![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
1 Attachment(s)
mai are cinva masina asta?? dak o are cnv il rog sa o urce
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
are cineva motor de bmw M20 ??? :D
|
Bravo tuturor felicitari.....revin si eu deseara cu cv masina:D:D un BMW cred:)
|
9 Attachment(s)
Luati si de la mine cateva masini
BMW M3 GTR Seat Leon Audi S4 |
salut tuturor sunt nou pe aici si as vrea si eu cateva masini sa un site de unde pot sa le descarc am gasit cateva toto pe forum dar nu erau pt varianta mea..mie imi trebuie pt LE2mwm si niste jenti si unde le pot pune am sa pun si eu cateva masini da mai acus:D bafta:D:D
|
Quote:
http://slrr-mods.com/ la le2mwm merg toate masinile. masinile le bagi in: Street Legal Racing\cars\racers, si jentile in: Street Legal Racing\parts |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Bmw 760 :P
|
Merge ... Asta seara ma apuc sa imi fac scoru la competie
|
4 Attachment(s)
si dupa cum ziceam mai sus...uite si masina:D:D
BMW-535i [E34] |
Quote:
|
Baieti, nu stiti este vreun pack ceva sau vreo chestie pentru Hidraulics?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
salut all fratzilor ma mai cunoasteti :P dea bea astept sa imi iau placa de baza sa mai mai joc dar pana atunci ma multumesc cu 2.2.1 mwm dak are cnv un site de unde sa-l scot :) plz si le2mwm plz PS:Robi dak stiu io bn 2.2.1mwm are suspensii de hidraulics stock si chiar merg :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
@Robicutz: Omule nu vreau sa fac off`topic, dar tu esti prea exagerat, ai 2 post`uri unu la 22:00 iar altu la 22:01, prea de tot incearca sa dai un EDIT data viitoare !
#spiritualDARY2: UITE AICI :!: |
Quote:
|
butoanele erau
I O U I sau K L K J Numai stiu :) |
Quote:
|
am si eu o intrebare , de ce cand bag 2.2.1 - 2.2.1 mwm - 2.2.1 LE2Mwm final ... cand intru in joc ... nu imi apare meniul .... ramane blocat la poza aia si canta melodia .... dar nu apare meniu ....
|
am si eu o problema cu jocul meu!
nu pot adauga mod-uri. cand bag o masina imi da crash cand incerc sa intru in joc :-?? aveti vreo idee de la ce poate fi? eu zic ca sarputea sa fie d la pach (2.3.0) pentru ca am copiat fisier cu fisier in folderul jocului pt ca altfel nu l-am gasit decat arhiva! |
Quote:
Quote:
|
nu este eroare ... nu da nici un fel de eroare , doar cand intru in joc imi apare o imagine neagra si se aud sunetele alea de inceput dau esc de 2 ori si imi apare poza aia de la joc si incepe melodia si asa ramane .... de bagat l-am bagat bine .... acum nust ....
|
Quote:
|
poti pune patchul LE2mwm?? te rog
Deci instalez jocu il aduc la versiunea 2.21 dupa care aduag 2.21 mwm si dupa aia asta care til cer eu da? |
1 Attachment(s)
Quote:
Ai aici si LE2mwm ;) |
zi-mi daca in momentu cand am instalat jocu stock , trebuie sa ii bag toate pack alea de la 1.1.4 1.1.8 ..... etc pana la 2.2.1 ???? ca eu ii bag decat ala 2.0.0 - 2.2.1 si pe urma 2.2.1 mwm ....
|
Quote:
|
tu ai pach-urile alea ... ? de la 1.1.4 sau cat e ???? punele si tu aici plz ... sau stii vre-un site de unde pot sa le iau ...
|
Poftim
Nu vrea sa le ia,fac din nou upload |
mai bn uite aici toate patchurile http://street-legal-mods.com/list-dlslpatch.xml
|
hai ca le iau de pe site , mersi mult
ps: moama trebuie sa stau cate 500 sec la fiecare..... |
Quote:
|
cum pot face si eu poze in joc si sa le pun pe forum?:D
|
Poti face poze cu butonul print screen de pe tastatura, si paste in paint, sau din joc cu F12(dar se salveaza in .tga si iti trebuie photoshop sau DDS converter ca sa le faci .jpeg) si ca sa le pui pe forum, ai butonul Go advanced si gasesti pe undeva pe acolo manage atachements - dai browse selectezi poza care vrei si pe urma dai upload :)
Bafta :) |
Cand esti in jok meri sa te plimbi cu maisna apesi TAB sati dispara OSD adica unde scrie km si apesi f12 daca vrei sa pui joku pe pauza apesi 3 si faci poza cu f12 .... pozele le gasesti in folderuil jocului unde este screenshots!:D:-P:!:
|
@PlayerSud - pentru 221 mwm apesi 3 da pentru 230le trebuie sa apesi numpad 0 parca, numai stiu sigur ca nu am mai jucat de mult 230le :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning