![]() |
|
Re: Cafeneaua Iesenilor Pe 4Tuning
de pleoape dak afli ceva imi zici si mie ... ms :D
|
Vineri 16.05.2008 ora 20:00 mare intalnire mare la Piatra Neamt in parcarea |Stadionului municipal...invitati din |Roman , Tg Neamt, Suceava si bineinteles Bacau. Printre masinile care vor veni de la Suceava si Tg Neamt vor fi : Audi TT, BMW 328i, VW V GTI, Vectra 2.0T, Seat Leon 1.8T, Seat Leon FR, BMW 325 ursulet, Seat Leon 1.8TFSI, Audi A4 1.8 T...vor fi prezente din oras si masinile expozante la 4 Tuning Days la Bucuresti plus speram cateva noutati cum ar fi Subaru STI , M3, Renault R26
|
Re: Filme Si Poze Cu Userii Din Iasi!
ai un motor sau o masina tare si vrei sa faci un play ? crezi k masina ta e cea mai frumoasa? Inscrie-te in FANATIK MOTORSPORT si noi organizam curse agreate de politie si avem grija k totul sa fie in conditii de maxima securitate.....vrei sa te inscrii sau esti doar curios, nu ezita sa ma contactezi ----- scuze celor neinteresati ------
|
Tu ori esti de la Politie ori nu ai toate tiglele pe casa. Or mai fi cativa care o sa te creada si va mai vedem la stirile de la ora 5. Nu mai incapeti de-atatia cai putere? WTF ?
|
Foarte interesanta metoda de a face rost de membri n-am ce zice...
Am mai auzit o faza .. poate erai tot tu .. cu o bora verde de CT.. cand l-ai intrebat pe GUF cu alfa daca nu se baga la voi in club.. Ce abordare e asta? Auzim de fanatik ca fiind un CLUB nu o adunatura.. ce naiba? |
Quote:
Vedeti ca baietii se ocupa si de organizarea plecarii din Iasi la legalele de la SV de maine, deci inca un motiv in plus sa ii cautati la maxim :rolleyes2:arrow: |
au trecut si legalele de la SV. tare misto.... noi am facut ceva trebusoara, se putea si mai bine, dar data viitoare. astept sa vad si eu filmele si pozele facute cu mine si cu ceilalti care au participat.
bravo misu..... |
am vazut poze bakal .. ce locuri s`au luat?
|
Iep. au iesit bine. Dar se poate si mai bine.
|
Quote:
|
Quote:
|
pare rau ca n`am putut sa ajung si eu macar ca spectator sa sustin iesenii...
speram ca va fi si la iasi odata si odata si atunci o sa iasa bine:peace: |
cand vedem si no niste filmulete ..... care aveti bagati pe youtube
|
Incepand cu data de joi 26.06, are loc salonul auto Piatra Neamt![/
|
O sa fiu acolo. Poate ne vedem.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
|