![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
sterge din pozele vechi,daca poti
|
Quote:
|
intelege ca'i baiat mare vaccinat :))
|
1 Attachment(s)
poza spion :) \shhht
Amu ni-incepe tuningu , bora bora :D |
muchas baftalos la modificat ! 8)
|
pt car-audio,duminica pe 12,ce regulament se aplica?
|
daca vine tedy,ne sparge pe toti :)) a mea nu e nici antifonata.
cica nu se masoara spl'u ... citez : "dupa ureche' :rolleyes2 |
lol!!:)))
cum dupa ureche?!?!:)) serios...nu vine cineva cu TERM LAB??!?ala nu masoara dupa ureche!:) |
Sall, nu am stiut prea bine unde sa postez.. are legatura cu MR.. asa ca am hotarat sa postez aici. Hai sa ne readucem aminte de micutzu.. https://www.youtube.com/watch?v=gQ4r-...eature=related
Clip realizat cu participarea baietilor din MR.. sau viitorul MR... probabil atunci se puneau bazele clubului... RIP Micutzu :( Bafta all.. sry de offtopic. |
am vb cu TIR a zis ca nu o sa fie ... poate vorbeste pana la urma cu ei ... sunt curios cat scoate jucaria mea
|
Ar fi bine sa se aduca un aparat de masura...ca asa,dupa ureche,nu ai cum sa iti dai seama!!:( o sa mai urmaresc threadu,poate se reuseste ceva si pt noi astia cu partea audio!!!
|
exact cum s-a citat mai sus : dupa ureche, se aduc 3 muzicieni de la Filarmonica ca aia au ureche muzicala si eu decid, ei sunt juriu:D:D:D:D:D:D:D:-):-):-):-):-):-)
|
:))) tare!!!
C sa zic,eu sper sa se faca rost de term-lab....:( Bafta multa oricum la organizat!!!;) |
oricum din cate am inteles s'a amanat 2 sapt pentru ca se suprapune cu cel de la bucuresti.poate pana atunci...se rezolva
|
Am inteles...
C eveniment ar fi la Bucuresti?un link...ms |
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning