![]() |
|
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
ai devenit parsiv pt k ti-a crescut paru?:lol:
|
Daca erau 3 evenimente in acelasi timp in 3 locatii diferite, lumea s-ar fi dus unde ar fi crezut ca e mai interesant pentru fiecare. Acum vor fi doua. Nu trebuie sa iasa un scandal din asta, nu?
Iar legat de ce a fost o data comunitatea si ce este acum e diferenta 100 la 100. BLS, man, stai parcat ca te bati cu morile de vandt. Nu se mai intorc vremurile alea. Trebuie sa acceptam realitatea! |
Quote:
|
Quote:
In fine , eu m-am atacat mai aiurea , dar nu pot sa spun ca nu am avut dreptate in rest. Recunosc , am judecat gresit si s-a vaz si aseara ca nu am mai zis nimic. bafta si ce sa zic , distractie la rally , io unu ma duc la pitesti :D ca de mult timp vroiam sa particip la asa ceva ! |
Quote:
@ dragos : nu esti sanatos sa mor io . @ Taz : ar trebui sa facem o statuie la garaj :D :D :D |
Quote:
|
Parca am mai auzit asta :D :D :D
|
cine are pe acasa ceva ornamente de interior, capace de oglinzi, manere usi, stopuri, butoane, roti transmisii sau pleoape ceva care nu ii mai trebuiesc si doreste sa le detoneze.... pardon, doneze :d doresc sa le folosesc ca matrice pentru o lucrare in fibra din carbon. daca`mi iese (sau nu si le mai doreste stapanul) le trimit inapoi moca, inclusiv cele din carbon.
ms anticipat |
Quote:
|
Are cineva o cheie rosie ptr. heblu? Sau stiti unde as putea gasi?
|
cam greu sa gasesti una,dar ar merge facuta,ca doar e cilindrica si la capat are in lateral un "pin"...
|
Quote:
|
Daca intereseaza pe careva, azi la ora 11:30, adica peste o ora circa va fi expozitie de masini de epoca in Campina, in centru, datorita sarbatorilor de Toamna ;).
|
era o chestie daca stiai de ieri :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning