![]() |
|
Re: Club astra bertone
Ar fi vorba de o intalnire duminica la 15.00 in piata Constitutiei!?!
Ramane valabila?:?: |
Eu muncesc, distractie placuta.
|
si eu muncesc 2 weekenduri de acum incolo :((
asteptam poze :D |
ok.Va multumesc pentru sfaturi(celor care mi-au dat)cred ca o sa-mi iau una mai joasa si nu o sa cobor garda la sol chiar daca ma risc putin tinand cont de drumurile "exceptional de bune"din Romania.
|
;) ...what's uppp
|
merci mult baieti pentru sfaturi dar am reusit sa il decodez.
|
5 Attachment(s)
Attachment 785116
Attachment 785117 Attachment 785118 Attachment 785119 Attachment 785120cateva poze de ieri. a fost cald frumos si prietenul meu a si decapotat masina |
vine cnv la 15:00 in constitutiei? sau se amana?
|
baieti stie cineva ce fel de suspensii are bertonele de 1,8 din 2002 pe el
ma refer la firma amortizoarelor si firma arcurilor as vrea sami cumpar un kyt sport si nu las mai vrea tot pe asta din fabrika va intreb ca sa nu ma mai duc la service sa il pun pe mecanic sa dea jos si sa se uite |
In mod normal, ar trebui sa vina cu McPherson, pe gaz. Eu cel putin asta am pe ea.
|
Salutare lume. Are cineva nevoie de stopuri originale de Bertone? Eu le-am schimbat si n-am ce face cu ele. Daca ii trebuie cuiva va las un nr de tel. 0745950512 ;)
|
Stie cineva cum imi pot schimba limba de la computerul de bord? Din cate am auzit in romana nu se poate, dar macar engleza (acum este in germana).
|
Quote:
Eu am in masina casetofon cu telefon integrat CCRT 700. Eu din meniul lui am reusit sa schimb limba din germana in engleza. Poate stie altcineva cum se poate altfel, si tot asa ....simplu. |
Merge sa schimbi limba doar daca ai ccrt, altfel cu tech ul.
|
salutare tuturor..am o mare problema si ma adersez celor care ma pot ajuta cu o informatiesau un sfat ceva..pe scurt am un betrone cabrio la care deodata nu ii mai merge decapotarea;ciudat este faptul k ii merge capotarea(isi lasa geamurile singura jos si o acopera at cd apas butonul ) dar cd apas butonul pentru decapotare nu mai face absolut nimic decat tiuie k si cum nu as decupla manerul de deasupra,nemailasand geamurile in jos si nu are nicio initiativa de a o decapota.Ce sa fac?dati-mi un sfar ceva,o parere sau unde ma pot ardresa in acest sens sa o rezolv.Ideea este k nu prea am incredere in cei de la dibas(sunt din ploiesti eu) si nici nu vreau sa stirc mai mult eu dc ma bag fara sa am habar.Ma gandesc k poate o fi vreun releu ceva,pt k dc ar fi mecanica defecta at nici nu ar capotao,si ar merge total si lasarea geamurilor automat atunci cand incerc sa fac ambele manevre,ori la mine,asa cum am spus mai sus,lasa geamurile jos decat in cazul capotarii.Va rog frumos ajutati-ma intr-un fel!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning