![]() |
Re: VW Vento - Proprietari
in 11.06.2010 la pagina 120 am pus o intrebare la care nu am primit inca un raspuns. Daca va rog sa mai aruncati o privire peste ea si sa raspundeti v-as fi recunoscator
|
parerea mea nu cred ca exista asa ceva singuru lucru und epoti sa afli cate ceva despre masina e actipiltu ala din portbagaj dac il mai ai....altcve anu cred ca este ..dac cumva o sa gasesti s ama anunti si pe mine..
|
MERSI, TOTUSI CRED CA MERITA SA MAI INCERC
|
uite incearca aici pe situ asta...http://search.dmv.org/dmv/vin-verification
nu stiu sigur ce face ca nu am incercat inca ca nu bagai seria ca nu am certificatu lang amine...verific au si vezi dac vrei... |
sall.imi poate spune si mie cineva daca este vreo problema sa spal motorul diesel de pe vento?ms frumos
|
sal. ma bucur ca te-ai descurcat! - elegant era totusi sa raspunzi intr-un fel sau altul ca nu era nici-o problema. - in legatura cu spalatul motorului poti sa o faci linistit, nu se va intampla nimic. - eu pun AXION PASTA si iese ca nou. sa nu te apuci sa dai cu silicoane pe plasticele alea ca se pune praful si se imbacseste. - spor la spalat!!!
|
AM O RUGAMINTE LA VOI, PUTETI SA MA AJUTATI CU SCHEMA ELECTRICA PENTRU INSTALAREA SI MONTAREA OGLINZILOR ELECTRICE LA VENTO ?
|
Quote:
|
dac cauti aici pe forum ai sa vezi ca este deschis topic pt asa ceva...si arata si poze ..din cate am vazut eu acolo se pleaca cu cate 2 fire d ela fiecare oglinda (+ / -)minusul il legi de usa de acolo sau de unde vrei tu iar plusu de la ambele oglinzi le legi la butonu de dezaburire geamu din spate(luneta) e simplu asa am vazut acolo iar firele la oglinda le legi direct d eogblinda propriuzisa ,are 2 "craci" in care vin firele bagate...sper sati fie de ajutor ..dac nu cauta pe aici si ai sa gasesti...
bafta |
Quote:
|
mersi am sa mai cau undeva pe forum.
|
Quote:
|
PAUL RAL te gog daca mai ai si poti sa imi trimiti schema electrica pentru montare oglinzi electrice la Vento, multumesc anticipat
|
1 Attachment(s)
Schema oglinzi
|
la spalatorie este si mai bine! spuma, presiune, aer pulverizat. totul ca la carte!, fete!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning