![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU
2 Attachment(s)
RESPECT RESPECT SI IAR RESPECT PENTRU ROBERT PENTRU CE A PUTUT FACE DINTR-O DACIE FACUTA TARANEASCA!!!MASINA E PIESA SI AM VAZUT-O SI IN REALITATE E SI MAI SI MAI FRUMOASA IN REALITATE !!!INAINTE "Cersetoare" Dupa "PRINTESA" REZULTA RESPECTUL MEU PENTRU ROBERT
|
prea subtire pretul bre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! revino-ti!
|
pacat ca o vinzii .era o dacia super ...
cam ce pret ????? |
Quote:
|
Masina este super misto,Cati wati are sistemul audio?
Pacat ca o vinzi.:sad: |
salut! Nu cred k o sa bagi u in seama un copil de 17 ani ...dar parerea mea si a tuturor e sa o pastrezi...oricum nu conteaza kt iei pe ea, pasiunea ,ideile si iubirea fata de masina...si mai ales legenda nu cred k ti le va plati nimeni ...cum zicea si batranu SGM:dak ajunge masina pe la baietii buni ai sa-ti rupi paru din kp knd o sa vezi nike-ul exact pe masina ta la kre sa muncit din greu ...mai gandestete...
RESPECT PT MUNCA TA |
robert imi raspunzi si mie la intrebarea de pe pagina 122?? pls...!
|
am impresia ca le-a luat pe comanda si din greseala le-a pus invers :lol:
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...ghlight=invers
a da, quickshifter spusese ca le-ai pus invers, dar nu-mi mai aduceam aminte ca tu l-ai contrazis... |
Pai da, dar s-ar putea ca EU sa le fi pus invers pe-ale mele...oricum nu sunt chiar acelasi model (parca), dar seamana f. bine.
@mad_mario: sunt unele chestii care la un moment dat iti impun niste sacrificii, mai mici sau mai mari...indiferent de cati fani/admiratori/prieteni/sustinatori ai adunat prin ambitie si pasiune, de-a lungul timpului. Pur si simplu ratiunea invinge pasiunea :sad: si nu e deloc de condamnat! |
stai linistit k oricum nu sunt eu persoana potrivita sa-l judec...in primul rand nu am anii lui,experienta lui in masini tunate....si multe altele ...mare pakt:(
|
explicatia pt vanzarea masini este ca in 3 sapt ma insor si imi trebuie si mie o masina mai seriosa, cu TAU nu pot merge ca nu am spatiu deloc in porbagaj si in spate nu am bancheta din cauza statiilor....
vreau sa o vand intreaga sa nu se piarda toata munca mea.... in fine tre sa apara in ziarul libertatea un articol unde scrie ca este si de vanzare..... |
sa ai "casa de piatra" atunci !!!
|
multumesc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning