![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
ultima mea lucrare.....seat leon cupra......brush inafara de jante si background......
|
Quote:
|
kiar numy jtiw...le-am luat pe la 1-2 noaptea...kiar numy tzin minte...
|
vlad ,brushul e patratos ,dar culorile sunt bune
incearca sa scapi de oglinda si de fanta aia mare din spate |
2 Attachment(s)
My latest ride : Silvia S13
|
brush ireal si carbon cam mare
|
2 Attachment(s)
primul meu brush...am facut ce m-a dus capu...comentati va rog !!!
|
4 Attachment(s)
La cerere, pentru Lao :wink:
1* - capota carbon; - prag; - jante; - geamuri fumurii; - sita grila; - spoiler fata putin modificat; - spoiler spate. 2* poza 1 + - far Skyline; - vinyl-uri; - aripa. 3* poza 1 + poza 2 + - aripa de carbon. |
2 Attachment(s)
Rx8 L3uL ft. Nfs Most Wated Design ...
Misto Cielo Gaby .... :shock: :shock: |
ai facut geamurile decat pe o parte...si cam putin tuning...
|
gabi ....super tare ti a iesit...bv
|
Leule : Si tuningul ? Unde e tuningul ?
|
hy fok's this is my latest .... i called it French Candy because it's a french car and sweet because it is :lol: ... i realy lov this chop of mine ... but on the other hand it's real "karnage" :lol:
hope i get as many as posible c&c's orig https://img117.imageshack.us/img117/8...orig6ij.th.jpg bigger vers(pls click) https://img117.imageshack.us/img117/6...copy3th.th.jpg .... c&c ... here i come !! :LOL: .... c/p de pe psu (lene) |
2 Attachment(s)
Am incercat sa fac si eu Honda Accord ce o au baietii la 4Tunning League
|
Quote:
Banned mother fucker ! |
l33l00....e draguta....momentan nu vad greseli...butelia mie imi pare cam plata......ah....o chestie mai mult de obraz....ori mai invata putina engleza ori da c/p numai la poze.....;) nrk
edit:gabi...mai luat=)) |
fenomen tipu ala....ce prezentare...ce caracter....:)))))) si gabi:D super tare....
cobbo...masina e frumoasa rau...mie unu imi place enorm....felicitari... |
Quote:
|
gabiiiiiiiiiiiiiii stiu ca sunt off topic dar la prima lucrare de brush te rog fao filmata ca pe un tutorial plsss , sper ca asa o sa prind mai multe decat din cele existenta pe net vreau sa vad si cum se pun in practica :( te rog
|
Quote:
|
Quote:
scuze da nu m-am putut abtine:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
Va rog :-)
|
Quote:
|
mah fara suparare si nu mi-o luati in nume de rau..dar wlady asta a inceput sa isi dea impresii(vb lui vlad_4tuning) pe forum si sa ma enerveze...face comentarii aiurea la poze...si probabil nici nu stie sa faca ceea ce fac cei care ataseaza pozele..nici io nu ma pricep chiar asa de bine..stiu sa fac doar lucruri elementare dar nu am putut sa ma abtin sa fac comentariu asta si scuze si de offtopic...cn se ocupa pe aici cu stersul posturilor sa il stearga si pe asta maine sau mai tarziu ca sa nu stricam topicul...bafta all ;)
|
2 Attachment(s)
Comment my golf-Brush:D
|
Ai mamiii *-_Speed_-* ce-ai facut acolo ?:D
Stai cam prost cu selectziile .....cand selectezi fii mai atent La interior data viitoare fa masina duba pe 2 partzi nu numai pe una ;) bafta ! |
2 Attachment(s)
Nu prea mai am timp de virtual tuning dar nu ma las si fac in timpul liber cate ceva ! Asta e ultima masina. Trebuie sa invat neaparat sa fac brush ca nu se mai poate.
|
offtopic: Cum ai facut acoperisu alb ???
|
Quote:
|
Quote:
|
Am multe idei ... dar nu prea pot sa le pun in practica ! Desi sunt multe idei nu sunt din alea cu masini de spui ca sunt oznuri ! Oricum pentru moment sunt multumit de masinile mele. Fac VT de o luna si jumatate.
@ Leul : Poi il selectezi, il decolorezi ( ctrl + shift + u ) si te joci cu brightness si contrast pana tec onsideri multumit de cum arata ! Incearca ... |
|
Thx Waldy :D
|
foarte bine lucrat .felicitari tuturor . bravo .. bafta in continoare
|
leeloo ... aerisirile de p capota sunt descentrate, interiorul e ciudat luminat din moment c iai scos trapa, eleronul ar trebui sa se vada prin luneta mai bine, iar kestiile alea din grila, mie personal imi dau a kitsch.
|
ultimele lucrari dupa mult timp
4 Attachment(s)
salut baietzi ! ma bucur sa fiu din nou printre voi ! abia astept sa vad ce am mai pierdut si astept critici si sfaturi mai ales de la tng , santos , blowind si restu sper ca nu va suparati ca am reaparut in imagine
|
Re: ultimele lucrari dupa mult timp
Quote:
legat de lucrari..ar trebui sa le faci la o rezolutie mai mare;)..la golf mi se pare un pic blurry bara de fata...iar la trabi sunt cam saturate culorile shi jante plate......shi tineo in exersare;) |
ice man ......trabantu e naspa ...si mai si scrii pe poza mitsubishi e clar ......jante strambe ...vopseaua prea aprinsa (ireala) ....spor la treaba in contiunuare
|
2 Attachment(s)
my first brush :drunk:
|
Da, e frumos !
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning