![]() |
Re: Recomandari filme si videoclipuri
Quote:
Unele faze le cam anticipezi... |
Comedii :
Old School Epic Movie I Pronounce you now Chuck And Larry I Love You Beth Cooper |
Recomand Alvin and the Chipmunks, super comedie!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
da de la cinema...cred ca se stia dar in fine |
Recomand AVATAR si daca e posibil 3D.
|
Īn cazul īn care vă speriaţi mai greu la filme de genul horror,recomand "The Texas Chainsaw Massacre The Beginning" eu m-am uitat la el la ora 1 noaptea,iar filmul s-a terminat pe la ora 2:30 ,3:00 pānă la 6 dimineaţa nu m-a luat somnul! Deci.....:lol:enjoy
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Tocmai ce am venit de la cinema , m-am dus cu incredere ca voi viziona ceva frumos dar a fost urat si ilogic !
Am vazut filmul "Cutia" cu Cameron Diaz , am zis ca datorita actoriilor va fi un film frumos dar dupa cum am spus si mai sus si ma repet , a fost ILOGIC din toate punctele de vedere . Nu regret ca am dat banii aiurea dar nici bine nu imi pare , mai bine alegeam altceva dar m-am si pe baza ca prietenii mei au gusturi :)) ( glumeam , ca nu dau vina pe ei ) . Probabil cine e fumat si vede acest film o sa isi imagineasca ca vede un Oscar dar din pacate daca nu ati fumat/baut nimic , nu va duceti sa dati banii , daca nu aveti incredere in ceea ce spun eu , mai bine il luati acasa sa vedeti despre ce este vorba ! + ca recomand ( Poveste de craciun 3D - il gasiti in AfiPalace ) foarte frumos filmul :) |
Recomand serialul "Flashforward", nu sunt decat 10 episoade din primul sezon...in martie apare al 11`a . Este un SF tare rau...si ideea in sine geniala.
|
Cutia? :lol: Din trailer mi-am dat seama ca este o balarie de film. Dupa cateva segvente vizionate l-am sters din PC.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning