![]() |
Re: Club TICO
Imi poate spune si mie cine stie daca se poate adapta usor vreo suspensie sport pe Tico? Vreau sa il mai cobor vreo cativa centimetri si totusi nu am prea multa incredere in taiatul arcurilor. Ce ma sfatuiti? Cei care au taiat arcurile, cum se comporta dupa? Cate spire trebuiesc taiate?
|
Quote:
|
De comprimat arcurile stiu cum si ma descurc, dar cu amortizoarele imi poti da mai multe detalii de unde sa le tai si cum sa le intaresc? Tu ai facut asa ceva la a ta sau la alta?
|
Quote:
|
Din pacate sunt din Botosani, nu am cum sa ajung la el... Am si eu prieteni mecanici pe aici si cred ca am sa vorbesc cu ei sa vad ce parere au.
In legatura cu arcurile, nu exista riscul sa crape mai usor? Un prieten a comprimat niste arcuri de Aro pt un e30 si au cedat a doua zi. |
Quote:
Ideal ar fii incalzite la temperatura mare bagate intr-o presa iar apoi scufundate in baie de ulei, nu stiu sigur daca acesta e tot procesul dar in principiu asa se face. |
subwoofere
1 Attachment(s)
cateva sub-uri ,150 ron buc
|
1 Attachment(s)
INTALNIRE CLUB TICO PLOIESTI 2 martie 2012,ORA 20:30,ZONA VEST PARCAREA BILLA-ALTEX.ASTEPTAM TOTI POSESORII SI PASIONATII DE TICO.SE VOR ABORDA SUBIECTE INTERESANTE....:D:D
|
Re: subwoofere
Quote:
|
Re: subwoofere
7 Attachment(s)
Quote:
diam dif. 25 cm , 100w RMS, lungimea cutiei 32cm, latimea 35 cm si inaltime 31 cm ; mai am pe cel din dreapta jos, Ravemaster,diam dif. 25cm,diam sub 29cm, lungime 44cm, wataj nu scrie pe el dar am gasit p site 180w RMS ; mai este o cutie trapezoidala care nu stiu ce firma este sau ce wataj are dar am vazut identic PYLE (posibil sa fie pyle) , diam dif. 25cm, lungimea cutiei 50cm, latimea 33cm , inaltimea34, este probat pe o statie si se aude foarte bine, se auzea la fel de bine ca un Blaupunkt. Am sa atasez niste poze si niste link-uri cu info despre produse, plus ce mai am ,daca vrei sa vb nr meu este: 0724537523 numai bine! http://www.mivoc.com/homepage/de/pro...=Einzelchassis |
salut...stie cineva sa imi explice cum sa schimb macaraua de la geam pe partea dreapta?M-am gandit sa imi bag eu nasu',da mi-e ca nu mai stiu sa fac la loc ce demontez si fac o buba mai mare decat este :)multumesc anticipat.
|
Quote:
|
merci frumos.mi-ai fost de ajutor.cred ca maine ma apuc de treaba:D O sa pun si eu poze cu "batranica" mea:) mai o parere...mai o maslina ceva...poate o fac mai frumoasa...in limita finantelor.dar pana la infrumusetare tre' sa o fac sa mearga ceas :)ceasuri cu plasma sub 130 ron gasesc?sau cam asta e pretul?
|
Ce de activitate :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Nu se compara... plus ca tu ai putea sa faci o treaba mult mai buna cu bordul ala, sa-l iluminezi din spate, cu alte cadrane. Dar probabil te-ar costa cat o plasma si nu se merita.
|
Quote:
Eu ma multumesc si cu atat, mai puternic nu vreau pentru ca ma delanjeza la condus, pot experimenta eu cu smd-uri dar nu vad rostul:) |
ce DANY ,mai dai si tu samn de viata:lol:
|
Quote:
Am revenit am renuntat la amanta( Ford) sau ea a renuntat la mine, si cum acu am mai mult timp liber ma pun pe Tico sa il readuc cat mai aproape de perfectiune:) |
La care Ford ma ai renuntat? :lol: La ala de la firma? :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Merci |
Quote:
|
Gasesti banda cu leduri smd, cam 30-40 lei pt 1 m, iti ajunge sa faci 10 borduri ;) O poti mula cerc si sa o pui in jurul cadranelor, pt fiecare cadran in parte.
Nu am desfacut pana acum nici un bord de Tico ca sa spun sigur cum ar fi bine... dar imi dau si eu cu parerea :) |
Quote:
IO NU CRED CA ATI CERUT BANI SI VAM REFUZAT . |
1 Attachment(s)
o poza https://forum.4tuning.ro/images/attach/jpg.gifratacita prin tlf.
|
Quote:
|
nu sunt ma intrusi,este unclesam cu matiz,si musafiri ,care au vrut sa fie cu noi
la CHEIA |
1 Attachment(s)
Offf road:)))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
o parere despre incercarea mea de a schimba bordul???? |
Quote:
|
Quote:
pentru moment colant...NEXT serigrafie |
Eu i-as fi pus liniute rosii doar la 60, 95 si 140 :))
|
Ma ai de client. Vreau si eu unul pe fond negru, fara scrisul Tico si cu cifrele drepte, nu inclinate.
Cat costa, dau. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
intilnirea de lhttps://forum.4tuning.ro/images/attach/jpg.gifa BILLA ploiesti ,de vineri 2 martie
|
Quote:
frumos vali cand o sa se mai incalzeasca poate o sa venim si noi din buc acolo:D https://anunturi-auto.4tuning.ro/maga...-119238-1.html |
sunteti bine veniti, cu cea mai mare placere ,ai ales ca locatia e linga- centura de vest DN1
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning