![]() |
|
Re: Diverse discutii
apropo DON...iti place semnatura mea?
|
sora ta e mai faina shantsule.
|
Nu e adevarat , a lu donu e mai misto (cel putin asa am vazut eu din poze) !
O tine ascunsa de ochii lumii, da lasa ca dam noi busna peste el in casa si i-o furam ! |
ia uite-l ma. deci a lui e mai faina, mie-mi plac carnoase, e bine?
|
Quote:
Adevar graiesti Alexe. Intr-adevar, daca intratzi peste mine in casa o furatzi. Si o furatzi rau, rau de toooot! :twisted: :peace: |
bahhhh..eu nu le stiu !!!
Geta e sora-mea !! |
SA NE TRAIESTI Bobby......LA MULTI ANI, toate cele bune....multa sanatate, fericire....multi CAI, fete/femei/barbati(depinde de preferinte):D
servici ushor bro`.....vb diseara pe la sala.... |
La multi frate VWist. s fii sanatos, voinic, iubit, si tot c eiti doresti. poate ne vedem weekendul asta la muntele ala;) , nu , nu Venus !!
ce sa vorbiti diseara? dupa ce beti..voi mai puteti vorbi? |
La multi ani Bonule! tot ce iti doresti, fericire, bani .... si sa pui cat mai repede pe picioare VR6-le ala :mrgreen:
|
DONULE La multi ani, sa fiifericit, sa ai o sanatate de fier si la cat mai multe victorii!
|
LA MULTI ANI!!! DONu/BONu/Bobby !!!;)
|
La multi ani DONule si din partea mea,sanatate,fericire,bani si tot ce ti doresti u!!si sa ti cresti "copiii" aia cat mai mari :D
|
eee....La Multi Ani si La Multi Bani si sa fii iubit de multe "fufe", sanatate fericire si ASTEPTAM BEREA!:D
|
La multi ani donuleeeeeeeee!!! Sa-ti deie domnu' cai putere si stabilitate in curbe,,,,da' inainte de toate sanatate.BAFTA.
|
DON-ule ( ca eu asa te stiu mai bine :D ) La multi ani.... cu Respect... sanatate si fericire...
|
La multi ani , Bogdan ! Tot ce iti doresti sa ti se implineasca !
|
Multumesc mult fratzilor!
Am trecut prin multe impreuna desi sunt printre voi d-abia de-un an! S-au intamplat multe de cand ne cunoastem; bune, rele,..., important este ca suntem inca prieteni si suntem uniti. Va iubesc pe toti si pe toate. Sa-mi traiti cu totii. Sunteti niste grei si imi place viata pe care o ducem zi de zi si seara de seara (la extrem) :peace: Copiii sa Dea Cel de Sus sa creasca si sa se joace ei acolo in camera lor cum stiu ei mai bine. Bafta tuturoooor! Ne vedem pe strazi, la semafoare si peste tooooooooot! Multumesc inc-odata la toata Comunitatea!!! RESPEKT!!! |
LA MULTI ANI DONULE !!! chiar daca nu te cunosc personal :!: ;)
|
la multi ani donule.....la mai multi cai sub capota si tot ce iti mai doresti u;)...
|
deci sa incepem :mrgreen:
-bem ,bem bem bem.... bem .. bem :) -the shoacas clan - nu o iei ma si pe sorta pchiu pchiu :lol: -dane ,tu vrei sa ne suparam ? -moronescu daniel ai nota scazuta la purtare :twisted: Va astept si pe voi sa povestiti ;) Bon am supravietuit si am dus misiunea la capat ;) tu ? :???: |
Frumos , mi-a placut :D
|
Quote:
|
lol....dc mha vrei cu lux de amanunte??:)
|
bem bem bem bem, pentru ca bem bem bem.
|
ati baut?
si noi am sarbatorit mai special ziua lui DOn...dar sambata..clanul VW.. atat va pot spune... dupa multe sticle de whisky, sambata seara, Octavia TDI Cheia-Sacele drumul a fost SHOW>>SHOW>>>SHOW..si dupa aia...duminica FMM si GTI la treaba pe serpentine. f.f. frumos. si drumul de la BV la PL a fost mult prea tare. coloana pe serpentine si dupa aia mers tare in coloana. sa vezi cum depaseam in coloana... ce setiment ai cand te depasesc 15-20 de masini cu 150 - 200 la ora? :))) pe drumul de la cheia? am ajuns si la VTM in Brasov. f. tare frate!! |
frumos...ce pot sa zic :)
|
ma bate gasndul sa pun filmuletzele de la petrecere.....oare ce o sa zica tre si donu?;)
|
Ti-am zis ca nu e cazul. Le trimitem intre noi, ne uitam la ele dar nu e nevoie sa le vada toata lumea.
|
Quote:
Taz Si eu zic la fel ... mai privat asa, intre noi sa ne stim manifestarile :-P |
Quote:
|
aseara pe la 9-10 am trecut prin centru si v-am claxonat. eram cativa... inaintea meau au trecut Golf GTi, FMM, si un anonymous in spatele meu. eram rupti de oboseala, ca opream sa va salut.
|
la ora aia nici nu mai shtiu unde drq eram....am fost pe la omv`km...o fuga la sala....and home......
|
Un weekend de neuitat!
Pacat ca nu imi aduc aminte prea multe :lol: S-a baut grav de tot, s-a macat mult de tot, s-a dansat dementzial (freestyle by Donu' :peace:); asta imi amintesc mai clar, in rest nu stiu cat am baut cu exactitate, cat am fumat, cat am dormit, cat am borat a doua zi. Va spun sincer ca ieri si azi n-am fost la munca..., am stat la recuperare, m-am tarat prin casa de colo pana colo. V-aduceti aminte ca m-a sunat mama la un momentdat si m-a intrebat cat am baut? Ce i-am raspuns? -Nu stiu mama...! :peace: A fost super tare..., T@z-ule, abia astept sa vad filmuletzele..., din cate imi aduc aminte v-am aratat si dorsalul... :lol: The Shoaka's Klan a fost la inaltzime!!! Intodeauna... bem, bem, bem, bem!!! |
ia uite`l mha....traieshte......;;).....si 2 zile de recuperare ....ti`au ajuns bobby`??.....
ia z dak te`ai rekuperat....inseamna k diseara ieshi pe strazi`...:) |
1 Attachment(s)
Quote:
Mergem da? :twisted: :twisted: |
Quote:
|
strangem pe membrii `shoaca's clan` .. si mergem ... ma gandeam eu :???:
|
Quote:
|
Facem o coloana oficiala pana acolo iar cand ajungem poate dam un Burn Out cu gagicile alea. As toci niste cauciuce(Durex) pe ele.:lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning