iti trebuie nu trebuie sa te tzorcotesti pe tine
-pompa de benzina? asta e foarte scumpa mai bine zis enorm de scumpa la care un om obisnuit nu poate tinde intr-o viata.......la mine pompa e 150lei sau daca rechinul a avut pompa electrica atunci nu trebuie alta.....
Si daca vrei sa continuam la infinit atunci putem dar sa stii ca eu nu sunt informat in legatura cu e21 e30 e34 e36 etc....ci pur si simplu experimentat asa putin.......cat sa stiu cum stau lucrurile

apropo.....ce modificari poti si stii sa aduci unui m20?? si nu ma lua cu vrajeli de genu ca nu ai ce sa-mi dai mie info si alea alea.........posteaza aici pe forum sa vada si ceilalti baieti ce stii tu.....nu te da mare si tare fara argumente concrete.........bafta

05aBi 25-06-10 21:21

Quote:

Originally Posted by sergiuMPower (Post 3470382)
ALOOOOOOOOOOOOOOOO la tine acolo pe zona e grava treaba:
-pe modificat de cardan eu dau 30lei nu 50EURO ca tine
-suportii motor daca ai habar stii de care iti trebuie nu trebuie sa te tzorcotesti pe tine
-pompa de benzina? asta e foarte scumpa mai bine zis enorm de scumpa la care un om obisnuit nu poate tinde intr-o viata.......la mine pompa e 150lei sau daca rechinul a avut pompa electrica atunci nu trebuie alta.....
Si daca vrei sa continuam la infinit atunci putem dar sa stii ca eu nu sunt informat in legatura cu e21 e30 e34 e36 etc....ci pur si simplu experimentat asa putin.......cat sa stiu cum stau lucrurile

apropo.....ce modificari poti si stii sa aduci unui m20?? si nu ma lua cu vrajeli de genu ca nu ai ce sa-mi dai mie info si alea alea.........posteaza aici pe forum sa vada si ceilalti baieti ce stii tu.....nu te da mare si tare fara argumente concrete.........bafta

De unde ai dedus tu ca am dat 50e pe o echilibrare de cardan ?
Si de care suporti mi-ar trebui ? Uite ca intamplarea face sa nu stiu. Inafara de unii facuti.
Ce inseamna tzorcotesti ?
Cand vad ca se murdareste de praf motorul, stiu sa-l sterg atat de bine incat poti sa zici ca e nou.

Quote:

Originally Posted by LIVIUMARIN (Post 3470366)
SALUT,eu am pastrat cv de pe rechin,s-a potrivit,in felul acesta am vitezometru,cu turometrul ,insa nu mai merge,primul,era ,cred ,analog
,iar acu ar fi nevoie de unul digital ,as putea cumpARa unul ,separat pe care sa il montez pe bord.a trebuit sa fac suporti ,pentru motor, ,noi,radiatorul,trebuie schimbat(NU SE POTRIVESC furtunele)trebuie facut esapamantul,toata coloana,tampoanele motor,sunt de pe e 34.bateria ,am montat-o in portbagaj,pompa de benzina ,e cea veche.

Da, pompa de benzina de 323i face fata pentru ca are un debit mare, ar trebui sa fie similar ca debit cu cea de pe un m50, nu ?
Apropo, cam cat v-au costat toate modificarile ca sa puteti merge cu m50-ul ?

sergiuMPower 26-06-10 09:41

Quote:

DECI TU AI ZIS URMATOARELE:
Si vezi ca nu sunt numai 50 e, diferenta intre montaje. De banii aia iti echilibrezi cardanul, CE DEDUCI TU DE AICI???????

ti-am zis lasa vrajelile si zimi ce modificari poti tu sa faci unui m20, nu tot ocoli subiectul ca nu da bine......

sergiuMPower 26-06-10 10:36

ALTA FAZA: nu trebuie sa faci suportii motor ci sa stii de pe ce masina sa ii iei, pur si simplu fara nici o bataie de cap....daca, chiar vrei sa stii te costa informatia......nu chiar cat 2 suporti motor facuti...un pic mai putin

MODIFICARILE COSTA pe fiecare in mod diferit......in functie de ce are fiecare pe masina inainte de a face transplantul, ce prieteni are, zona din care e(echilibrat de cardan 50eu:))) si altele

05aBi 26-06-10 11:35

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sergiuMPower (Post 3471119)
ALTA FAZA: nu trebuie sa faci suportii motor ci sa stii de pe ce masina sa ii iei, pur si simplu fara nici o bataie de cap....daca, chiar vrei sa stii te costa informatia......nu chiar cat 2 suporti motor facuti...un pic mai putin

De aberatii din astea sunt satul.

Quote:

Originally Posted by sergiuMPower (Post 3471119)
MODIFICARILE COSTA pe fiecare in mod diferit......in functie de ce are fiecare pe masina inainte de a face transplantul, ce prieteni are, zona din care e(echilibrat de cardan 50eu:))) si altele

Hai sa zicem ca e ca tine, 250e cu totul. Aseara tocmai ce am aflat ca ma costa 300 ron o resoftare, care aduce unui motor 8-12% din caii initiali. Niste serpi costa aprox, 100e, iar de restul de bani sunt aproape sigur ca as putea sa pun si un filtru de aer sport. Toate insumate ar aduce motorului 15 - 20 cai.
Pana la urma ce inseamna cuvantul tzorcovesti ? Pe aici prin capitala nu prea s-a auzit de el, cel putin prin zona mea.

Ai o poza mai jos, userul Jakal are un e30 cu m20b25 sub capota, stock, in mintile lui. Vezi ce ia facut unui e30 cu m50b25.

sergiuMPower 26-06-10 11:54

Quote:

Originally Posted by 05aBi (Post 3471290)
De aberatii din astea sunt satul.

Hai sa zicem ca e ca tine, 250e cu totul. Aseara tocmai ce am aflat ca ma costa 300 ron o resoftare, care aduce unui motor 8-12% din caii initiali. Niste serpi costa aprox, 100e, iar de restul de bani sunt aproape sigur ca as putea sa pun si un filtru de aer sport. Toate insumate ar aduce motorului 15 - 20 cai.
Pana la urma ce inseamna cuvantul tzorcovesti ? Pe aici prin capitala nu prea s-a auzit de el, cel putin prin zona mea.

Ai o poza mai jos, userul Jakal are un e30 cu m20b25 sub capota, stock, in mintile lui. Vezi ce ia facut unui e30 cu m50b25.

ai vazut tu ceva video sau numa te uiti ce scrie unu altu, in primul rand de unde stii tu ce modificari au avut cele doua masini???; TREBUIE SA INTELEGI CA MASINILE SUNT DE TOATE FELURILE: forjate, rupte cu transmisie care sta pe loc de ex daca pui pe un e30 cutie ZF+dif de peste 3.25 raport atunci acea masina sta pe loc si multe altele pe care tu nu cred ca ai habar dar asta e pana nu faci tu experimente cu chestii deastea mai bine taci si lasa pe altii care stiu cum e cu BMW-urile cat de cat ?
iar daca habar nu ai ce suporti potrivesc pt rechin atunci mai bine taci ca esti pe langa treburile astea.....NU SUNT EU AS IN BMW dar pe langa tatal meu care lucra cu BMW_uri din anii 90 incoace pot sa zic ca am invatzat cate ceva incat sa nu vorbesc aiurea.................salutare

totusi hai zine si la nooi ce-i poti face unui m20 ca poate invata lumea lucruri noi sau sunt informatii clasificate pt tine?

05aBi 26-06-10 12:27

Ceva imi face impresia ca tu nu stii ce vorbesti, sau vorbesti asa de dragul de a vorbi. Iti reamintesc, ca poate stai mai prost cu memoria si ai uitat ceea ce ai scris acum 4 zile.
":)) =)) cum sa zici ca un m20b25 sa aiba sanse DESTUL DE MARI??? nu are nici cele mai mici sanse...sau mai bine zis zerooooo.......sa fim seriosi:|"

Eu tocmai ti-am demonstrat ca un m20b25 poate sa bata un m50b25, cand tu ai batut in piept si ai zis tare si raspicat ca "m20b25 nu are nici o sansa in fata unui m50b25".Si apropo, userul Jakal s-a mai dat cu un e30 m50b25 + soft, unde m50 ia dat o masina diferenta. Ceea ce mi se pare cam putin pentru diferenta de 30 cai, dar poate tu nu stii ca aprox. 5 - 7 cai sunt doar pe hartie la m50. Hai ca am incheiat cu subiectul ca mai am si alte treburi.

Succes.

sergiuMPower 26-06-10 12:56

Quote:

Originally Posted by 05aBi (Post 3471412)
Ceva imi face impresia ca tu nu stii ce vorbesti, sau vorbesti asa de dragul de a vorbi. Iti reamintesc, ca poate stai mai prost cu memoria si ai uitat ceea ce ai scris acum 4 zile.
":)) =)) cum sa zici ca un m20b25 sa aiba sanse DESTUL DE MARI??? nu are nici cele mai mici sanse...sau mai bine zis zerooooo.......sa fim seriosi:|"

Eu tocmai ti-am demonstrat ca un m20b25 poate sa bata un m50b25, cand tu ai batut in piept si ai zis tare si raspicat ca "m20b25 nu are nici o sansa in fata unui m50b25".Si apropo, userul Jakal s-a mai dat cu un e30 m50b25 + soft, unde m50 ia dat o masina diferenta. Ceea ce mi se pare cam putin pentru diferenta de 30 cai, dar poate tu nu stii ca aprox. 5 - 7 cai sunt doar pe hartie la m50. Hai ca am incheiat cu subiectul ca mai am si alte treburi.

Succes.

baiatule tu demonstreaza lumii ce zici nu mie.......ca esti prea mic sa-mi spui mie cum stau treburile cu BMW si tzorcoteste-te pe tine in continuare ca nu rezolvi nimik.....

frate tu tine-o pe a ta ca practica zice altceva........mai bine te-ai apuca de romane ca te pricepi........bafta cu m20-ul tau care bate tot =))

LIVIUMARIN 26-06-10 18:37

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 05aBi (Post 3470387)
De unde ai dedus tu ca am dat 50e pe o echilibrare de cardan ?
Si de care suporti mi-ar trebui ? Uite ca intamplarea face sa nu stiu. Inafara de unii facuti.
Ce inseamna tzorcotesti ?
Cand vad ca se murdareste de praf motorul, stiu sa-l sterg atat de bine incat poti sa zici ca e nou.

Da, pompa de benzina de 323i face fata pentru ca are un debit mare, ar trebui sa fie similar ca debit cu cea de pe un m50, nu ?
Apropo, cam cat v-au costat toate modificarile ca sa puteti merge cu m50-ul ?

SALUT,UITE VREO 2 POZE,SI UN FILMULET,AM FOST AZI LA UN CONCURS,DIN PACATE A PLOUAT TORENTIAL,IAR EU AM FOST CA PE GHIATA.
CU MODIFICARILE ASTEA,E MULT DE LUCRU,MERGAND CU EA CONSTATI MAI MEREU CA INCA MAI TREBUIE SA PUI CEVA LA PUNCT

AxYJamaicanu 26-06-10 20:41

sergiule ... las-o mai moale frate am intzeles ... esti zeu in motoare ... si ce ? vrei o statuie ceva ? daca vrei sa te certi, fa-o pe privat. Pace !

All times are GMT +2. The time now is 08:50.

- Copyright 2026 4Tuning