![]() |
|
Re: Diverse poze/filme
pai nu asha repere mha ! ca el vroia sa le arda pe astea de iarna care le are pe masina ;) si cum iarna nu trece....
|
oricum la noi nu ninge.....nici n-o s mai ninga vreodata....plm..;-)
|
am si eu nishte poze d la cora de asta toamna,intereseaza pe cineva??mai sunt si filmuletze :)
|
Vezi tot aici mai in spate si pozele de la Cora.
E cam tarziu acum sa mai pui, dar lasa ca vine 4tuning Day si o sa punem destule atunci. |
Quote:
|
mama frate numai caini pe aici")));)
|
aham,stiu Donule k e tarziu si presupuneam k au mai fost puse,da ma gandeam k poate mai intereseaza pe cineva k poate unii nu au apucat sa pozeze unele masini,de ex cum am facut eu la 4tuning day anul trecut,k eu am fost pe 1,iar pe 2 au mai aparut masini super belea si in hala si in parcare,si park imi parea rau k nu am fost si pe 2,intelegi??
|
1 Attachment(s)
o poza reusita :rolleyes2
|
photshop cu ochiul liber..dar misto ideea
|
Aha tare poza.
BAieti am si eu o intrebare ce masina e aia rosie akolo langa mega image. e in 2 usi???;) |
supra mai veche..cred ca de aia vorbesti...
|
5 Attachment(s)
un tt`ul ratacit
|
next time...rade numerele...chiar dak nu sunt mashinile voastre...dar totushi`
|
frumoase,opelul il stiu si eu trece mereu prin bariera si dak nu ma insel sta cumva prin zona d sud a orasului la o casa,l am vazut park d vreo 2 ori pe acolo,mai e si u breack cu un body kit in genul la ala
|
breack`u de kre zici s-ar putea sa aiba acelashi kit...yo asha il shtiu...si mai e o zafira cu un kit dragutz...dar nu prea are imbinarile frumos fakute...dak le vedeti prin orash..trageti`le`n poze:)..k yo...din pakte n`am cu ce
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning