![]() |
Re: NFSU2 pe Hamachi
1 Attachment(s)
merge jucat cu versiunea asta de hamachi...eu il joc cu prietenii mereu
|
Re: NFSU2 pe Hamachi
Quote:
|
Re: Need for Speed: Pro Street
Quote:
|
Re: Poze cu masinile voastre din UG1 si UG2
1 Attachment(s)
micul meu eclipse din underground 1
|
Pai pune tu una atunci sa vedem si noi ce ai prin garaje... Fiecare cu ce are. Baga ceva mai bun atunci :lol:
|
Haideti sa punem fiecare ceva poze cu masini din ProStreet, ca s-asa nu se mai scrie pe topicul asta mare branza :)......
|
Quote:
faceti un concurs in mai multe etape.. sau in acelasi timp mai multe grupe... ceva de genul o grupa de concurs cu masini de drift, o grupa cu masini de grip, o grupa pt drag.. intelegeti voi.. sper sa va placa ideea.. mai ales ca nu am mai avut asa ceva de multa vreme.. |
Mie imi convine... Cand incepem?
|
1 Attachment(s)
Ieeeeee!!! am reusit sa fac si eu un wheelie !!!! (unu micutz rau de 1342) :D
|
Ce se aude de noul NEED FOR SPEED?
|
Quote:
oamenii astia nu-s normali, tu.. deja mai scot unul? |
pai daca scot astia in fiecare an cate un nfs atunci vom astepta mult si bine un nfs bun. Ar trebui sa stea mai mult timp la crearea lui sa iese ceva calumea... graba strica treaba dupa cum am vazut la pro street.
|
pro street e grabit? s'a lucrat 2 ani la el. singura graba in el este ca nu este optimizata varianta pentru pc...cele pentru console sunt flawless, cea de psp fiind chiar total diferita de celelalte;)
|
Quote:
|
nu:) dar e mai arcade (see initial d arcade stage 4) decat orice nfs decat acum. tre' sa recunosti, restul aveau control si handling de mario kart:lol: e un plus simplul fapt ca ramai fara directie daca te busesti ca boul de pereti...si ca nu mai ai nos la nesfarsit:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning