![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
8 Attachment(s)
Si cateva poze...
|
Frumos Loganul, de un alb imaculat.
|
Impecabila!
|
1 Attachment(s)
@Mirel1919: Multumesc
@Devu: Mersi dev-ule :D Am cumparat module de leduri si astept sa vina caldura sa pun in spate la picioare,sa montez a 2-a plafoniera si sa cumpar fonomin sa ma apuc de antifonat. Am pus o banda cu leduri in lampa de la nr de inmatriculare.. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Fonominul este o pasla cu care stiu ca vin marea majoritatea a masinilor antifonate din fabrica cu asa ceva...(dacia e mai low-cost,deci...). O sa dau cu vopsea cauciucata (tot insonorizanta cica) care o poti da mai gros si apoi lipesc fonomilnul peste. Da,poti spune ca e mai silentioasa, o sa imi dau seama dupa ce fac treaba asta dupa cum se aude toba in interior...
O sa antifonez cam tot ce pot.. |
Si daca din intamplare se face un scurt circuit pe inspatatie te-ai gandit la urmari?
|
In Hornbach, Praktiker, magazine de profil electric gasesti frutun Ignifug si tragi firele prin el :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Pune tata linistit. Am pus si eu acum jumate de an cred sau mai bine si se merita din plin. Daca ai si un subwoofer bun, se aude demential dupa in masina.
dar ai grija pe plafon. Eu nu am pus ca imi este vara sa nu cada... Daca i se face cald la masina arde si cu si fara acest material... |
De ce vinzi rotile?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote: