![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
are chiar 18 sau 19 ani :)))...e primita cadou..da bacu anu asta.ingrid o cheama :P
|
fiecare cu posibilitatile lui :) mai e una la fel dar e alb perla 05.aln .330 caluti :D
|
Dar, ce spuneti de pustoaica aia de 18-19 ani care conduce un S Class negru, nu retin numarul, si care mai mult de 1.50m nu are de abia o vezi de volan? Masina este aproape mereu "parcata" in fata la El Unico. S-o vedeti pe aia cum impinge cu doua maini de potiera.
|
bashini , penibil...
|
Quote:
|
..."cartzi de vizita cu un simplu nume" bazati pe smekeria parintilor nu pe muschii lor ...
|
partea nasoala nu e ca le cumpara masini de 100 200 de mi , nici ca n-au muncit deloc pentru masinile alea , ca sa fim sinceri nu stiu cati dintre noi nu si-ar dori sa le dea parintii bani sa-si cumpere ce masina vor ei ..... partea gretoasa e ca la majoritatea li sa urcat smecheria la cap , sufera aiurea , sunt undeva peste noi .... si iar o parte penibila e ca unii/unele isi cumpara masini care nu au nici o treaba cu ei/ele , de exemplu dita mai Sclass-u pentru o pitzipoanca de 1.50 mi se pare chiar penibil....
|
aiurea rau barfele astea ale voastre :)))))))) in locul vostru m-as multumi cu ce mi s-a oferit decat sa stau sa barfesc in halul asta ;) sunt unii care nici macar o dacie nu au si pe ei nu ii aude lumea sa se planga dar deh :)))) invidia asta of of of
|
nu e vb`a de invidie ;) e vb ca nu au stres ca noi ...sa ne platim rata in fiecare luna ...chiar si la o amarata de dacie ...altii muncesc pt ce au ....altii .... dau din gura doar :))
|
sa nu uitam de draguta:D:D care patruleza cu ditamai VIPER-ul prin oras.....
|
sau H3-ul ala rosu , era sa dea peste mine blonda :))))
hai ca nu e cine stie ce super masina.... dar oricum :P |
dar de Bentley cu blonda la volan ce ziceti?
|
asa sunt o groaza da le cresc gradele cu fiecare barfa a noastra legata de ei asa ca hai sa nu-i mai avansam in grad felicitari lor sau parintilor lor si gata
|
da pe porcu cu loganul l-a vazut cineva? :))))))
|
absolut nimeni cine e ala ?? tot un copil de bani gata??
|
Quote:
|
Daca tot va dati cu parerea despre x si y ca sunt soferi de masini bengoase, amintiti-va ca majoritatea dintre voi le au cumparate tot de mamica sau taticu'... ii numeri pe degete pe cei ce si-au luat masina din banii lor (ma refer la cei de pe forum, in special cei in varsta de ~20 de ani).
Va deranjeaza ca blonda 'z' conduce un bolid si voi nu? De unde stiti ca are figuri in cap? Va asteptati sa vina la voi sa intinda mana, sa va compatimeasca pe motiv ca voi aveti Matiz sau Trabant? Sa va cedeze prioritatea ca sa vedeti voi ca n-are figuri? Sa va plateasca rata la Geely? Sau ce?? Indiferent cum au obtinut masina sau doar privilegiul de a o conduce, e problema lor, bafta lor sau munca lor (ca pana la urma - unde e cazul -chiar si blow-job-ul e tot o munca, doar ca unele fete primesc la schimb ....... flori, bomboane si plimbari romantice in parc, iar altele masini de lux etc. :lol:). Dar deh, asa suntem noi romanii... ca-n vorba aia cu vulpea si strugurii. Quote:
|
la pahar da sincer si eu platesc la rata nu e pe numele meu da si eu dau bani la rata la "bolidul" pe care il conduc si bag bani in ea revizii etc pana mea poate intro zi vii si u pe la mine sa crestem niste grade in pahar
|
Honda Rune In constanta cu numere de state .. superba !!! cand am vaut-o mi-au cazut falcile .. WOW
niste specificatii tehnice ... SPECICATIONS 2004 Honda Rune Designation: NRX1800 Suggested base price: $25,499, $26,999 as tested Standard color: Black, blue, maroon Standard warranty: 36 months, unlimited miles ENGINE & DRIVETRAIN Type: Liquid-cooled, horizontally opposed six Valve arrangement: SOHC, two valves per cylinder Displacement, bore x stroke: 1832cc, 74 x 71mm Compression ratio: 9.8:1 Carburetion: PGM-FI Lubrication: Semi-dry sump Transmission: 5 speeds, multiplate clutch Final drive: Shaft CHASSIS Wet weight: 888 lbs. GVWR: 1153 lbs. Seat height: 27.2 in. Inseam equivalent: 31.8 in. Wheelbase: 68.9 in. Overall length: 100.7 in. Rake/trail: 29 degrees / 4.9 in. Front tire: 150/60R-18 tubeless radial Rear tire: 180/55R-17 tubeless radial Front suspension: Trailing bottom-link; 3.9 in. travel Rear suspension: Pro-Link single damper; 3.9 in. travel Front brake: 2, double-action three-piston caliper, 13.0-in. discs Rear brake: Double-action two piston caliper, 13.2-in. disc Fuel capacity: 6.2 gal. Handlebar width: 33.6 in. Forward lighting: Triangular (7-in. max width), dual-bulb headlight, position lights Taillight: Dual LEDs, license plate light Instruments: Digital speedometer, odometer, dual trip meters, fuel level indicator; lights for high beam, neutral, turn signals, engine heat PERFORMANCE Fuel mileage: 30-36 mpg; 34.0-mpg average Average range: 204.6 miles Horsepower: 90.6 @ 5250 rpm Torque: 110.9 ft.-lbs. @ 2500 rpm 60-80-mph acceleration: 5.20 sec. Quarter-mile acceleration: 12.42 @ 107.23 |
Motoare .... booooorrrrriiiinnnggg :) profit maxim pt pompe funebre si aici nu puteti contrazice.
|
Quote:
Mor zmeii, indiferent că au volan sau ghidon, iar de ghinion, şi mergând pe jos pe trotuar poţi fi găsit... |
aualeuuu si tu ? parerile sunt impartite , eu din pacate am spatele cicatrizat pe toata viata fara sa fie conducatorul zmeu , ci un idiot care traversa strada , nu mai vreau :)
|
psycho nu ma pricep , dar asa ceva parca am vazut destul de des prin fata pe la pizzico si asta anu trecut , ma insel cumva?
|
Este de anul trecut in oras motorul, era la GMD in parc...vreo 30.000 parca pretul.
|
vezi ma psycho ti-am zis sa mai scoti capu din barlog , da tu nu nu stai si tragi de fiare ca sa te placa pitipoancele :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu zilele trecute am vazut-o pe strada :D
|
da motoru ala nu e de fuga. e un tourer si e destul de robust si sigur, iar pentru un pasionat nu cred ca e asa interesant daca isi ia audi sau stiu eu ce limuzina.
|
am vazut dupa amiaza un skyline GTR negru in mamaia ,masina e criminala , sare in ochi oricum numai ptr cunoscatori:)
|
u chiar in momentu knd ai postat te uitai la nissan nu??=)) abea astepti sa vezi cine e proprietarul??....... k sa ce=))....... da Doamne sinapse k branza mancam
tu unde ai invatat sa scrii ? pe mess ? acest forum nu accepta limbajul asta. Data viitoare nu mai trec cu vederea. |
1 Attachment(s)
ca sa mai inveselim putin atmosfera va dau sa vedeti cine patruleaza mai nou prin constanta.scuzati calitatea pozei dar ma prapadeam de ras
|
SMF invata gramatica si apoi da-o pe clisee
|
Quote:
|
Romania Boat Show
De Azi pana duminica 15 lei intrarea ;) |
Quote:
|
pai cam atat e ...de fapt :)) ca restul peste nivel sunt aduse de afara pe trailer .. vede omul , face poza .. pleaca barcutza tot pe trailer la ea acasa :D
|
Sambata 20 iunie ora 19.15 nush ce pilot cu nush ce avion face acrobatii sub podul de la Agigea ...prea multe nu stiu nici eu ...stie careva ceva/?
|
se pare ca nu stiu ce geniu in a pilotajului de avioane va incerca o trecere cu un avion de mici dimensiuni pe sub podul de la Agigea.sa dat si la tv ceva legat de treaba asta dar nu a prezentat prea mare interes la momentul ala
|
Şi ieri au dat la Pro Tv un interviu cu omul..
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:13. |
- Copyright 2026 4Tuning