![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
1 Attachment(s)
un hummer limuzina vazut pe la codri pascanilor!noroc ca eram cu camera in mana si eram cu 1 min inainte am coborat din masina8)
|
scz am mai fk o greselutza da na!era cu numere de germania atat am reusit sa o prind!
|
romania este o tara unde gasesti 90% din masinile din lumea asta lol si romanii sunt amarati ....si altiii mor de foame...
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Din categoria "Romanii si masinile lor..." am observat acu' vreo doua saptamani un Rolls-Royce. Nimic neobisnuit, daca n-ar fi fost vorba de un model pe care-l stiam doar concept-car. Este vorba de 100EX, care - ulterior am aflat - s-a transformat in modelul de serie Drophead Coupe. Masina cu pricina - care are niste dimensiuni respectabile - isi face veacul in zona Pta. Dorobantilor - Str. Paris - Pta. Victoriei.
Din pacate nu i-am putut face poze fiind mult prea ocupat cu traficul infernal din acea zona in jurul orelor 18:00-19:00 (cunoscatorii stiu despre ce vorbesc). |
Quote:
|
1 Attachment(s)
In p-ta Amzei zilele trecute
|
2 Attachment(s)
am gasit poze pe www.seriouswheels.com si dupa ce scrie pe reclama aia cred ca e facuta in romania sedinta foto.
|
1 Attachment(s)
da,in bucuresti sunt facute pozele
|
scz de off topic:iar imi da eroare cand vreau sa pun poze mai mult ca sigur din cauza calcului meu,,,aveam cu un viper din iasi si un z4 se merita sa le mai pun...adik sa dau la unu sa puna...alea alea?scz inka odata
|
Quote:
|
nu am stiut unde sa o incadrez exact...dar daca ei zic ca e exotic, o pun aici. Cititi si descierea.
http://67.19.177.10/newphotos/exotic...070624_001.jpg Car: 2006 Porsche Cayenne Turbo S Description: Owner of the Porsche had an argument with the bouncers of a nearby sports bar. The bouncers took a few baseball bats and showed the guy what they thought of his car. Location: Timisoara, Romania |
2 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
cateva si de la mine !! :lol: :twisted: :idea:
|
1 Attachment(s)
Sa revenim on topic,o 'amărātă de limuzină' :D
|
2 Attachment(s)
Pozele sunt de kko,imi cer scuze pt calitatea lor...dar asa o masina...pfaaaaaaiiii!Asta da limuzina!
|
1 Attachment(s)
scuze ca nu am puso din prima
|
17 Attachment(s)
frate ......asa ceva numai in romania se poate vedea da .....:!: :rolleyes2
sincer ...cred ca e ceva dubios cu SLR asta .... ERA PLIN DE GAINAT:???: :lol: 8) plus alte cateva masini ''mioritice'' sa spunem |
1 Attachment(s)
un wrx frumos :evil:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Si e si un lincoln si un mustang si un S6,nu A6 cu kit S-line!(ca sa nu zici ca si asta e un e-klasse facut sa arate ca un S6) |
scz de off-topic si pentru ca am postat asa ...inca o dovada ;)
http://www.orlandoonestoptransportat...es/phantom.jpg |
1 Attachment(s)
daca rollsu asta super strech este nou si pare nou, mai este si mai mare decat aceasta din poza care e mai mica si veche ...calculati cat a costat ....:rolleyes2
|
din punctul meu de vedere aia e o limuzina lincoln cu bot si cur de rolls:)
|
stiu despre ce e vorba , nu e rolls pe bune , se si vede, si daca privizi atent jantele , nu sunt de RR , ci niste croame ordinare...iar acel "S6"e 3.0 TDI:)),iti spun sigur ca stiu masina . Oricum arata bine acea limo.
|
1 Attachment(s)
:D
(caractere) |
Quote:
eu stau si ma gandesc cum a iesit soferul din masina :lol:...prin dreapta...dar a avut loc sa sara pe locul din dreapta?:) |
Quote:
|
A aparut la noi ML BRABUS Widestar...nu vreau sa dezvalui identitatea proprietarului dar cred ca se stie cine e...
Ia sa vedem cine pozeaza primu'... :D |
oare baldescu
|
6 Attachment(s)
Noul Fiat 500 pe strazile noastre
|
Quote:
|
ba eu am pus poze cu lincoln si un Z4 undes pozele?voi stergeti tot ....chiar tot!stergeti si voi ce e inutil dar nu pozele cred ca ala care face asta se plictiseste...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
"Chestia" asta a venit sa-si vulcanizeze o roata. Eu faceam acelasi lucru, plin de nervi, dar cand am vazut ca se-ntampla si la case mai mari, mi-era drag ca am Matiz :D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
ceva de prin Cluj.....( poze facute de mine, altele luate din sectiunea Clujului si din ziarul Clujeanul )
|
4 Attachment(s)
Porsche GEMBALLA 911 Turbo CERAMIC BRAKES CHRONO Category: Sports car / coupe
EUR 179.900 Data: second-hand vehicle, 13.000 km, 478 kW (650 PS), petrol, Manual gearbox, Euro 4, Initial registration date: 06/06, Auto. A/C, white, 2/3 Doors Extras: ABS, ESP, Park distance control system, 4-wheel drive, Central locking, Immobiliser, Leather interior, Alloy rims, Navigation system, Heated seats, Electric windows, Xenon headlights Description: GEMBALLA 550 GT2 ETERIOR KIT,LEATHER EXCLUSIV WEIS,LSD,CHROME'20,CARBON LOOK INTERIOR,NAVI-CD-MP3-BOSE,ALCANTARA DACH ,TUNING DEMO CAR,THE PICTURES ARE REAL! asta era interesant;) |
Pe asta cred ca o stie toata lumea :)
O bijuterie de masina :) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning