![]() |
Re: masinile modificate din bacau
Quote:
|
Cu el nu ma dau..adica ma dau stiu ce are..Dar cu ceilati doi..merge :P...sapt viitoare sunt in iasi 2 zile asa ca..dau eu de voi :))
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
oriunde vreti, numai sa fie sambata, ca sa ajunga si je, daca se poate, ca duminica plec o saptamana aproape:(
|
Quote:
sambata vreau si eu ca ... duminica ... dormmmmm |
informatie, acumparat cineva din swiss, ma interesa daca procedura e la fel de rapida ca in deutch
|
nope, trebuie vamuit acel "ceva", elvetia nu e parte a uniunii europene.
|
da, asta stiu, pe mine ma interesa doar procedura de vanzare, ma refeream ca timpi, in germania in o ora ai actele pt export, voiam sa stiu daca in elvetia e la fel de rapida tranzactia si actele pt export
si cand se face intalnirea asta buclucasa? poate sunt si eu prin tara |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Masina unui tovaras de-al meu.Postez eu pozele pt ca el a plecat in italia sa aduca alt ozn :))
P.S : este de vanzare : an 97 , motor 1.6 benzina. 150k km , instalatie audio etc. |
cat costa masina asta?
|
aha, am descoperit proprietarul inscrisurilor cu "M"motorsport :lol:
ia spune-ne, el a pus "chestiile" alea pe capota de portbagaj sau asa a cumparat-o? :) |
dragos stii ca esti singurul exproprietar de r5 pe care-l respect si munca pe care ai depus-o la kadet si ti-am spus si tie personal asta...
nu eu ti-am facut masina cazan, daca urmaresti posturile, ci doar am preluat din posturile altora si stii foarte bine ca pe tine te respect pt ca stii despre ce vorbesti ; postul meu era indreptat spre altcineva ,dar cum vrei tu.... |
ok,asa sa fie cum zici tu...asa cum am zis, o repet: intotdeauna cand au existat comentarii la adresa ta, am fost acolo si ti-am tinut partea...sper sa nu o fi facut degeaba...numai bine.
|
Masina a fost luata de acolo cu tot ce are pe ea.Proprietarul a fost un rocker de ala nebun care si-a facut-o dupa bunul sau plac : faruri , grila shaved cu pleoape , lowered spring & shocks , jante AEZ pe 16 cu buza lata ( prea lata pt gustul meu ) :) , i-a pus chiar si geamuri electrice pt ca nu avea din fabrica , sistem audio ( mp3 player + 2 tweetere + 4 boxe sony explod + woofer cat 3 sferturi din portbagaj . Plus ca interiorul este pur si simplu nou.
****** |
merci de raspuns nop
|
o piatra neamt, ceva, 'seara asta?
|
parca as merge ... da sa vad ce trupa formam
|
:) Va asteptam ...poate va inscriem si in club:)
|
Quote:
|
Stai linistit ca nu de asta am postat aici ..
|
Quote:
Cu respect pentru toti, Dragos |
ali ump .... ai zis ca imi da si mie pozelecu bertonele meu de la piatra ... si filmele alea cand dadea rateuri :)
|
Quote:
|
daca se mere la piatra in seara asta sa postati aici de unde se pleaca si la ce ora, poate reusesc sa trag si eu putin chiulu de la munci si sa fiu si eu prezent:-P
|
Quote:
|
dragos stii ca lumea nu ma iubeste pentru simplul fapt ca imi exprim intotdeauna punctul de vedere...mai critic, mai dur (poate) dar in acelasi timp si realist...nu simt nevoia sa pup in fund pe nimeni pentru ca nu trebuie ...de aici apar si discutiile ....pe care sincer nici nu stiu de le port aici ....eu cu silviu mergem la piatra diseara , daca vrei sa arzi benzina impreuna cu noi da un tel ca nu mai am nr tau
|
Quote:
P.S. spuneati pana acum ca eu isc diferite polemici ... nu am mai zis nimic si observ ca apar bagatori in seama pe care ii phoote grija de proprietarul kadettului ... Este o masina careia ii stiu toata istoria si la care m-am implicat de la inceput cu Dragos. Am trecut prin multe aventuri si sunt atasat puternic din punct de vedere emotional. Va deranjeaza ca o sustin si ca ma cert cu toti ratatii pentru ea ? pe kadett si pe dragos ii voi sustine in continuare ... nu aveti voi ce sa imi faceti ... niciodata. P.S. nu mai felicita lumea la misto ... felicitarile si dansul trebuiau sa aibe loc pe aeroport la SV la curse ... cand am facut scandal si m-am certat cu 20 de insi pentru ca descalificasera nefondat masina... si din cate imi amintesc eram singurul care i-am contestat si i-am infruntat pe organizatori si pe sustinatorii lor.... tu si cu altii mi se pare ca va prelingeati pe dupa portierele vreunei masini ... de frica vreunei batai cu sucevenii. Va rog eu frumos ... lasati-ne in pace care stiti ca va bagati in seama gratuit , eu unul incerc de vreo 2 sapt sa nu ma mai cert cu nimeni pe aici ... dar observ ca lipsa de caracter si .... unora .... nu ma lasa sa imi tihneasca. |
aleks am inteles , nu trebuia sa mai repeti inca o data chestia aia . Am postat masina mea si ale tov meu doar ca sa facem cunostinta.si chestia cu vanzarea am pus-o in caz ca este vreun pasionat de golf sau mazda pe topicul asta .
Numai bine la toti ! End post. |
pe la 6 la ''birou''
|
la 6 fara 5 mergem de la moldova echipajul zeus pasarile este gata de start. Mai vin si cei 2 muschetari ... si alti doritori cine mai doreste cine mai pofetste.
|
Quote:
din raspunsul tau catre danuuu nu rezulta ca ai fi deacord ca postul tau este unul de vanzari, desi ai pus fotografii cu 2 masini nemodificate, si o descriere ca de vanzare pentru golf, cu tot cu pret si date de contact. nu am nicio problema cu tine, in caz ca te intrebai, tin doar sa facem lucrurile cum trebuie. vanzarile, la vanzari, discutiile despre masini la discutii despre masini. later edit: am mutat posturile de pe masini modificate aici pe cafenea, sa nu ma injure cineva ca le-am sters, doar le-am transferat :) |
Got it .. Sorry pentru "iesiri" .
Cheers ! |
Quote:
emy.....imi zici si mie la cine te referi cand zici de suceva.....??asa ca idee sa stiu si eu......ca din bacau am fost eu tu si aju............ |
Merge cineva la legale la pitesti?
|
Sora sageatei????
ma refer la culoare jante...etc |
da dar sageata are in 4 portiere !!!! parca
|
se gaseste prin Bacau folie pentru exterior?Daca da spuneti-mi unde , ce pret si ce nuante.va rog
|
Quote:
|
a fost tarisor la piatra .... distractia mai mare fiind insa la yama yama... unde s-a lasat cu sprituri pana tarziu in noapte.( ramasesem dupa 12 doar Eu, Bibel, Zozo, Pasarila, Motoc si Ptk. S-a incheiat cu un "armistitiu" si cu, speram cu totii, inceputurile unei frumoase colaborari. Vrem sa unim Moldova sa facem un club puternic. Sper sa imi aduc contributia si la unirea Bacaului cu Iasul, cel mai important oras din Moldova ca nr de masini modificate si nr de baieti "disponibili", sa fiu un liant intre cele doua parti. Sa lasam animozitatile la o parte si sa demonstram tarii ca nu exista in tuning si in curse doar bucale si ardealul si ca au si moldovenii ce arata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning