![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Chiar era necesar sa postezi poza cu gagicata? :sad::???::rolleyes2:x
|
kid ti`am mai zis vr`o data cat de mult fortezi celicau :P si wah bleah :shock: cred ca o sa am cosmaruri ....
|
vreau si eu mustang 2003 ....ma poate ajuta cnva?
|
9 Attachment(s)
3000 GT SPIDER Please comment |
Quote:
B.69.KID este frumoasa:-bd |
5 Attachment(s)
THE BEST
|
dc am eu vaga banuiala ca bara fata nu a fost asa ?:-?arata bine
|
salut tuturor....am si eu o problema....la unele masini nu mi se potriveste nici un motor...kum ar fi la lamborghini murcielago....exista ceva cu care as putea sa remediez problema...multumesc
|
Salut. :) Prin SLRR-editor remediezi aceasta problema. Ai cu cateva pagini in urma toate explicatiile de care ai nevoie...
|
Quote:
Dar bara fata.. ti-a fost lene sa dai un repair in garaj si sa faci dupa aceea pozele ?:| |
<object width="873" height="525"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/B_bWCrwpGeo&hl=en_US&fs=1?color1=0xe1600f& amp;color2=0xfebd01&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/B_bWCrwpGeo&hl=en_US&fs=1?color1=0xe1600f& amp;color2=0xfebd01&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="873" height="525"></embed></object>
|
all...roti mai mari de 20 in afara d alea 4 de 24 sunt?...dak da plz urcatile+cauciucuri
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Bai CRY$TY@N tu chiar ti-ai pus in cap sa strici forumu asta? Nu ai auzit de butonul EDIT? Chiar e necesar sa faci triple post? :x Iti dai Quote la propiile mesaje...
Citeste in urma, gasesti site-uri, de unde iti iei ce vrei. Mai lasa-ne. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning