![]() |
|
Re: Club Cielo
Quote:
|
La multi ani mestere
|
Quote:
io recomand membrilor clubului sasi faca user pe forum ca nu strica iara legat de site photoshop (is praf da sa vedem ce se poate) |
La multi ani Petrica!!
|
La Multi Ani Petrica !!!!Mi-am facut si eu user pe cielorunners :D
|
Quote:
Edit: Hop si eu cu un user pe cielorunner.com :D |
6 Attachment(s)
Va multumesc tuturor!!!mi-am facut si eu user pe cielorunners.com si un mik update la masina mea asa k de ziua mea:
-am facut curat in portbagaj si am mai aruncat din lucrurile dp acolo si am pus un neon albastru.... -si pana sunt gata ploapele,am facut o improvizatie(cu o banda,gen aia izolatoare dar mai lata) miii de multumiri incaodata tuturor |
Neonul l-ai legat la lampa din portbagaj? Da izoleru jos :lol:
|
la multi ani petre !!!
|
Inca un utilizator pe cielorunners....
|
ne mutam toti acolo? :lol:
|
Incet incet....Acum cine ma ajuta si pe mine cu un pret pentru o planetara noua? V-am mai spus, cand iau viraj maxim se aude o bataie in partea din dreapta la roata....cam ce ar putea fi? Din cate staim eu planetara sau capul de bara.Deci cine stie cam cat costa o planetara completa este rugat sa ma anunte si pe mine.
|
NU este nevoie sa inlocuiesti toata planetara!!!!! Numai capul de planetara!
Iti spun fiindca am avut si eu exact aceeasi probl la sfarsitul anului trecut si le-am schimbat pe amandoua....costa 115ron/buc, le-am comandat de la autodaewoo.ro (nici nu voi mai comanda vreodata ceva de la ei....) o planetra cu totul....sigur costa mai mult!!! |
Quote:
Auzisem de 500 RON toata smecheria dar se pare ca scap usor! Mercy mult |
la multi ani.
cum ai prins cercu mic din far? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning