Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

mike-fullspeed 18-04-10 22:37

Re: Club CIELO

E stramb rau?? se mai poate indrepta sau iti cumperi altul??? ai si PM!

ArG3nT0 18-04-10 23:48

presupun ca potzi sa faci pe casco portbagaju clean...o mica atentie la service si se rezolva tot...Doar traim in romania...

RaZVaN_17_06 19-04-10 06:36

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3290046)
E stramb rau?? se mai poate indrepta sau iti cumperi altul??? ai si PM!

Nu a fost lovit. Mi-a tras cheie pe el presupun sau ceva ascutit.

Si mai erau vreo 5 masini facute praf pe capote.

run4fun 19-04-10 17:16

Daca ai casco cu fransiza nu se merita. :(

RaZVaN_17_06 20-04-10 14:50

Quote:

Originally Posted by run4fun (Post 3292014)
Daca ai casco cu fransiza nu se merita. :(

Din cate stiu, nu este cu franciza.

run4fun 20-04-10 15:02

Atunci linistit il faci pe casco. SI eventual daca vrei clean look poti sa le spui la service sa nu iti lipeasca semnele pe el si sa ti le dea tie. ;) Cine stie. In mod normal cred ca ti le deconteaza si pe alea ca nu ti le mai poate lipi pe alea vechi... sau...

banzay 20-04-10 21:49

Si... sa ai trecut in contract la CASCO ca acopera si fapte de genul asta. Vandalism parca scrie la mine...

ArG3nT0 21-04-10 20:24

depinde la ce firma ai casco...Sa va zic o mica poveste ce am patit eu cu BT casco(Banca transilvania)...eu avand credit auto la cotet...pe toata perioada creditului sunt obligat sa am casco la ei...in decembrie cand am reinoit polita,avand 3 zgarieturi pe usa stg spate destule de urate 3-4 cm dar adanci pana la tabla...ii zic agentului nene cum fac si eu usa asta...Iar el imi zice 2 variante ori sa o lovesc si putin sa zic ca am gasito lovita-n parcare ori vandalism....Eu am zis ca mai bine este cu vandalismu fara sa ma intteresez...Si marele agent imi spune ca in cazul vandalismului daca nu se constata ca vandalismul nu a fost facut cu intentie...Eu il intreb cum adica vandalism fara intentie :O:O:O...el imi explica ca daca se constata ca persoana care a trecut pe langa masina si a facut dungile in valuri...si se ajunge la concluzia ca era bolnava de parkison,etc...boli cronice in care nu-si poate controla corpul se despagubeste...DAR daca dungile sunt drepte sau scris pe masina,adica vandalism ce inteleg eu nu se despagubeste...:O:O:O...si i-am spus atunci imi pun nepotu sa-mi faca niste valuri pe masina sa o vopsesc si eu la vara...si a inceput sa rada...deci am ramas puffff.|

RaZVaN_17_06 21-04-10 20:47

Ca in Romania, orice scuza sa scape ei bazma curata cu $$$ in buzunar din asigurarea ta.
Eu am casco de 3 ani, si s-a spart odata parbrizul, o luna s-au "cacat" pe ei sa achite 4 milioane si eu le-am dat de 10 ori mai mult in 3 ani.

mike-fullspeed 22-04-10 06:28

E greseala ta! Cielo nu e o masina la care trebuie sa ia casco... sunt piesele destul de ieftine + ca nu vezi ca nu prea se platesc daunele... fac pariu ca daca puneai banii pe casco deo-parte iti mai luai alt Cielo sh.... :)

run4fun 22-04-10 08:02

Da. Cata dreptate. SI eu am casco full din 2003 si nu am avut nici un eveniment bagat pe casco. Dar nu se stie niciodata. Atunci cand nu ai se intapla....

RaZVaN_17_06 22-04-10 08:54

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3299916)
E greseala ta! Cielo nu e o masina la care trebuie sa ia casco... sunt piesele destul de ieftine + ca nu vezi ca nu prea se platesc daunele... fac pariu ca daca puneai banii pe casco deo-parte iti mai luai alt Cielo sh.... :)

Eu am fost obligat sa am casco.
Sincer mi se pare cea mai mare prostie casco.
Daca e sa ai parte de paguba mare pai nu mai are rost sa o faci si oricum o repara la service sub orice critica si dupa nu stiu cate luni.

banzay 22-04-10 16:26

Heeee... daca stau sa ma gandesc la ambele masini am avut casco si de cand am permis nu l-am folosit vreodata. Dar tata... cred ca a scos valoarea casco-ului platit cel putin de 2 ori :D Toate masinile care le-a avut le-a pleznit mai mult sau mai usor. Vad ca de uratzenia de albea de o are acum nu a atins-o :D Si incearca acum sa mi-o plaseze mie, dar nici o sansa :P

Mugurel_YCV 29-04-10 22:28

ba fratilor de unde iau si o prelungire de bara fata :D

ArG3nT0 30-04-10 11:48

cauta si tu la magazinele cu accesorii auto...daca ai timp si poti da o fuga intr-un wekend la bucale.te duci in "marele" targ vitan si gasesti ce vrei pe acolo...
PS: sa fii bisnitar ca ei sa te targuiesti la pret ca altfel il platesti d 2 ori obiectu cumparat ;)

fashionboy01 30-04-10 17:44

dezmembrez cielo 97 coreea.+butelie gpl
motor functioneaza impecabil 1000 lei
Cutie manuala 500 lei
electromotor 200 lei
alternator 300 lei
caseta directie+tot chitul(servo) 300 lei
Planetare 100 lei buc
radiator 250 lei
Geamuri fata + spate + cele mici dp spate fata 90 lei buc spate 75 cele mici 40
Geamurile electrice doar macaralele 100 lei buc + buton
Usa fata sofer + pasager 200 lei buc
Usi spate 130 lei buc dar trebuie indreptate umpic
fetele de usi 100 euro toate
Amortizoare 70 lei buc
Arcuri 70 lei buc
Pompa benzina 90 lei
Scaune 110 lei
Bancheta 200 lei
Volan 80 lei
Bordul TOT 250 lei
Instalatie electrica pret discutabil
Computer Bord 300 lei
+ diverse piese
Jante tabla 14" + cauciucuri aproape noi 450 lei toate
Vand actele separat + caroserie pt recarosare cu gpl omologat 200 euro
PRETURILE SUNT USOR DISCUTABILE
pt mai multe detalii 07666 744 25

ALEX_BZN 30-04-10 23:13

man cred ca glumesti cu unele preturi, eu oricum nu cumpar ca sunt adeptul pieselor noi, de ex un amortizor nou e 120 lei si tu vrei 70 pe el, o pompa de benzina e 150 lei si tot asa.....nu ma bag aiurea dar sfatul meu ca sa le dai mai repede mai rectifica preturile.

ing3r 01-05-10 00:02

De ex. eu am luat 2 amortizoare sport super ca lumea cu 250 lei noi! Mai tari si mai scurte ...Deci 70 lei pe amortizor va da doar un necunoscator!

huge 01-05-10 01:00

Quote:

Originally Posted by fashionboy01 (Post 3323601)
dezmembrez cielo 97 coreea.+butelie gpl
motor functioneaza impecabil 1000 lei
Cutie manuala 500 lei
electromotor 200 lei
alternator 300 lei
caseta directie+tot chitul(servo) 300 lei
Planetare 100 lei buc
radiator 250 lei
Geamuri fata + spate + cele mici dp spate fata 90 lei buc spate 75 cele mici 40
Geamurile electrice doar macaralele 100 lei buc + buton
Usa fata sofer + pasager 200 lei buc
Usi spate 130 lei buc dar trebuie indreptate umpic
fetele de usi 100 euro toate
Amortizoare 70 lei buc
Arcuri 70 lei buc
Pompa benzina 90 lei
Scaune 110 lei
Bancheta 200 lei
Volan 80 lei
Bordul TOT 250 lei
Instalatie electrica pret discutabil
Computer Bord 300 lei
+ diverse piese
Jante tabla 14" + cauciucuri aproape noi 450 lei toate
Vand actele separat + caroserie pt recarosare cu gpl omologat 200 euro
PRETURILE SUNT USOR DISCUTABILE
pt mai multe detalii 07666 744 25

salut ma intereseaza ansamblul stergaatoare!ms

mike-fullspeed 01-05-10 07:34

Lasati amortizoarele, dar uitati-va cat cere pe fete de usi: 100 euro! :)) volanul 80 lei! :)) Eu am luat cu 20 lei din ala cu air-bag! Am vazut anunti si la vanzari dar nu m-am bagat ca sa nu ii stric omului anuntu! :D

AdrianSB 01-05-10 07:56

Quote:

Originally Posted by Mugurel_YCV (Post 3321766)
ba fratilor de unde iau si o prelungire de bara fata :D

de pe auto-styling.ro au cateva modele

banzay 01-05-10 09:19

Ce suspensie sport o fi asta?

https://img77.imageshack.us/img77/4678/img1382jt5.jpg

Snapy_xxl 01-05-10 09:27

Sport Offroad :lol:

ArG3nT0 01-05-10 13:48

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3324660)

cred ca are arcuri de tractor =)))

ALEX_BZN 01-05-10 17:40

e pachetul de drumuri grele:)))

Mugurel_YCV 02-05-10 21:40

ms ptr sfat ;)

banzay 02-05-10 22:10

Ca sa raspund in aceeasi maniera usor ironica: cu placere :D

Glumesc... nu ai ce sa gasesti la noi pt cielo prelungire sa o prinzi cu clipsuri si alte chestii de genul direct peste cea originala.

Totusi o varianta ar fi cea de opel astra G care o 'intinzi' un pic. Alta varianta ar fi sa iti faci custom din fibra de sticla...

Mugurel_YCV 02-05-10 22:20

nu cred ca ar da bn ... mia zis cnv care sa mai ocupa cu deastea sa ma duc la dezmembrairi sa cau o bara si sa ii iau buza aceea de sub proiectoare si sa o pun invers ,am si vazut la cnv in oras si da bn tare adica decat deloc se vede putin mai frm :P. u ce zici?

IONUTZje 02-05-10 22:28

Salut baieti.Am o intrebare.Ce arcuri se potrivesc pe fata la cielo ? Dar sa nu fie sport.As vrea sa o mai cobor cam 3 cm

mike-fullspeed 02-05-10 22:29

exclus! Pai ce faci, lama de dat zapada?se va cunoaste si nu ii sta bine!

banzay 02-05-10 22:35

Sincer, mie nu imi plac prelungirile de nici un fel. Masina imi place sa cred ca o las jos din arcuri nu din bodykit. Dar asta nu inseamna ca eu am dreptate sau ca eu am simtul estetic cel mai bine dezvoltat. Fiecare cum ii place si asta nu prea se comenteaza.

Intreba cineva de arcuri sa o lase 3 cm. Arcuri de kadett gsi asa am eu si a lasat-o vreo 4 cm. Si nici nu sunt foarte foarte tari si nici masina nu e joasa sa dau cu ea de pamant.

tiolik 02-05-10 22:57

salut baieti;
am si eu 3 probleme zic eu destul de grave insa nu stiu exact ce se intampla:
1 dupa 60-70 km/h pe partea dreapta fata incepe sa fluiere/huruie roata, sa fie plachetii, nu sh ce este, de infranat nu-mi infraneaza roata dar nu sh ce are de face asa
2 pe dreapta spate daca apas cu piciorul pe roata in partea de sus face de parca ar avea prezoanele desfacute dar sunt bine stranse, iar in mers imi fuleaza sa fie rulmentul ?
3 frana de mana tine la al 3lea dinte dar daca o las in panta merge la vale fara probleme, de strans nu cred ca mai are rost sa o strang cred ca trebuie sa schimb sabotii ?
daca cineva a mai avut problemele astea sa imi dea si mie ceva sfaturi ce am de facut?

eu am luat carnetul acum 3 zile si am mers putin cu masina dar deja mam speriat desi tata merge cu ea asa de multa vreme pt ca nu prea are grija de ea

banzay 02-05-10 23:12

Felicitari pt carnet! Sa dea D-zeu sa fii pazit si sa lipseasca accidentele!

tiolik 02-05-10 23:14

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3328164)
Felicitari pt carnet! Sa dea D-zeu sa fii pazit si sa lipseasca accidentele!

multumesc sa dea dumnezeu sa nu fie probleme

ArG3nT0 02-05-10 23:46

Quote:

Originally Posted by tiolik (Post 3328102)
salut baieti;
1 dupa 60-70 km/h pe partea dreapta fata incepe sa fluiere/huruie roata, sa fie plachetii, nu sh ce este, de infranat nu-mi infraneaza roata dar nu sh ce are de face asa
2 pe dreapta spate daca apas cu piciorul pe roata in partea de sus face de parca ar avea prezoanele desfacute dar sunt bine stranse, iar in mers imi fuleaza sa fie rulmentul ?
3 frana de mana tine la al 3lea dinte dar daca o las in panta merge la vale fara probleme, de strans nu cred ca mai are rost sa o strang cred ca trebuie sa schimb sabotii ?
daca cineva a mai avut problemele astea sa imi dea si mie ceva sfaturi ce am de facut?

eu am luat carnetul acum 3 zile si am mers putin cu masina dar deja mam speriat desi tata merge cu ea asa de multa vreme pt ca nu prea are grija de ea

pai sa incepem cu 1 :)(ktzi km are masina?)
-rulmentul incearca prima oara...dak o sa pui rulmentul si o sa faca la fel inseamna ca este dus butucu...daca o sa schimbi si butucul si o sa faca la fel unde bagi rulmentul inseamna ca s-a "olarit" si-l scuipa afara...deci o alta fuzeta....
2...poate nu este strans bine rulmentul sau piulita de la tabmur....
3...sabotii se cam schimba pe la 100.000 km depinde dupa caz....verifica-i si mai strangi putin frana de mana...;)
...Felicitari pt permis...si sa-l stapanesti sanatos si sa nu-l scoti prea des la aer ca nu-i face bine ;)

huge 03-05-10 21:02

Quote:

Originally Posted by tiolik (Post 3328102)
salut baieti;

mie mi s a int la fel cu frana de mana si i am schimbat sabotii care erau in stare super buna(nu a fost d ela saboti),asa ca a trebuit sa i schimb cablul de la frana de mana.mentionez ca pe cel vechi l am strans de l am inebunit inainte de a fi schimbat.dar cel mai bine ar fi sa o duci la un service si sa verifici!Felicitari pt carnet!

B62ZIW 03-05-10 23:09

Salut baieti... as avea nevoie de un sfat de la oameni mai priceputi k mine... am un Cielo 96 si din cauza ca mi s-a blocat frana pe o roata din cauza etrierului ruginit (foarte vechi - cred ca era cel original), am decis sa schimb cam tot sistemul de franare...
Ma poate ajuta cineva cu nishte sfaturi... din discutii am inteles ca pot pune etrier de EXECUTIV, chiar daca sunt mai mari se potrivesc si tine si mai bine (fiind si placutele mai late) - este adevarat sau este doar o aberatie...
Orice alt sfat este binevenit referitor la sistemul de franare... marci, produse chiar si magazinul de unde as putea achizitiona ceva de calitate...
Multumesc

ALEX_BZN 04-05-10 00:53

mai la executive e altceva, fiecare placuta e facuta pentru un anume disc, tu o sa lasi discu de frana mic cu placute mai mari( ca asa sunt cele de executive)....eu nu cred ca e treaba buna decat daca schimbi si discurile de la un executive, nu decat etrieru si placutele.

run4fun 04-05-10 07:17

Se poate modifica dar trebuie sa iti pui roti pe 14' ca nu incape etrierul, trebuie sa pui discuri ca la executive ventilate, placute si nu sunt sigur daca nu mai trebuie si alte modificari acolo ca sa se potriveasca discul. Mai bine cureti etierul tau, schimbi placutele daca e cazul si ai sa rami uimit de ce frane o sa ai.

mike-fullspeed 04-05-10 07:54

Quote:

Originally Posted by B62ZIW (Post 3331222)
Salut baieti... as avea nevoie de un sfat de la oameni mai priceputi k mine... am un Cielo 96 si din cauza ca mi s-a blocat frana pe o roata din cauza etrierului ruginit (foarte vechi - cred ca era cel original), am decis sa schimb cam tot sistemul de franare...
Ma poate ajuta cineva cu nishte sfaturi... din discutii am inteles ca pot pune etrier de EXECUTIV, chiar daca sunt mai mari se potrivesc si tine si mai bine (fiind si placutele mai late) - este adevarat sau este doar o aberatie...
Orice alt sfat este binevenit referitor la sistemul de franare... marci, produse chiar si magazinul de unde as putea achizitiona ceva de calitate...
Multumesc

Frane de Espero (discuri + etrieri) + roti pe 14''. Si pe spate pui punte cu discuri si ai terminat problema!

All times are GMT +2. The time now is 23:43.

- Copyright 2026 4Tuning